En son hangi filmi izlediniz? :D :D
ya ben bunu yerim ghjkl ♥
ya ben bunu yerim ghjkl ♥
En sevdiğim aktivite film izlemek ve hakkında araştırma yapmaktır. Günde 4 film izlediğim bile olur. En son Le Feu Follet izledim. Eski bir fransız filmi.
Anabella kötülüğün Doğuşu bu gün sinema da izledim efsaneydi gerçekten ve serinin son filmi oldugunu son sahnede gösterdi.
Kötülüğün nasıl dogdugunu anlatıyor ilk filmin sahnesin'de hamile kadın bir anda yataktan kalkıyor ya hatırlıyorsanız karşı evde bir olay oluyor işte o olayın en başına geri sarıyor son seride olan olayda o anabella bir kızın ruhuna giriyor evden kaçıyor ve büyüyor üvey anne babasını yan evde öldürüyor işte sonra yandaki hamile kadının evine gidiyor onu biçaklıyor olay böyle başlamış yani 115 dakika film ama her sahnesi değiyor anlatmak istedim nedense :) filmde izledim şeyleri anlatmayı seviyorum.
ama her sahnesi aksiyon :P sadece 2 tanecik şey söyledim :D
Sık izlemem ama izlediğimde severim. En son izlediğim film, benim için özel bir film;söylemem:)
*Gecen bol olsun.*
Teşekkürler, amin, hepimize:)
Çok severim. Daha bugün Exam diye bir film izledim, mükemmeldi.
Cevap
14Cevap
Alien serisini severim. En son Açlık Oyunları'nı izledim.
En son Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2' yi izledim en sevdiğim film serisidir. Defalarca kez izledim.
en son dedim herkes cok begeniyor bende bir izleyim labirent serisi ni izledim
En son hmm... Sanırım Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar? filmini izledim..
amatör yapım bir film izlemiştim, izzet olması lazım ama olaylar garipti
Yıllar önce yeşil yolu izlemiştim en son.
Tek başına hayır sevdicekle olsa olur
Bayadır sinemaya gidemedim ya 😞
Severim en son Kemal sunal filmi izlemiştim.
brad pit filmisi izledim
Tabiki Hızlı Ve Öfkeli 8
Seviyorum da tek sarmıyor
Evet
1kitap 2 film
eh işte
Evet severim
seks
Sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar