Bu ap. tal bana yemek yerken fotoğrafını attı ve yakınlaşınca gözlüğüne yansımış karşısında bir kız gördüm tekim demişti Birde üstüne inkar ediyor karşı masaymış selfie yapan kolunu görmüyoruz sanki! Onuda geçtim kızı tanıyorum iş arkadaşım diye görüşüyor bununla ne tesadüf ki karşı masada bu kız oturuyor yalancı..
Olaya bak nasıl inkar ediyor bende arkadaşının snapinde kızla konuşurken sesini duydum benim sesim değil demişti sonra arkadaşım sevgilisi dedi sonra arkadaşım getirdi tanımıyorum dedi bir ögrendim kızla 1 hafta konuşmuşlar 2-3 kere buluşmuşlar kıza 4 yıllık sevgilim vardı yeni ayrıldım felan demiş ya ben ögrendim ertesi gün ağladım sinirden öldüm yanıma geldi özür diledi tekrar yanımdan o kızın yanına gitti 2 gece boyunca neler neler var :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler hep böyle birde utanmadan yalan söylüyorlar bende sinir krizi geçirdim aynı şekilde
Niye böyle bir gereksinim duyarlar anlamıyorum yapacaksan ayrıl madem yaptın böyle bir b.. oku yedin ortaya cıkmadan ayrıl ki hatırladıgımızda Ş.. erefsizin tekiydim demeyelim seni cok iyi anlıyorum tek tavsiyem bitir ve geriye dönme asla unutamicaksın çünkü bunu oda kendi suçuyla debleşsin dursun..
Offff Maradonın Dünya kupasında eliyle attığı ve tarihe Tanrının eli olarak geçen gol gibi olmuş, kendi eliyle kendini ele vermiş garibim, vurdu ve gooolll oldu :)
En İyi Cevaplar