Diğer Aloe Vera bitkisi Bakımı? yiğitATA Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi günler. Benim 4 saksı Aloe Vera'm var. son 1 haftadir dalları cansizlaşti ve bir kac dalini kendisi birakti. Bunun Bakımı hakkinda bilgi verebilecek var mı? Aloe Vera bitkisi Bakımı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok suluyorsan çürümeye başlamış olabilir haftada bir sulanmalı 0 5 Yorumla yiğitATA +1 yıl hayır. fazla su vermiyorum. bu bitki fazla suyu sevmez. gozum gibi bakiyorum ama son 1 haftada nerdeyse 2 saksım dallarini birakti. Yorumla shraeva +1 yıl Himm anladim ama cok bir ugrasilmamasi gerekiyor aslında zaten anlamadim Yorumla yiğitATA +1 yıl anladim. toprağina aspirin koy diyen var ama ne kadar faydali olur bilmiyorum. belki dahada kotu eder 😶 Yorumla shraeva +1 yıl bir saksıda seneyebilirsin hepsine birden koyma yine de Yorumla yiğitATA +1 yıl hmm haklısın, teşekkür ederim Yorumla
latteeeee Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kutusunu değiştir kocaman saksı al 1 3 Yorumla yiğitATA +1 yıl bu saksılarin bile buyük geldiğini düşünüyorum aslinda Yorumla latteeeee +1 yıl Kökleri rahat dağılım yapsın saksısını değiştir Yorumla yiğitATA +1 yıl hmm peki. tavsiyeni uygulayacagim. teşekkür ederim Yorumla
sonsuzbirgün Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl yanlış bakım yapmış olabilirsin araştır internetten 1 1 Yorumla yiğitATA +1 yıl arastiriyorum ama yazdiklari herseyi uyguluyorum zaten Yorumla
En İyi Cevaplar