50ye yakın olan yaşlardır.
Tam olarak gençliğin bittiği yaş hangisidir?
50ye yakın olan yaşlardır.
yaşla ilgisi yok. kafaya bişey takma bak gör gençlik bitiyo mu. depresif veya üzücü bişey yaşanması bilinçaltına yerleşiyor kortizolü sürekli artırıp vücudun kendini toparlama imkanını elden alıyor. sonuç hızlı yaşlanma
doğru söylüyosun da,
yine de yaşla da ilgisi var.
ve bence 40 yaşlarından sonra biter.
bitmez. eğer ki hücre dna'sında ciddi hasar yoksa hala 20 yaşlarındaki gibi görünebilirsin. işte bu noktada doğru beslenebilmek çok önemli. etkilerini 40 lı yaşlardan sonra görebilirsin doğru beslenmenin. ama bilinçaltına yerleşmiş kronik stres yaşlanmada %70 etkili. geri kalan iş beslenmede bitiyor. sen cildinin nemini koru bak bakalım yaşlı gösteriyon mu. önemli olan ciltteki hücrelerin su tutabilme kapasitesini uzun yıllar koruyabilmek. stres sırasında artan kortizol buna en ağır darbe vuran unsur
haklısın
hücre dna hasarının artmasını istemiyosan hergün düzenli zerdeçal, tarçın ve hakiki zeytinyağı mutlaka tüketmelisin ;) gerisi kolay, stresi bilinçaltından bioenerji uzmanıyla temizledikten sonra vücudun müthiş bir detoks yapmaya başlayacak ve idrarın kopkoyu gelcek ilk günlerde sonra yavaş yavaş cildin nem kazancak gençlik gelecek yüzüne
teşekkürler :)
kortizol'ü muhakkak kontrol altına al. en önemlisi o. zehirliyor vücudu.
40 değildir ya daha fazladır,,,, 39 yaşındayım 😃,,,50+ falandır
Ruhun yaşlandığın da yaşlanırsın, benim annem 45i geçti hala genç mesele ruh da yaş da değil
gamsızdır muhtemelen. stresli adam 40 lara gelse pert olur genelde
Gamsız? Benim annem üniversite mezunu çalışan bir kadın, Türkiye de gamsız olması mümkün mü? Hergün evde oturup kadın programı izlemiyor o kadın, hergün kendini geliştiriyor. Ayrıca gamsızlıkla alakası yok hayatı sevmekle kendini sevmekle alakası var, sen 27 de çöktüysen o senin problemin insanlara laf atarken iki kez düşün fena bozarım seni
beni bozduğunu mu zannediyon şimdi bu laflarla. gamsız adam yaşlanmaz yalan mı :d
Sen baya gamlı olmalısın tipin 27den ziyade 47 gösteriyor, babamdan yaşlı duruyorsun kusura bakma
Şu erkeklerin kendine bakmayışı beni bitiriyor ki zaten bu halde asosyal olman da cok normal, nickinle uyumlusun sevdim
yaş algına zıçam senin öyleyse :d altta kalmıcam diye hakarete başladı gzekalı :d
Hakaret değil gerçekler ben kaba bir tabir kullanmadım küfür etmedim şu an çirkinleşen sensin hakaret eden sensin
Cevap
3Cevap
34 yaşında olduğum için cevabım 40+ :D
aslında doğrusu da kırktır.
ben 32 yim benden genç duruyon reis. bence gençliği bitiren geçmişte depresif bişey yaşanması. sen muhtemelen kafaya hiçbişey takmayan birisin.
@asosyal_herif gamsız herif derler bana :)
tahmin ettim. ben 28 yaşında 20 gösteriyodum ta ki depresif üzücü bir durum yaşayana kadar. ondan sonra 35 göstermeye başladım birden. bunlar stres/kaygı/üzüntü anında salgılanan ve vücutta yıkıcı etkileri bulunan kortizolün etkileri.
@asosyal_herif bence senle alakalı durum dostum ben kan bağım olan neredeyse herkesi kaybettim 12 yaşımda ama üzüntünün boş olduğunu düşünenlerden oldum.
çok haklısın. gamsız olmak çok iyi bişi keşke ben de olabilsem senin gibi. kortizol hormonu vücudu zehirliyor gün geçtikçe.
@asosyal_herif dünyada sadece 1 defa yaşama şansın olduğunu unutma tekrarı yok sadece 1 yaşama hakkın var.
eğer 3 hafta mutlu hissedecek şeyler yapmayı başaraiblirsem senden genç görünmeye başlıyorum. bu da benden bilgi olsun sana. kortizolün yıkıcı etkilerini ben kendimde bu şekilde izleyerek emin oldum. ;) yani genç görüntüsünü geri getirmek isteyenlere bu bilgi önemli bir bilgidir. hala şansları var. önemli olan her daim gamsız olabilmeyi başarmak
@asosyal_herif yaa sen mutlu olda istersen 18 görün ben ya da bir kaçkası umrun olmasın ;)
75+ bence
aslında doğru.
15-39 yaş arası tam gençlik,
40-65 yaş arası orta yaş gençliği,
70 yaş üstü de tam yaşlılıktır.
Deme ya 4 senem mi kaldı yaşlılığa girmeme
80+ dır
40...
36dan sonrası
en az 36-37dir.
hatta 40.
36+.
26 bence
26 mı?
45 50 55 varken?
hayır
şimdi sana öyle geliyor.
eğer 70-75 yaşına gelirsen bunu rahatlıkla anlarsın.
o zaman 50 yaşındakine bile çocuk gözüyle bakarsın.
ayrıca ben şu anda kendimi senin dediğin kadar yaşlı hissetmiyorum.
halen gücüm kuvvetim ve enerjim yerinde.
koşabiliyorum ve hatta takla atabiliyorum.
henüz 10 sene önce 18 yaşındaydım ben :)
ayrıca senin ihtiyar dediğin yaştakiler,
şu anda ne filmler çeviriyorlar biliyor musun?
mesela cüneyt arkının ''şafak sökerken'' adlı filmine bak!
cüneyt arkın o filmde tam 50 yaşında!
50 yaşındaki bir adam o hareketleri yapabiliyorsa,
ben nasıl yaşlı oluyorum?
Valla kac yasinda olursaniz olun banane benim bakis acimda 25 26 yasina gelince yaslaniyosun bu benim bakiş açım ne kadar gucun kuvvetin yerinde olursa olsun yuzun kirısicak saclarinda beyazlar olucak amca diyenler olucak ruh cokuntusu olucak ben bunlardan bahsediyorum dediğim gibi benim bakıs acim
hayır yani demek istediğim,
50 yaşındaki adam bunları yapabildiğine göre ihtiyar değildir.
zaten resmi olarakta 65 yaşın üstündekiler ihtiyar sayılıyor.
eskiden beri bu böyle. sen 50 yaşındakini ihtiyar yaptın :))
bende dediklerinin hiç biri yok ki :)
saçım da siyah :)
o dediklerin de (saç beyazlaması bilmem ne) 48-50 yaş civarındakilerde olur.
ben daha o yaşa gelmeme 20 sene var. senin görüşün gerçeği değiştirmez.
33...
33 mü?
33 genç sayılır bence.
en az 37-40 falandır.
50ye yakın yaşlar.
dur kız ağzını hayra aç daha 32 yim ben
30dan sonra bitiyor
saçamalama ben 32yim
hayır 30 genç yaşlardandır.
sen 18 olduğun için sana 30 lu yaşlar çok uzak geliyo ondan böyle düşünüyon tamamen :d
@asosyal_herif
otuzlu yaşlar yirmili yaşlardan çok uzak değil zaten.
ortalama gençlik yaşları da yirmili yaşlar olduğuna göre,
gençlikten çıkmak için yirmili yaşlardan 20 sene geçmiş olması gerek.
aynen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar