benim yasim 33 ve artik evlenmem lazim diyorum yas geciyor iyice endiselenmeye basladim. Var birkac talibim bunlardan biri meslektasim tanimiyorum yeni tanistirdilar bana denk tipi de fena sayilmaz ama dindar degil oyle bombos yasayip gezip tozma meraklisi dunyayi geziyor tamam ben de gezmeyi cok seviyorum geziyorum ama bunun manevi yonu bos gibi. yani namaz kilmiyor dine ilgisi az sosyal medyada bile ilgi alanlarinda en ufak dini bisey yok biraz hayal kirikligi yaratiyor. tanimak icin flort etsem sonra olmazsa hem taraflar uzuluyor hem etraftaki kismetler de kaciyor. Yas da geciyor napsam bilmiyorum. Siz olsaniz napardiniz?
Cevabın nedir?
Bence bir insanı sadece manevi yönü veya inancı ile değerlendirmemek gerek. Her şeyden önce seni mutlu edebilmesi çok önemli. Onun dışında dini, dili bence her zaman geri planda kalacak şeyler. Zaten bir insanın inancını değiştirmek veya arttırmak zor. Bu kişinin kendi isteğine kalmış bir şey. Umarım senin için en iyisi olur ama her şeyden önce iyi bir insan olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşım geliyo diye evlenmezdim bir kere. Sosyal medyada dini bir şeyler paylaşmak bence sadece gösteriş. Dine ilgisi az olsa ne olacak iyi bir insan olduktan sonra. Dini bütün gözükenlerin haberlerini de okuyoruz. Bence asıl senin biraz manevi yönün boş ambalaja bakıyosun sadece
00 Yorumla
bence olduğu gibi kabul et başlarken, yönlendireceğim diye başlarsan ilerde sorun olur büyür. bazı erkekler de öyle düşünüyor şimdilik çalışmasına karışmayım ama ilerde işi bıraktırırım. şimdilik makyaj yapsın ilerde yaptırmam, şimdilik böyle giyinsin ilerde kapanır vs vs. sonra kavgalar gürültüler
03 Yorumla
Soran+1 yılbazi seyler nasip yani istedigimiz gibi biri ne kadar cok beklesek de gelmiyor tabi Allahtan umut kesilmez. Onu oldugu gibi kabul etsem de olmaz ben namaz kilacagim o kilmayacak belki cocuklarim babalariyla camiye gidip onunla namaz ogrenmeyecek. ben cocuguma din ogretecegim belki o tersini telkin edip ornek olacak belki o eglence ve kutlamalarda icecek kadinlarla samimi olacak ben gece evde kuran okuyacagim gibi. ya da ben hacca gitnek isreyecegim o dunyanin baska yerinde bir tatil isteyecej gibi.. vs uyumsuzluk falan
eğer bir insanın içinde yoksa Allah sevgisi ki bu insan 33 yaşında bu saatten sonra olması zor gibi. Onu da geç ben şahsen dinine bağlı olmayan biriyle evlenmem. Düşünsene abdestsiz gezecek beraber yatcaksın yemek yiyceksin tiksinirim yani. O yüzden hiç başlama görüşmeye bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
Kadere imanin varsa evlenme bence. Yaş geciyor , evde kaldim laflarini da unut. Nasip bu isler. Sen evet evleneyim dersin nikah masasinda kalp krizi gecirir olur gider adam bilemezsin.
Unutma Allaha gunde 5kez asi olandan ne kadar hayır gelir?10 YorumlaDiğer konusunda 921 cevap paylaştı. müslümanım diyorsa evlendikten sonra seninle birlikte biraz daha yola gelebilir bence. bende hep gezer tozarım cumadan cumaya namaz kılarım çoğu zaman cumaya bile gitmediğim dönemler bile oldu 6 ay hiç gitmemek gibi mesela. alkol kullandıgım zamanlar oldu dini yönden zayıf gibiyim anlayacağım ama birini gerçekten seversem o dine çok bağlıysa onunla birlikte alışabilirim diye düşünüyorum
00 YorumlaDini yönü olmayan adamı çevirmek zor. Hatta bu saatten Sonra bir adamı çevirmekle uğraşma bile. Hayırlsıı de biraz daha bekle. Ya da görüş ve ona düşüncelerinden bahset. Tepkisine bak
20 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzelim adamın kendisiyle evleneceksin, dini ile değil. Yeter ki insan olsun, gerisi boş artık. İstediği kadar dindar olsun, sana mutluluk vermedikten sonra ne önemi kalır. Yeter ki sana değer verecek, sadık biri olsun.
00 YorumlaDaha fazla dinden cikar bir dinsizi asla tam mana da musluman yapamazsin gecmisteki dusunceleri asla pesini birakmaz.
Cunku o mantikla hayatini surduruyor sen ona mantigini eksiltip aciklanamayan kisimlar da inanc devreye girsin diyorsun zor.00 Yorumla
+1 yılya olduğu gibi kabul et ya da eğer istediğin gibi biri değilse sonradan onu değiştirmeye çalışıp ne kendine ne de ona zulmetme. olduğu haliyle hoşuna gitmiyorsa bekar kalman çok daha iyi
10 YorumlaBence öyle gizliden gizliye araştırmakla olmaz yani açık açık soran gerek paylaşım yapmıyor ama onun düşüncelerini ancak konuşarak öğrenebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıladam ben dinden uzagim hazzetmiyorum mu diyecek ki. Zaten benimle fazlasiyla ilgiliydi tekrar gorusmek istiyor ve bence kendini oldugu gibi anlatmaz. Daha once biriyle cikmistim evlenecektik 1 yil gorustuk taniyamamisim. benden habersiz kuzenleriyle bara gidermis icermis beni aldatiyormus dul bir rus kadinla. Ama benim yanimda basini kaldirip kadinlara bakmazdi muhafazakar goruslu gorunuyordu ailesi de dindardi ama hersey yalan cikti. yani sorunca dogru soyleyecek diye bisey yok
- +1 yıl
Tabi sende haklısın böyle bir olay yaşadıktan sonra güvenmeyebilirsin kimseye o Zaman birini tanıman için konuşman görüşmen gerekiyor düşüncelerini zamanla belli edecektir çevrendeki insanlara söylemek zorunda değilsin karşındaki insana da söylersin o da söylemez rahat rahat birbirinizi tanır sonra kararını verirsin ve 33 yaşına gelmişsin artık iyi kötüyü ayırt edebilirsin insanların karakterlerini az çok tahmin edebilirsin diye düşünüyorum umarım senin için hayırlsı olur
Soran+1 yılsenin yasin kucuk oldugundan hayata ve insanlara daha olumlu ve guvenle bakiyorsun. insanlar menfaat icin cok iyi rol yapiyorlar. Aylarca pesinden kosan senin sozunden cikmayan evlenmek icin yalvaran ailesini gonderen adam seni baska kadinla aldatiyor hemde cok uzun sure. Yani aylarca gorusmeye de inancim kalmadi oscarlik rol yapiyorlar. Senin icin aglayan yalvaran guller alan evlenme teklif eden adamin baska sevgilisi cikiyor. kimse gercek yuzunu gostermiyor ayrintilara dikkat etmek gerek
+1 yılben dindar birini tanıyorum oda hiç kzı arkadaş edinmedi evleneceği kişi ile namaz kılamk kuran okumak ister istersen tanışın
07 Yorumla
Soran+1 yılkizarkadas edinmeme sebebi Allah korkusu mu yoksa istedigi halde olmadi mi?
- +1 yıl
allah korkusu..
Soran+1 yılmerak ettim dusunebilirim yasi kac ne is yapiyor
- +1 yıl
isterseniz bana mesaj atın detayları konuşayım
Soran+1 yılsana mesaj atilamiyor
- +1 yıl
takip et
- +1 yıl
artık atabilirsin
önce sor yapabilir misin seninle beraber ibadet edelim seninle mutlu ve huzurlu yaşamak isterim diye sormalısın. ona göre karar ver
00 Yorumla
+1 yılKibir akıyor sözlerinden, bunlari duysa o seninle evlenmekten vaz geçer zaten. Umarım duyar!
09 Yorumla
Soran+1 yılohaaa ne kibiri yaa?
- +1 yıl
"Bana denk", "bomboş biri"
- +1 yıl
Tek doğru algı, senin algın değil. Senin gibi bir hayat anlayışı olmayanları bomboşlukla yaftalaman kibirin belirtisi. Bana denk kelimesini açıklamaya da gerek yok zaten.
Soran+1 yıldenklik nedir ve neden onemli onu bir ogren bence. yeterli bigin olsa boyle konusmazdin
- +1 yıl
Ve yeniden :D hayatta mutluluklar.
Soran+1 yılcevaplayamayinca kacis tabi hadi by
- +1 yıl
Yavrucum kibirlisin işte. 33 yaşına gelip daha tanıyamadın mı kendini? Cevaplayamamakla alakası yok. Vakit kaybı bundan sonrası. İlla açıklatacaksın.
Soran+1 yılher yonden denklik onemlidir uyum icin. dinen de bu boyledir. bazi konularda erkek asagi olursa komplexe girip kadini ezmeye ve ustunluk kurmaya calisir gecimsiz olur. en onemli denklik unsuru dindarliktir
Kimse kimse yi dindar yapamaz Allah dilediğini hidayete erdirir dua edebilirsin ancsk
10 YorumlaBirine sen teklif et evde kalacagin sjsjzjjskshjska
07 Yorumla
Soran+1 yıl@seref27 son turu ne denek yaa cok çok kötüsün. Ayrica bana bunu diyen sen 40 yasindasin ya evlenmemis senin tabirinle evde kalmissin ya da evli olup burda nehalt ediyosan? bence benim durumum senden bin kat iyi
Soran+1 yıldelimisin yaa erkege evlenme teklif edersen kiymetinkalmaz havaya girerler ya da sende bir kusurararlqr suphe ederler. onun yuzune bakmayan cirkin pacoz kiz daha kiymetli olur
Hem Laik Hem Dindarım la ben şimdi kendimle gurur duydum
02 Yorumla
Soran+1 yılhem laik hem dindar olur mu yav. acisiz cig kofte gibi
Adamın ayarını bozma abla gül gibi yaşayıp gidiyor adam kendi dünya görüşüne göre birini bul. Birini olduğu gibi kabul edemiyorsan bırak yolunda gitsin.
02 YorumlaOnun mezarına girmeyeceksin bak dürüst mü karekterli mi namaz kılıp ne namusuzluklar yapan var sana göre her Dindar görünümlü düzgün insan bırakın her insan kendi istediği gibi yaşasın en basiti imamalar düzgün insanlar mı cevabın ne
00 YorumlaZannetmiyorum bu yaşa kadar olmadıysa biraz zor ama neden olmasın diye'de düşünmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılAllah nasip etmezse sen ne yaparsan yap dindar olmaz. Biraz da icinden gelecek insanin.
00 Yorumla
+1 yılİnsanları değiştirmeye kalkışmayın, sorumlusu siz olursunuz. Nasıl kabul etmişsen şimdi de öyle kabul edeceksin.
00 YorumlaDinine duskun degilse ben senin gibiyim istemem olmaz onla yani
00 YorumlaDini tam olsun olmadın sevabı sana mı insanlığına bak sen bir insanı karakterinden dolayı sevin
00 Yorumla- Diğer konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBem dinsize hasretim millet mollaya hey yavrum hey...
00 Yorumla - Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar değişebilir ama değiştireceğim umuduyla evlilik yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl33 yaşında kadının daha olgun düşünmesi gerekiyor sizde o yok yani yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bos beles insanlarsiniz sana diyorum hanim abla dindarmis değilmis dindar paylasim yapmamış sen mi giricen mezarina insanligina bakicaksin sen o zaman kafasi secdeden kalmasin her gun dayak atsin sana olsa dindar gercekten gereksizsiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz ve aptalca dusunen sensin dindar olmayan adamda Allah korkusu olmaz ve her kotuluk beklenir. ben dindar paylasimlar yapsin demiyorum ama ilgi alaninda din yoksa orda sorun vardir
Cevap sahibi+1 yılGelmissin 33 yasina zerre aydinlanma yasamamissin dünya buyuyor ve sen o dunyada karincadan daha kucuk bir varliksin allah korkusu yokmus ben inanmiyorum herhanhi bir allahta yok her turlu kötülük var mi bende hayir elimden geldigincede iyi bir insan olmak icin ugrasiyorum kusura bakmada kalbine bakicaksin insanlarin dini gorusu dusuncesi seni ilgilendirmez yuva kurucaksan gerçekten iyi bir insan mi buna bak iyi insan dindarda olsa dinsizde olsa iyidir onu iyi eden sey allah korkusu degil gercek iyilik bunuda unutma
- +1 yıl
Yorum yapan arkadasim. Bir insan niye iyilik yapar? Vicdan sahibi oldugu icin. Bu vicdani ona veren Allahi inkar eden veya sukretmeyen biri ne kadar iyi olabilir?
Birak bu kaba yorumlari yok bos beles insansiniz , yok hic aydinlanma yasamamissin. Fikirlere sayginiz olsun sizin ne kadar aydinlanmis oldugunuz belli yaptiginiz hakaret icerikli yorumlardan.
Cevap sahibi+1 yılNe diyosun be sen tırto hakaretmis sen cok saygılisin embesil
+1 yılBunu onunla konuş belki sen onu değiştirebilirsin meyilli mı anla
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDindar olandan da Hayir gelmiyor ablacim.
11 Yorumla
Soran+1 yılonlar gostermelik sahte dindardir
+1 yılSanırım sende mesih ya da peygambersin.
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka simdi? :)))
- +1 yıl
Yani o adam senin iknanla dindar olacaksa o vakit ne kadar dindardır?
2. Nokta seviyorsan evlen inancını napacaksın :)
Soran+1 yıltanimiyorum ki seveyim :) Ama gozu kapali bunlari dusunmeden tanisip seversen sonu kotu olur o birlikteligin
+1 yılOlmaz ayyol zor olur huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılDindar bir tanıdığım kalmadı be, bilemem
00 Yorumla
+1 yılgörüşmelisin bir süre
00 Yorumla
+1 yılZor ama seni seviyorsa evlenmeden duzelt
00 Yorumla
+1 yılUmarım o seni ateist yapar
10 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Evlen içte ne olacak. Baktın sonra değişir.
00 Yorumlamesaj at konuşalım bende ciddi birini arıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsu resmine bak sen bana uygun degilsin
Soran+1 yılben boyle resimlerini koyan bir erkekleyanyana bile gelmek istemem. kendine uygun kiz bul
O yaştan sonra çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha aciklarmisin
+1 yılşimdi Ateyizler ve Çağdaşlar gelir :D
00 Yorumla
+1 yılSeverse olur yoksa ölsen olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılManebiyat önemli hem aile hem çocuklar icin
00 Yorumlabende 33 yaşındayım. beni düşünür müsün acaba?
01 Yorumla
+1 yılyapamazsın yani ben olmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakire misin ki o yaşta patlatmadilar mi daha seni?
08 Yorumla
Soran+1 yılkisi kendinden bilir isi. demek ki sen ailen ve cevren hep patlak
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşına kadar sen kaç defa satmissindir onu erkeklere bozuk mal seni
Soran+1 yıldefol burdan ahlaksiz
Cevap sahibi+1 yılSen millete verirken iyi biz diyince kötü tabii 33 yaşına kadar senin hiç yoksa 33 müşterin olmuştur
Soran+1 yılagzini topla ahlasiz tabi ki bakireyim ne oyoksa senin ailen cevren bekleyemeyip her isteyene veriyor mu? yazik uzuldum sana ne kadar utansan az
Cevap sahibi+1 yılPeki ağzın kaç kişiden hamile
Soran+1 yılettigin laflr senin ahlak seviyeni gosteriyor. namus senin icin inanilnaz bir durum yazik
Cevap sahibi+1 yılGel de inan 33 yaşındasın ama iki delikte kapalı
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılöğrenmişine bakardım
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi ogrenmisine anlamadim
- +1 yıl
bende inancına önem verene kıymet veririm vermeyen olursa onu alıştırmakla uğraşamam içinde olsaydı olurdu zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO sizi kendi gibi yapmaya calissa ne dusunursunuz?
10 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılManevi yönü seni ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılEvlen artık
04 Yorumla
Soran+1 yılsagol yaa bunu herkes soyluyor :)
- +1 yıl
Çocuk yapçanmı :)
Soran+1 yılAllah verirse tabi ki istiyorum
- +1 yıl
:) Bende istiyorum varya 18 yaşıma daha yeni girdim ama istiyorum evlenip yapmak
+1 yılsen onun gibi ol
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapamazsın.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaOlabilir tabi ki
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!