Hadi gencler herkes dizi/film/kitap fark etmez en sevdiği repliği yazsın.
"Hatırlamak her zaman bir nimet değildir."
-Hannibal Doğuyor/Thomas Harris
Sizin ki ne?
"Hatırlamak her zaman bir nimet değildir."
-Hannibal Doğuyor/Thomas Harris
Sizin ki ne?
1) Kara Murat kim,,,-benim,-benim- benim kara murat benim,,,,, 2) o. ospu olacaksa okumuş o. ospu olsun (yılmaz güney). 3) ne diyem Mahmut mu diyem, şakirr (çiçek Abbas)
Kodu söyleyeyim kodu. Kodu hayatımın a*ına kodu.
Behzat Ç.
Ben ilk önce koşup yerleştim anamın rahmine. Ben milyonlarcasını bıraktım geride. Bence ben bir şampiyonum BABA!
Himym :')
Cevap
3Cevap
"Yemin ederim günahkar değilim, sadece çok güzel kırıldım."
Çok da güzel kirmissindir...
İsteyerek kırmam kimseyi. Sinirime hakim olamazsam kırarım ki en ufak şeyede sinir olmam. Kırdığım zamanda kendime ceza olsun diye faça atarım.
Kesin öyledir kesin ne demezsin isteyerek kirmazmiş... Biliyorum gördüm... Keşke yapmasaydin...
Ne? Tanışıyormuyuz sanki. Saçmalama.
Tanışıyoruz hesabını neden kapattın niye
Başka birisiyle karıştırdın bence. Ben tanıyamadım
SaKLıDeRt değil miisin sen ben seni fazlası ile tanıyorum... Mankafa😓
Ben sizi "tanımıyorum" artık. İyi günler.
Olabilir... İyi günler... Bende seni hiç tanıyamamisim zaten...
Ben sana ilk gün bahsetmiştim kendimden. Evet hala tanıyamadınız.
Hayır bahsetmedin kızım sonradan bahsettim çok sonra ilk başlarda hiç de bahsetmedin aksine daha farkliydin sonra sonra ben kötüyüm ben kötüyüm ben böyleyim tanıyamadım evet mk 31 yaşındaki adamları takip ediyorsun ben seni böyle tanımadım
İlk başlarda sen çok iyi birisin dedikten sonra bahsediyordum. Lan yasına nolmuş seviyorum huyunu suyunu seviyorum noldu batıyormu? Unutma o günü. Tek bir tane şeyi söylemedim diye faça atıp síktir olup gitmeni unutma. Bende sözümü tutucam façaya devam edicem merak etme. Profilime görüşlerime vs. sakın bakma. Eğer bir daha karşıma çıkarsan engellerim. Zatenbu hesapta gidici merak etme.
Bana batan birşey yok kızım... Sev mk sev bana ne mk... Ben gitmedim sen gittin mk sen gittin... Ne seni ne o günü ne de başka birseyi unutmiycam... Neyi tutarsan tut mk bende tutuyorum... Merak etmiyorum... Çünkü biliyorum herşeyini neler yapabileceğini...
Ben gitmedim aramızı sen açtın sen gittin. Neyse ya. İyi günler. Engelliyorum.
"Uyku umrumda değil Leon ben aşk istiyorum ya da ölüm."
Intikam iyi bir şey değil, Mathilda. Inan. Unutmak daha iyi.
Leon
Muazzam para aliyor bunlar baba, copcu deyip gecme.
A*ına k*dumun boksörü ne işler açtı başımıza
Napıcaz be kamil?
Bu dunya pustlarin dunyasi nazli.
Cicek abbas
Sen de mi brutus?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar