size neyi cagristirir? ilk akliniza ne gelir?
20 yasindaki bir kiz sizce tam anlamiyla büyük birimidir artik?
20 yasindaki bir kiz sizce tam anlamiyla büyük birimidir artik?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşların yorumlarına baktım da...
Sanki "s**ecek" gibi yorum yapmışlar.
20 yaşında bir kız diyince aklıma 20 yaşında bir kız gelir.
20 yaşındaki bir fiziksel olarak tam anlamıyla büyük biridir. Fakat duygusal anlamda oturmamıştır. 20 yaşındaki kızın tek eksiği hayat tecrübesidir. Aslını sorarsan bu iyi birşeydir. Hayatı tam tanımadığı için saftır. Kötülük beklemez etraftan. İlerki 3-5 yılda bu "eksikliği" de genelde acı bir şekilde gidericektir.
Duygusal anlamda, öyle bir kızla ilişki yaşadığında hakkında kötü düşünmez. Kelimelerin altında farklı manalar aramaz. Karşındaki insanı içi/dışı bir olarak görür. Bu yüzden çabuk kandırılırlar.
Bir de akılları hala bir karış havada olur. Dünya kendi etraflarında dönüyor zannederler. Kendilerinde hala bir "prensesim" havası vardır. 30 lu yaşlara kadar bu hava pek gitmez.
çocukça mimiklerine devam eden olgunluk dönemine ağır çekimde geçişin kısa repliklerle canlandırmasıdır. kandırılması kolaydır, en büyük zaafı çikolatadır haala, vazgeçilmezleri arasında çiğköfteninde bulunduğu bu türler sulak ortamlardan hoşlanırlar( yağmur altında yürümek vs.)
müzik zevkleri değişmeye başlayan bu türlerin artık oda duvarlarında posterler olmaz, inen posterlerin yerine evlendiğinde görmek istediği badana rengi ve motifleri canladırmaktadır. internette profilden çekilmiş resimlerinin çoğaldığı bu dönemde ,her ne kadar her yaz modasının değişeceğini bilsede en çok gelinlik fotolarına bakarak evlilik hayalleri kurmaya en ciddi şekilde başlamıştır.
devamı yarın...
Cevap
24Cevap
Genelleme herkes için söylemiyorum. Elinde cep tele uyan wc ye giden ortama girme telaşesinde bir yandan okul ve aile arkadaş ilişkileri arasında sıkışmış en büyük pişmanlıkların yaşana bildiği yaş
20 yaşında bir bayan büyük deyil dir 24 yaşında ki bir bayan daha tercümelidir hayatla ilgili mesala benim sevgilim 24 yaşında ben 17 farka bakk aşkın yaşı yoktur
Bana hayatın tam ortasında olan birini hatırlatıyor... Her şey yeni,her şey taze,hep vazgeçilmez...Bitmek tükenmek bilmeyen enerji...Dahası da var ama bu kadarı kafi sanırım...
30 yaş ve üzeri için ufaklık, 20-25 yaş arası dost,sevgili,vs,15-20 arası abla,bikaç yaştan bişey olmaz takıl nolcak,daha aşşağısına gerenk yok.:D
19 dan sonra 21 den önceki yaş işte bişey ifade etmiyor.
Çocukluktan kurtulmuşsa tabiki büyümüştür, Ama bazan çocuk olarakta kalıyorlar kız erkek farketmez
Çok 20 yaşında kız gördüm bazısı egolu bazısı Diskocu partici :D 20 diyince eğlenmek müzik geliyor
Bence yasla degıl de davranısla bellı olur bunlar, ne 20 yasında kızlar var 15 yas gıbı, 15 yasında kızlar var 20 yas gıbı ..
insanı yaşı büyütmez deneyimleri büyütür. senin deneyimin kaç?
Deminki sorudan esinlenerek yıkılsın avm yapılsın...
20 yaş hayata adım atma yaşı olarak tanımlıyorum . artık yetişkinlik çağı bazı şeylerde sorumluluk alma yaşı kendi yağında karulma yaşı diye geliyor aklıma benim
yani büyük olmasa da çocuk da değildir. bence bir kız 24 yaşından sonra büyük olarak sayılabilir.
ne kadın ne kız...tam ortasında kalınan yaş...büyük hatalarda bu yüzden bu yaşlarda yapılır...
1 yıl sonra yaşı 21 Olacak bir kız gelir aklıma :D
Ne saçma soru :)
Benden 1 yaş küçük bir kızı çağrıştırır. Potansiyel manitadır.
Büyüme hevesinde bir genç kızcağız, 5 yıl sonra görüşelim
fizıkse olara gelişimin tamamlamış .kişiliği için bsey dyemeyztnımadan
ne alaka yası 30 olan var cocuk gıbı yası 20 olan olgun gıbı degısır duruma ve yerıne gore
Tabiki büyümüştür olgun biridir fiziği tam oturmuştur tam sevgili olunacak kız :D
Ben 20 yaşındayım ama çocuk gibiyim artık değer 20 yaşındaki kızlar gibi olmak istiyorum
böle bir hecanlanırim iyi görünmeye çalışırım severim onu çok severim
Bunu da mı göreceedim :/
Yaş değil insanı büyüten oturmuş kişiliğidir...
20 yaşındaki bir kız artık olmuş demektir
en ideal yaştadır kendisi.. çok takdir ederim.
Günün sorusu .
Ergenus .
yasi degil aklı onemlı
Ergenlik dönemindedir hala ...
yaşlanmaya bile başlamıştır artık.
küçük bence hala
20 yaşında işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?