ingilizce
türkçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Milletçe çok erinen bir yapıya sahibiz verdiğiniz örneklere bakılırsa türkçe daha kaliteli anlatmak istediğini kısadan anlatıyorsun. Ama bazı yozlaşmış insanlar var ki Türkçemizi sevmiyor ingilizce konuşuyor ve daha kötüsü ingilizce konuştukça kendini üstün ve modern sanıyor oysa bilmiyor ki özünü kaybeden acınacak bir haldedir.
inglizce sömürgeciliğinden yaygın kaliteli olmasından değil
Ben de zaten aynı şeyden bahsediyorum
Türk olduğum için türkçeyi seçerim ama tarafsız yorum yapmam gerekirse ingilizce daha cool duruyor :D
yabancı olduğu için öyle ingilizlerede türkçe cool geliyor ama öğrenmiyolar çünkü konuşan bir biz varı :)) ve öğrenemiyolar çünkü çok zor öğrenmesi :)
Dilimiz her halukarda zor fakat konuşulduğu zaman kulağa kibar gelen bir dil. Ben dil okuyorum (ingilizce). İngilizce çok basit ve çok kurallı bir dil. 10-15 tane konusu var kuralları bildikten sonra hemen öğrenilebiliyor. Türkçeyi öğrenmek çok zahmetli. Her güzelin vardır bir kusuru 😃😃😊
japonca-korece-fince bunlarda dünyanın en zor dilleri gösterilir türkçede bunların ailesinden :)
Güzelliği tartışılır ama Türkçe de sözler her anlama çekilebilir bir sözün birden fazla anlamı olabiliyor anlaması ve konuşması daha zor diye düşünüyorum
Cevap
2Cevap
ama ingilizce öğretmenlerine göre ingilizce kusursuz ve üstün 😂
ekmek paraları :)
İngilizce Türkçe'den, Arapça İngilizce'den daha kaliteli.
ingilizce tabiki come on
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar