Burnun tıkanıklığı ile mi ilgili, yoksa alışkanlıktan mıdır nedir, kimisi ağzı açık uyur. Bazısı da dudaklar sımsıkı kapalı, burundan nefes alarak."Ağzı açık uyuyanların itinayla ağızları kapatılır" yazsalarmış ürün tanıtım metninde...
Ağzı kapalı uyuyan kızlara burdan selam.
Açık uyuyorum ne var bunda! 😠
Kapalı uyuyorum tabisi 😏
Ben nasıl uyuduğumun farkında mıyım sanki tutkuyuyaşa bebeyimm 😍
Yastık ıslaksa ağzım açık uyumuşum demektir, sabaha karşı diğer tarafa çeviririm yastığı o zamanlar Yastık kuruysa zamanı gelince uyanıyorum , yanağım da o ıslaklıkla buruşmamış oluyor. Yastık ıslakken uyanınca pislk pislik gülüyorum. Canım sıkıldı iki gündür ondan cevaplıyorum soruları dikkate alma bırak saçmalayayım kota dolunca fabrika ayarlarıma dönerim nasılsa.
bazen açık bazen kapalı uyuyorum ama sanırım bu sıralar kapalı uyuyorum ki hemde dişlerimi sıkıyorum sanırım farkında olmadan dişlerim acıyo uyanonca 😔
bu bir rahatsızlık belirtisi. farkında değilsindir ama muhtemelen dişlerini vuruyorsundur birbirine uyurken. stres ve içine atmaktan, söylememekten kaynaklı.
bir arkadaşın başına geldi. dişleri gıcırdatıp birbirine çarpıyordu gece ama farkında değildi. dişleri ve çene kası ağrıyordu. doktora gitti. acil bir şeyler taktılar ağzına. dişler düzleşiyormuş.
Ağzım açık uyurum eskiden kalma kötü bir alışkanlıktır. Hem de az buz değil dişçide bile bu kadar açmazsın ağzını :) bu hallerimlr sayısız fotoğrafa konu olmuşumdur ordan bilirim
En İyi Cevaplar