Bunlar ipten tutunarak şeyhlerinin önünde günah cikartiyorlar. bunlar İslâm a ve kuran a göre bildiğin yoldan çıkıp şirkin dibine batmislar. bu insanlar da hiç mi akıl ve mantık yok? Bu kadar mı cehalet içinde yüzüyorlar anlamıyorum?

Gunah cikartma yok. Bu dedigin sey sahih hadis kaynaklarinda gecer ve peygamberimizin sunnetidir ayrica ip yoksa bir bez parcasiyla o da yoksa eli ile bu tovbeyi almıştır peygamberimiz. Okumadan cahilce yorum yapma.
Tövbe almakla günah çıkartmak arasında ne fark var? Bu bildiğin hristiyanliktaki ruhanlik sınıfı. Kendin ellerini açıp allah a dua edemiyormusun? Kuranda demiyor mu allah ben size sah damarinizdan daha yakinim diye? Böyle şeylere ne gerek var?
Gumah cikartan papazdir lakin gunahi affetmek Allaghin yapabilecegi bir istir bir kul yapmaz bunu. Tovbe yi de Allaha yaparlar lakin bir Allah kulunun duasi alinir tovbemin kabul olmasi icin Allaha dua et diye. Aradaki farki anlarsın insaallah.
Peki bu adamı niye ortaya koyup ip tutuyorlar anlatsana bana?
Manevi ustunlugunden dolayidir neden olacak
Bu ir günah cikartmadir. Bu adam kendini resmen peygamber ve yarı ilah görüyor kendisi söylemese de. Bu adamlar sahtekar kardeşim hepsi din tuccarligiyla bedavadan zengin olmuş sahtekarlardir. Bu adamın kerameti allah dostluğu filan yok hepsi yalan saf insanları sömürüyor bunlar
Bunlari sen nereden bildin acaba😂 sanirim fazlaca keramet sahibisin insanlarin icini görebilecek kadar
Çünkü azıcık aklı olan birisi bunu bilir. Ben deistim önceden 5 vakit Namaz kılardım bütün dinler yalan hele hele bu soytarilar tamamen yalancı ve duzenbaz. Eğer keramet sahibiyse niye kan revan içimde olan müslüman ülkeleri iyilestirmiyor sence?
Keramet sahibi lakin Allah neyi uygun gorduyse o kerametin sahibi. Ilahlastiran senin aklin bu insanlari. Onlarda birer beser Allahin izin vermedigi hicbir seyi yapamazlar.
Hikaye hikaye kardeşim hepsi yalan hixbir özelliği yok. Sizi kandiriyorlar sadece
Sen yok dedigin icin hicbir sey olmaz zaten 😂😂😂 hayret bisi ya bir git isine
Adım gibi eminim bu adam ve yanindakiler sahtekar din Tüccarı kendini peygamber yarı tanrı gibi gören. Ömrü boyunca çalısmayip milyarder olan insanlar. Hizmet adı altında menzilde herkesi çalıştiryorlar bedava komedi ya insanlar bu sahtekarlara nasil inanir çok trajikomik bir durum sizin icim
Hadisi söylermisin?
Bende son peygamberim diye çıkıp altın evler de oturacağım.
Zaten bunlarda resmi olmasada hem allah hem peygamber gibiler muridlerinin gozunde
Oturdukları tahtı gördün mü ne şaşalı ama islamda israf haramdır.
Fetocular yerine şimdi menzilciler devleti ele geçiriyor.10 sene sonra kandırıldık der geçeriz
Söylediğin zaman peygamber soylu mubarekler en iyisine layiktir diye savunurlar. bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.
Peygamberimizin bir hırkası vardı giydiği bunlar80. kuşaktan sözde torunu nelere para harcıyorlar
@realss oyledir oyle
Aklı ve mantığı olan insan dine ihtiyaç duymaz.
Din bu kadar cehalet icerirken dinin tarikatlarının böyle olması normaldir.
Çok haklısın ama cahillere anlatamazsin
Cevap
2Cevap
asıl cehalet bizim beyinsiz halkımızda
Aynen bu kadar beyinsizlik olamaz
ayy ne komik
Hem komik hem cehaletin tanımını görüyoruz bu fotoğrafta
kesinlikle
😂😂😂😂😂
Harbiden çok trajikomik bir olay
Ortadaki şeyh kılıklı şarlatanın yaşadığı lüks hayatı görsen derdinin din değil menfaat olduğunu görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar