Cinlerle insanlar evlenebilir mi ya da cin bir insana asık olabilir mi olursa nasıl anlarız? . aslında kendimde böyle şeyin olduğumu düşünmüyorum ama korkuyorum bunlardan. geceleri uyurken odada birimi var diye sürekli bakıyorum. Lütfen dalga amaclı şeyler yazmayın bilgisi olan yazsın:)
Cevabın nedir?
+1 yılGeceleri uykuda ya da yalnız olunca korkmak, tedirgin olmak akıl sağlığını gayet normal olduğuna işarettir. Bunu çoğu insan hisseder çünkü beyin korkulara karşı tüm tepkilere tedbirlidir. Eğer dini yönün ağır basıyorsa bu sorunların en iyi yolu inancına bağlı yaşamaktır. :) Cinler insanlarla evlenebilir mi gibi konuları düşünmemeni tavsiye ederim, rivayetler, hikayeler bu konularla ilgili çok. Eğer çok merak ediyorsan cinci hocalara gidip diyalog edebilirsin tabi bu cesaretin seni sağlığından etmese iyidir :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşık olup sahiplenmek istiyorlar bunun belirtileri var tabi uykuda uyurken uyandırılma hissi yüksekten düşmek Onlardan korkarsan sahada güçlenirler daha çok psikolojisi bozuk insanlara musallat olurlar Fakat bir cin sana aşık olduğunda hemen bedenine giremez çünkü Allah tala tarafından korunuyoruz bir boşlukta veya bir hatanda girebilirler aklına üfler seni yönlendirir vesvese verir. Ayetel kürsü oku veya Rukiye ayetleri var banyoda tuvalette fazla kalma çok düşünme
013 Yorumla
Boğa+1 yılInancsizlara noluyo
Yengeç+1 yılİnanmayan insanların işi daha zor. Seni korkutmak istemiyorum kafir cinlerin en sevdiği şey zaten inanmayan insanlarla uğraşmak nasıl anlatıym islama karşı olan İslamiyetle dalga geçen insana daha çok gelir genelde 1 den fazla Kabil'e olarak Yani daha çok hoşlarına gidiyor. Geceleri uyuyamama yorgun kalkma eklem ağrıları aniden uyuya kalma dürtülme hissi İzlemdiğini hissetme daha sonra korkular Ve belirtiler güçlenir görünür gibi olma yalnızlaşma ani sinir çevrendeki insanlardan uzaklaşma Bu belirtiler varsa bir an önce destek almak gerekir. Çok güçlü hocalar var vucuttaki Çin'i çembere alıyorlar 1-2 seansta rahatlıyorsun zaten seansı 100₺ diye biliyorum Videoları var istersen bak izle gör YouTube da
Boğa+1 yılBdhdhd sakin biseyim yok ama bilgilendirme icin tesekkurler
Boğa+1 yılTamamdir tesekkurler
Başak+1 yılDuşta ben bir saat kalıyorum
Başak+1 yılHyr bişey olurmu yani korktm smdi. 😂😂
Boğa+1 yılTam da saatinde soyledin hahah aynada ne goruruzki
Boğa+1 yılPeki madem
+1 yılBenim 2 yıl once sabah uyandıgımda elime kına yakılmıstı elimi sıkıyodum acısından uyandım bir baktım kına yakılmıs elime akmıs elimin yan tarafına dogru tutmus kına. Sonra korktum hocaya gittim iblisler senin kınanı yapmıslar dedi
04 Yorumla
Boğa+1 yılOmg sonra noldu
Koç+1 yılBılmıyorum hoca dedıgım eski imamdı bidaha boyle bırsey olmadı zaten
+1 yılEvet cinler kafasına taktıgı kişiye musallat olup evleniyomus cinlerle evlenip ondan cocugu olan var. Bence bu konularda fazla düsünme
01 Yorumla
Başak+1 yılBen araştırdım hamile bırakamıyolarmız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
46Cevap
BiIm koyde cinlerle iliski oldugunu iddia eden var zaten olabilir diye de dusnuyorum bir cok arkadasim evinde çocuk gormus zaten adam cinlerle icli disli abisi hrrgun cinlerden dayak yiyo arada sopayla daliyomus da neyse bu adam kazı define isiyle ugrastigi icin snaiyorum bir olay daha var anam daha once dokuntu bir evin altinda altin gormus ama almamis elinde ben cvardim kismis babam sa taksi ariyormus neyse geceleyin bir tane arap bir adam evlenelimmi diye sormus anam da hayir demis arap bir suru altin teklif etmis tabi bana etse aninda kabul ederdim 😂
00 Yorumlainternette bazı videolarda cinden cocugum var bana bazı haberler getiriyor diye insanlar duydumda ne kadar doğru tabi bilinmez kafa gitmişte olabilir :D
00 Yorumlayani bende surekli dusunurum ama o kadar kiz varken niye benim gibi bir cirkini sevsin diye dusunup rahatliyorum
12 Yorumla
Boğa+1 yılBelki çirkin seviyorlardir 😂
Evet evlenebilir, aşık olabilir genellikle öyle, olursa erkek bayanlardan bayanda erkeklerden soğur, insanlar senden uzaklaşır,
03 Yorumla
Başak+1 yılYo erkeklerden sogumadm😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinler ile insanlar evlenebiliyo, çocukları bile olabiliyo. Bir erkek cin kadina a aşık olursa namusuna geçirmek için te**vuz yapar bir kadın cin bir erkeğe aşık olursa kısmetini kapatır başka biri ile sevgili olamasin diye
02 Yorumla
Boğa+1 yılKadin nerde gorupte asik olcak cin erkege fhfhfh
Cevap sahibi+1 yılCin kadın erkeğe aşık olursa yazım yanlışı yapmışım
neydi o film musallat :D boşver takoşma bir şey olmaz ne o yahu insan bılamaz evde kalırsan cine mi sarıcan :D
00 Yorumlaİnsanlar kesmiyor galiba bir şey diyeceğim cinleri nasıl görüyorsun
02 Yorumla
Başak+1 yılBen görmüyorum korkum var sadece
+1 yılİnanma böyle sacma şeylere. Yok cinlerle insanlar evlenirlermiş , odaya girerlermiş. Millet uyduruyor siz de inanıyorsunuz
07 Yorumla
İkizler+1 yılBen gerçekleri söylüyorum. Herkes inanmak istediğine inansın.
Oğlak+1 yılbir akıllı sensin galiba
Oğlak+1 yılO ne la
İkizler+1 yılHerkesin aklı kendine. Ben böyle düşünüyorum. Kim aklını nasıl kullanmak istiyorsa öyle kullansın. Herkes benimle aynı fikirde olacak diye bir şey yok. Olan olur olmayanada saygı duyarım
Yengeç+1 yılİnanmıyorsan bu siteye girip bu yorumu yapman saçma kendi fikirlerini kendine saklayabilirsin çünkü yorum yapanların çoğu inanıyor sen öyle bişey yok dedi diye herkes fikrinden vazgeçip seni haklamıycak boş yere yorum yapma bi zahmet içinde kalsın inanmadığın şeyler ayrıca bir gün bakmışsın bir cinin karısı oldun ozmn anlarsın oluyomuymuş olmuyormuymuş
+1 yılCinnin çoğalması gaz [hava] iledir. Bundan dolayı, cin ile evlenmek, hakiki evlenmek değildir. Cinden, cin ile uğraşanlardan uzak durmak gerekir.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 408 cevap paylaştı. Wtf kardeş nabıyon şöyle bişey var eskiden dünya onların memleketiydi sonradan insanlar geldi diye biliyorum.
039 Yorumla
Boğa+1 yılGit profilini degistir
Aslan+1 yıl@buruksellahana neden
Boğa+1 yılKeyfim ve jahyasi oyle buyurdu
Aslan+1 yıl@buruksellahana keyfinin kahyasını yerim <3
Boğa+1 yılErkek yalniz hahdhfhfh
Aslan+1 yıl@buruksellahana ne farkeder?
Boğa+1 yılOmg
Boğa+1 yılGo on o zaman
Aslan+1 yıl@buruksellahana ahAHah: D
Boğa+1 yılGunumde degilim sanirim satasma performansimi gosteremedim hadi eyv dndjjf
Aslan+1 yıl@buruksellahana beni asla geçemezsin böyle diyim: D
Boğa+1 yılInsanlik hali fbfbf bazen olmayabiliyor
Boğa+1 yılTamam sus
Boğa+1 yılCin yorumlari okuyorum eheh
Aslan+1 yıl@buruksellahana çok tatlısın bence
Boğa+1 yılOldu anam
Aslan+1 yıl@buruksellahana lahana çok tatlı degilmi sencede
Boğa+1 yılHahggahshdhdhwjjdjeoabdlebdldbwlsblsbd tabikide ustume alinmamistim
Aslan+1 yıl@buruksellahana :D beni geçemezsin demişdim :DSADASda hahah yemiş ya :D
Boğa+1 yılSADAS ne ya cik cik cik
Boğa+1 yılSus bildirimlerin rahatsiz ediyo
Aslan+1 yıl@buruksellahana peki :(
Boğa+1 yılUf yorum yapcam diye gorus paylastimbfjfjf neyse ozur diliyorum burdan soru sahibesinden
Aslan+1 yıl@buruksellahana sizi takip edebilirmiyim
Boğa+1 yılBsjdjdhdhdidk siz mi olduk simdi
Aslan+1 yıl@buruksellahana adını söyle isminle hitap ediyim :D
Boğa+1 yılSovcekler bize valla bir sus
Aslan+1 yıl@buruksellahana sövsünler :D
Boğa+1 yılSsst cinlerde olabilir Şu an
Aslan+1 yıl@buruksellahana korkutma yaa
Boğa+1 yılBenim inancim sallantida ins bana musallat olmazlar nfnfjf
Aslan+1 yıl@buruksellahana töbe de ya :D
Boğa+1 yılDbjdjdjd desemde benimki kabul olmaz jgjfjf
Aslan+1 yıl@buruksellahana nerden biliyosun
Boğa+1 yılSadece allah avr diyorum gerisini kabul etmiyorum isime geliyo sanirim onceden boyle degildim tabisi
Boğa+1 yılAma cidden sus bende susuyorum
Aslan+1 yıl@buruksellahana deist diyosun yani
Boğa+1 yılTembel de denebilir
Boğa+1 yılKizlar metdragon profili sahte cikti bilginize
+1 yılBen bir insan bulamadım evlenmeye nerde kaldı onlarla evlilik
00 Yorumla
+1 yılCinlerin dişileri evlenebiliyor diye biliyorum nerden biliyorum bilmiyorum😁
01 YorumlaEvlenip çocuk sahibi bile olurlar ama kafanı takma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılOluyor evet ama çok nadir oluyor, eğer başına gelseydi bundan zaten emin olurdun.
00 Yorumla
+1 yılCinler en çok dişi insanlara aşık olurlar. Evlenmeseler bile sana musallat olabilirler. Bir de iyi tarafından bak. Kimse sana bulaşamaz. Çünkü seni koruyor olacaklardır 😄
10 Yorumla
+1 yılCinlerin insana aşık olduğunu ve bazen evlenip çocuk yaptığını anlattılar gerçek miş musallat olmuşlar birilerine. Çok cin vakası duydum. Ama korkma sen Allah var Allah a sığın
21 Yorumla
+1 yılCinlerin varlığına inanmayanlar korktukları için mi inanmak istemiyor bende bir çok olay yaşadım inanmamak elde değil
010 Yorumla
Boğa+1 yılNe yasadiin
Oğlak+1 yılGece yanıma gelip beni uykudan uyandırdılar bir çok kez altı yıl önce de köyde kırsal da tek başıma geziyordum beni çağırdılar bir çok kez rüyada bana saldırdılar bağırarak uyandım..
Boğa+1 yılTipleri nasildi
Oğlak+1 yılGözle görülmüyor ama rüyamda gördüğüm kadarıyla simsiyah bişey çok hızlı ve çok güçlülerdir
Boğa+1 yılSabahlamistim 6 7 civariydi yeni uyuyakalmisken arkadasimin sesini duydum ama o yoktu kalkmaya calistim kalkamadim anlik biseyle siyah bir goruntumsu hatirliyorum benimle mi ugrastilar yani
Oğlak+1 yılEvet bazen böyle insanları korkutma amaçlı varlıklarını sana hissettirecek şeyler yaparlar bende bir gece banyonun kapısının önünde duruyom orda dolap var dolabı açtım o sırada kafamın üstünde tavan da sitah bir gölge gördüm sonra kayboldu
Boğa+1 yılNerden gitdim su soruya fhfjdj
Oğlak+1 yılKorktun galiba asdffggdsa
Başak+1 yılEvet bendede oldu öyle bişey. Hayatımda ilk defa gece 4te uynadım daha once hiç uyanmazdm böyle soluksuz uyurdum. ama o gün uyandım ve aynanın yansımasından siyahgölge geçti baya gördüm yani seklini bile göremeden 1saniye bile sürmedi yıldız kayması gibiydi baya korkunçtu ama snra arkadaşımın babası dinine düşkün biridir ona sordum. o yardım ı oldu kuran bildgm halde okumadgm için olmuş.
Başak+1 yıl@buruksellahana karabasan olmasıno
+1 yılEvet evlenebilirler. İnsana aşık olma ihtimali de yüksek korkmana gerek yok dediğin iş senin iradenin dışında olmaz zaten bazı sureler var onların ters okunması ya da yazılması halinde gerçekleşir bu evlenme mevzusu.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 6,7b cevap paylaştı. Somut olarak olmasa da evlenilir veya seni beğenebilirler.
00 Yorumla
+1 yılevlenır tabı trıhte evlenenler olmus sonları korkunc youtubede öyle bır vıdo var ızle
03 Yorumla
Başak+1 yılYok aman. Zaten göt korkusu var kaldıramam
Balık+1 yıltamam ozman izlme ayrıca fazla anma üç harflileri
Balık+1 yılbı ara bana üç tane bırden gelmsılerdı ev kapısına kadar köpkelr olmasa karıscaklardı aklında bulunsun bir tek köpekten korkarlar köpekler onalrı görür görünmezken bıle
+1 yılinancımızda var olan varlıklar ve mutlaka insanlardan etkilenenler oluyordur.
00 YorumlaEvlenirde fazla kurcalama bence o isin sonu senin sorunun cevabı olur
00 YorumlaNeler neler yapılır herifler filmde oynatıyor cinleri
00 Yorumla
+1 yılbu gibi şeylerin gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama çok fazla korku filmi izleme sen
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCin karılar çok çirkinmiş erkekleride o yüzden bizimkilere sarıyomuş öyle duydum😄😄
00 Yorumla İyi misin sen ve insanlar kendi arasında ve o varlıklar da kendi arasında
00 Yorumla
+1 yılBöyle seyleri hic merak etme arastirma sen onlari ararsan onlar seni bulur bosver derim ;)
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılBunları düşünme sana sararkarsa sıkıntı çekersin... yokmuş gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişki diye boşa denillimiyor, cinlerle olan ilişki demek.
02 Yorumla
Başak+1 yılOha ilk defa duydum😱😱
Cevap sahibi+1 yılşaka yaptım ki, cins el
Gizli Üye(25-29)+1 yılevdeki herkes uyuyunca evde gezinirlermiş diye biliyorum
00 YorumlaBosver onlar I kendilerinden korktugun gibi seylerindende korkarsin 😂😂
00 YorumlaSen yatarken dua oku naz felak ayetel kursi
00 Yorumla
+1 yılUzak dur böyle konulardan
00 Yorumla
+1 yılEvet aşık da oluyor , evleniliyorda.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 788 cevap paylaştı. Enerjine bağlı, bunu sen hissedebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTakip et özelden yaz yardimci olurum
00 YorumlaBen cin'im gel deneyelim 😎
00 Yorumla
+1 yılOluyomus herhalde hayirdir napaxan
00 Yorumla
+1 yılOlur evlenir var boylr seyler
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılinsan kesmiyo mu kardeş
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben pek inanmıyorum öyle şeylere..
00 Yorumla
+1 yılYa Evlen Ya da Dildo kendine,.,, sana lazim
00 YorumlaNormaliyle evlendik bir o kalmıştı
01 Yorumla
Başak+1 yıl😂😂😂😂
Astroloji & Burçlar konusunda 945 cevap paylaştı. Mümkün tabi ama bu sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılŞeyleri büyük oluyormuş dbhdu
04 Yorumla
Boğa+1 yılOnlar öyle üremiyor ki 😂😂😂
Boğa+1 yılNasil uruyolar
Boğa+1 yılBunu kimse tam olarak bilemiyor ama enerjiden meydana geldikleri için bizler gibi üretemeyecekleri belirlenmiş, hava yoluyla üredikleri söyleniyor. Anatomik yapının farklılığından dolayı insanla bir çocuk meydanana getirmesi imkansız. İstediklerini gösterebildikleri için insan olan eş böyle görür dışardan ise sadece deli gözüyle bakılır.
Yengeç+1 yıl@Tarrrantula hayır, bilmeden yorum yapma
+1 yılVel dan
10 Yorumla
+1 yılcin karım vat
20 Yorumla
+1 yılOlabilirmiş
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilir
00 Yorumla
+1 yılYa bir güt yaa 😏
00 Yorumla
+1 yılHayirli olsun
00 Yorumla
+1 yılimam nikahı kıyar
00 Yorumla
+1 yılevet
00 YorumlaHe evlenenler var
00 YorumlaEvet
00 Yorumla