Bu site güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı bir göz atın. https://www.updigo.com Birde bu resime göz atın internete yazınca sponsorlu diyor bu ne oluyor arkadaşlar?
'Sponsorlu' olarak gösterilen bu fotoğraflar 'Google' da arama yaptığınızda öncelikli olarak gösterilmesi için verilen reklamları temsil etmektedir :)
Markamız yasal bir e-ticaret markası olup, siparişinizi verdiğiniz an itibari ile faturanız kesilir ve kargonun çalışma saatleri ile yoğunluk baz alınarak adresinize ulaştırılır.
Değişim ve iade hakkınız yasal olarak korunma altındadır.
İyi alışverişler dileriz :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkur ediyorum ilk defa gördüm bilmiyorum daha önce görmediğim için tereddute dustum. Neden yorumlar yok kullanici yorumlari
Markamız Yöre Grup'a bağlı olan NetbaPark spor giyim mağazalarının e-ticaret markası. E-Ticaret'e çok yakın bir tarihte başladık. Bu sebeple bizi yeni tanıyorsunuz.
Siz değerli misafirlerimiz sitemizi ziyaret ettikçe bizi daha iyi tanıyacak ve değerli yorumlarına yer vereceklerdir :)
Markamız bünyesinde yaklaşık 1000 kişiyi barındıran Yöre Grup'a ait olup, Gebze Merkezli NetbaPark mağazalarının yasal ve hukuki işlemlerini tamamlayarak oluşturulan E-Ticaret markasıdır.
Ürünlerimizin tamamı sipariş sırasında verilen adrese faturaları ile birlikte kargolanır. Tüketici haklarını baz alarak faaliyet gösteren markamız, bu konuda güvenirliği aşılayarak memnuniyeti ön planda tutmayı hedeflemektedir.
Konu ile ilgili yaşamış olduğunuz ve bu kanıya varmanıza sebep olan herhangi bir unsur var ise tarafımıza ulaşabilir ve çözüm üretmemizi sağlayabilirsiniz. Bu bizi çok mutlu edecektir :)
En İyi Cevaplar