Burda turk kurt ayrimi alevi sunni ayrimi yapan cahiller var beni rahatsiz ediyo sizi etmiyo mu insanlik adina?

Burda bazi cahiller yok aleviyle evlenilir mi yok kürtle evlenemem gibi ayrimci bolucu cumleler kuruyo. Koskoca Turkiye Cumhuriyeti devletinde yasiyoruz boyle seyleri asamadiniz mi siz nedir bu ayrimcilik irkcilik boluculuk. Insan karsindaki herseyden once kürt türk alevi sunni ezidi ermeni suryani yahudi hristiyan ne farkeder. Neden insanlari kategorilestiriyosunuz? Insan olmak bunu mu gerektirir insana insan gozuyle bakmak erdemdir ve ayrim yapanlari gercekten ben insan olarak gormuyorum. Insanlarimizi ulkemizi yeterince bolmeye calistilar. Burda bari yapmayin insanliginizi yitirmeyin. Ks editorleri de boyle sorulari kaldiracagina baska seyleri hemen kaldirip mudahale ediyo. Bence adil olalim arkadaslar. Haci Bektas-i Veli'nin dedigi gibi 'Benim kabem insandır' diyorum ve sizleri insanliga davet ediyorum..
Burda turk kurt ayrimi alevi sunni ayrimi yapan cahiller var beni rahatsiz ediyo sizi etmiyo mu insanlik adina?