Annem beni parasını çalmakla suçluyor, ben parasının yerini bile bilmiyorum. Çok kötüyüm uyuyamıyorum günlerdir?

Akşam on gibi işten geldim, alt kattaki ablamda biraz oturdum. Saat 11.30 du ewe giriyordum. Annemin odasının kapısı açıktı ve tam yatağına giriyordu beni gördü bişey söylemedi o an. Bende odama girip üstümü değiştirip yattım. Yorgundum ve uyudum hemen. Saat biri geçiyordu (uyandığımda saate baktım), annem beni kafama terlikle sertçe vurarak uyandırdı ve avazın çıktığı kadar bağırıyordu 'paramı çaldın hırsız o.. ' diye. Korkuyla sıçradı olayı anlayamadım üç beş dk. Eve hırsız girmiş falan diye anladım. Sonra kendime gelince anladım. Ben yapmadım diye ağlayarak alt kattaki ablamı aradım. Korkuyla eve çıktı hemen odama geldi. Olayı anlattım anneme kızdı ama annem hiç umursamadı, küfürler gecenin bir yarısı evi inletiyor. Ağlayarak ve öfkeyle kurana ve ölmüş babamın üzerine yemin ettim ben almadım diye. Sonra odama geçtim, sabah başka bir ablam saha var annem çok sever onu, ona anlatmış oda kızmış o yapmaz neden vurarak uyandırıyorsub diye. Olay bu ama ben günlerdir yatağıma yattığımda uykuya dalamıyorum gelip yine vuracak suçlayacak diye. Psikolojim bozuldu bana neden böyle yapıyor anlamıyorum. Olaydan bir gün önce de beni salataya çok tuz atmak gibi bir sebepten tartışma çıkartıp evden kovmuştu. 27 yaşında kız çocuğunu bir anne evden nasıl kovar anlamıyorum. Benden nefret mi ediyor anlamıyorum. Ne yapmalıyım yardım edin
Annem beni parasını çalmakla suçluyor, ben parasının yerini bile bilmiyorum. Çok kötüyüm uyuyamıyorum günlerdir?