Not: Kursa gidemem param yokk ☺️💖

Ruslar bu işe daha cazibeli yaklaşıyor sanırım güzelliklerinden olsa gerek ---https://www. youtube. com/watch? v=sTZtZLQPigs
lakin bu işlerin en büyük ustaları lanet olası amerikalı zenci ablalarımız
( buda bonusu olsun ) :D
Ruslarınkini daha çok beğeniyorum ben
Biliyorum bu rusları
Ama aradığım şey öğrenim videosu gibi bir şey
Zenci öğretiyormuş aaa ☺️
site bulman zor youtubeden zenci ablayı attım sana :D türkçe altyazısı varmıdır bilmiyorum idare et işte
Zenci ablanın dediği gibi yaptım azcık oluyor sanki ya ama benim belim de oynuyor 😄
şimdi zenci ablalarımız genetik olarak amerika-afrika karışımı olduğu için daha anadan doğma esnekler üstüne alın diye demiyorum bizim türk kızlarımız bu konuda hayli pasif :) dene , azim et, bırak inceldiği yerden kopsun :)
Yoo ben kıvrak bir kızım, Türk kızları da oryantalin divası yani öyle saçma bir şey söyledin ki 😄
Ama götten çok belim oynuyor 😄
yaa ben objektif bakıyorum genel icabında söyledim zaten sen subjektif yaklaşıp bide yargılıyorsun yahu yinede götümden çok belim oynadı diyorsun :) bilmeden konuşmayı pek sevmeyen kişiyim ;)
Zaten objektif bakıyorum. Genel olarak düşünsen dahi Türk Kadını gayet kıvrak 🙂
Peki sence bu amerikalı ablalarımıza yaklaşabilirler mi?
Rusların yanından geçebilirler mi?
Peki afrikalı uzun bacaklı siyah incilere ne dersin?
ya da çekik bacılarımız koreliler, japonlar?
Avrupadanda biraz ekledik mi üstüne iskandinav ülkeleri serptik mi :) türklerin kıvrak olması arapların poponu bile titretmez :)))
Vallahi hepsinden güzelim ☺️
bence egolusun gibime geldi :)
Yoo ☺️ Allah tatlı yaratmış 😄
amacın merak ettirmek mi? :D
Yoğ ☺️
iyi yoksa bende biraz egolanıyım mı diyecektim :)
Nasıl yani?
biraz sapyoluk eksikliğin var :) neyse boşverr
Öff bu da yeni moda herkes sapyoseksüel aminiüm..
teessüf ederim sende kalkan niyetine modayı kullanıyorsun herhalde :))))
İlgisi yok. Birinin zekasına aşık olmak görünüşüne aşık olmaktan daha yüce bir nitelik değil. Kaldı ki erkeklerin neredeyse hiçbiri sapyoseksüel de değil. Seveceğin insanın kendi indinde akıllı olmasını istemek başka sapyoseksüellik başka. Herkes seveceği insanın düşüncelerini, zihin yapısını önemser zaten.
Böyle "ben sapyoseksüelööğm" diye dolaşan tipler görünce götlerine kazık sokasım geliyor.
sapyosexüellik cinsiyet meselesi değil.
Görünüş niceli gecici zeka kalıcı bir niteliktir. :)
Herkes seveceği insanın güzel olması ister çünkü sabah yataktan kalkınca önce başka şeyler kalkar :) Önemli olan zihindir. Neyse benim senin fikrinede saygım sonsuz. Lakin fikir ayrımcılığı ve düşünce özgürlüğünü eleştirip, yargılayanlara kazık değilde, kafasını koparasım geliyor :)
Zeka kalıcı bir şey değil.. Öncelikle zeka nedir ki? Akıllı ne demektir? Ya da zeka sadece IQ testleriyle ölcülebilecek bir şey midir ki birine akıllı ya da aptal diyelim.
Necip Fazıl'ın bir sözü var: "Tam akıllılık kâbil mi ki, tam aptallık mümkün olsun?"
Yani bir insan her konuda her anlamda mükemmel bir zihne sahip olabilir mi ki? Bunun bir sınırı var mı ki? Zeka tek çeşit mi ki?
Sonra mesela derler ya hani, güzelliği için seven daha güzelini bulunca bırakır diye? Aklı için seven de daha akıllısını bulunca bırakabilir o halde..
Sevgi bir bütüne duyulandır kimse kaprislinin güzelliğini, çok çirkinin zekasını kolay kolay beğenmez o anca 1000'de 1 😊
Kendimizi kandırmayalım beyefendi. Ben gayet normal bir insan gibi birini seversem bütününü seviyorum. Görünüşünü fazla itici bulduğu bir insanı kimse kolay kolay beğenmez.
Fakat fikirlerine aşık olduğun bir kadını 'çok güzel olmamasına rağmen' sevebilirsin o ayrı. Bu da demin dediğim gibi hemen hemen herkes için geçerli zaten.
"Sadece görünüşü için birini sevmem" diyebilirsin zaten bu dinimizin de tavsiye ettiğidir. Tesettür bunun için var ne de olsa, kadının vücuduyla değil aklıyla yargılanması için; ama "sadece aklı için birini severim" diyebilmek çok iddialıdır, akıllı olan tüm insanları kapsar.
Öyle çok şey söylenir ki inan bitmiyor
Öyle sevmek aşık olmak basit kolay şeyler de değil zaten. Dediğim gibi akıl çok geniş kapsamlı bir şey öyle elle tutulur ölçülür bir şey değil.
Ruhsal zekadan duygusal zekaya çeşit çeşit.. kimisinde biri az kimisinde diğeri. Utanmaz edepsiz ama İQ'su yüksek bir erkeği ya da kadını kimse kolay kolay beğenmez. Olgun, empati kurabilen insanların duygusal zekası yüksektir mesela; buna da EQ denir.. vs vs
Öyle 2 cümle öğrenmişsiniz sapyoseksüel diye gelip burda boklu götünüzle ona buna sallıyorsunuz
Bak şimdiki söylediklerin az önceki söylediklerine nazaran çok daha güzel ve iyi bir yaklaşım olmuş. Tabi söylenecek çok şeyler var; Ama zihin konusunda sağlık sorunu yaşamayan zekilerin görüşünü zamanla değişenlerden mutlaka kalıcı oluyor :)
Fakat şunuda gecmeleyim; Akıllı ve zeki...
Kim kazanır konusuna gelirsek mutlaka akıllı insan kazanır. Ama benim tarafım zekilikten yana bu çok çirkin yahut çok güzel olsun anlamında değil. Kesinlikle ortantısı dengesinde, benim gibi tencereye kapak olsun yeter :)
O kadar yazı yazdım hala sinirimi bozuyorsun 😄
çok bilmiş hanım efendi iki IQ ve EQ bilip sanki harvard üniversitesinin kütüphanesine girip kirli raflardan araştırmış edasına girip götü-boklu konuşmanın verdiği iğrençliği kendine yakıştırman güzel olabilir ama karşı tarafa böyle konuşmak pek hoş olmuyor.
Her insanın düşünce yapısı farklı bu yüzden çeşit meselileri çok genişliyor :) zeka çeşidin çok olmasıdan dolayı kalkıp burda sapyosexüeli tutupda hem ruhsal hem duygusal zekaya bağlamak çok aptalca. Çoğu insanların mantık evliliği tercih ettiği bu hayatta kalkıpta sapyosexüel görüşünün bu kadar çok batmasıda çok ironik bir durum.
ben senin sinirini bozduysam sen beni deli ettinnn :D
Dinimiz aynı zamanda ne emreder mesela? Evleneceğiniz kişiyi gidip görün der Peygamber Efendimiz (sas)
Evlilik sadece fikir alışverişi, iletişim demek değil çünkü; eğer ondan ibaretse git manav Hüseyin'le evlen 😄
Kimse cinsel tercihine uymayan biri ile evlenmedi bu insanoğlu dünya varolduğundan beri.. Çünkü evlilik aynı zamanda çiftleşip çoğalmak da demek. Çoğalmasan bile en azından öptüğünde hoşuna gidecek biri olması lazım. Sağlık sorunu olmadığı halde sana inanılmaz itici gelen bir kızla evlilik o kadar güzel olmaz 😊 Evliliğin güzel değilse o kişi zaten gerçek anlamda aşk duyduğun kişi değildir. Olamaz yani arkadaşım sadece akılla olmaz 🤗
Ay haspam sen niye deli oluyorsan 😄
ya zaten gidip göreceksin görmemiş birinin zekasını nasıl anlayabilrisin :D yani senden öyle bir uslüple anlatıyorsun tut kolumdan git aptal birisine ver yani :D zaten ince detay orada zekalığın üstün olduğu yerde, fantazilerin, cinselliğin, yaşam tarzın ve bahsedebileceğim tüm şeylerin nirvanası yatıyor :)
O nasıl devrik cümle len 😄 Hem kuzeyin oğlu gibi konuşuyor hem sapyoseksüelim diyor 😄 Kıçımı ye 😄
Haspam hee vay be :) her dalda oscar ödülüğüne sahip birisisin :) ne ben senin kıçını yiyim ne sen benim enstrümanımı çal :D
Tamam yeme ısırttırasım yok zaten 😄
yemedikten sonra zorla ham mı yaptıracaksın :D
yav arkadaşım biz sana twerkten el attık sen bizi nerelere soktunnn :D
Sokarım 🙂
hadi git salla sen belini :D
Susarsan gideceğim tosba
ya susmazsam köstebek
O zaman susana kadar mokoko
gizliden gizliye anca mokokooo :D
Gizliden çıkınca aşık oluyorsunuz 😏
siz çoktan olmuşsunuz belli :)
Ney 😦😔
güzel enstrüman :D
Sana mokoko az bile
teşekkürler eig için.
Gördüğüm en berbat görüntü 🙂
Kendin arastir
Kendim mi araştırayım diye sormadım
@2cxxxxx önce yazı yazmayı öğren sonra tartışırız hadi yallah
Cevap
17Cevap
lexy panterra hakkinda arastirma yap zaten twerkun kralicesi o
Tamam
kic sallamanin kursumu var laaa bir yasima daha girdim
ilişki sırasında sırt üstü yatan partnerin üstüne oturduktan sonra poponu öne arkaya öne arkaya yaparsan öğrenirsin
Evlenince anca
aynen evlenince olsun en iyisi 😊
Twerk yapabilmen icin saglam kasaya ihtiyac var. var mi senxe
Kalçamı seviyorum da o kadar oynak değil benimki
Ölçüsünü bilmiyorum ama güzel işte ele gelen bir şey
Değil ben de 1xperim
Hesabı kapatırım yakında hem benden sana ekmek çıkmaz boşver
75b
😂tesettürlüyüm
O zaman neden öğreniyorsun diyeceksin belki ama kendimi iyi hissederim işte, evlenince işime yarar
Evde herkes gibiyim işte.. bazen açık bazen rahat
Yahu ev hali işte evde ben de normal bir kız gibiyim. Bazen askılı, bazen elbise, bazen hafif dekolteli rahat şeyler. Kadınlar kendine güzel olmayı bile çok sever 🌷
Niye merak ettin bunu
Yapıyorum
1 xperim ya balık hafıza mısın 😄 Zaten atmazdım
Sanane ❤️
Uzun etek, beyaz tshirt; seksi bir şey yok
Sanane arkadaşım?
Tabi ki de Atakan Özyurt saçmalama 😂😂 ondan iyisi mi var?
Bizim murat abim Gilin sitesinde yapılıyor yardimci olayım özelden yaz sitenin sitenin adresini vereyim
Pek ilgim yok ama periscope twerk hesabina bak istersen
kafalar kanalı atakan özyurt :D
Mesaj at link atayım çok var 😂
Yoksa o resımdekı senmısın
Hayır
Kalcan buyuk olmali belin ince ve kivrak olmali
Kalçam güzel, belim ince ama kıvraklık zamanla olur galiba
twerk yapmayı severmisin
Ne işine yarayacak acaba?
Yaparsan yorumlarım hic üşenmem hdhdhd 😂
burada her şey var aşkım
Vücudun iyi olmalı
Tek derdin twerk öğrenip oranı buranı oynatmak mı?
Tek derdim bu diyen yok
O zaman başka dertlerinle uğraş
Sana mı düştü?
Bana sorma o zaman
Sana soran yok siteye soru attım cevap vermeyeceksen muhattabım değilsin. Yallah
Evet ben 05050981988
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar