2 yıl önce bir banka hesabı açtım üzerine bu aya kadar para eklemesi yapmadım para yatırmaya gittiğimde banka personeli bu gün günü değil dedi yine de yatırdım ve gününün ne zaman olduğunu nasıl öğrenirim diye sordum mobil uygulamadan bakıp öğrenebileceğimi söyledi. Baktım ama anlayamadım yardım lütfen ha unutmadan bir de para yatırmasam da faiz her ay veriliyo mu yoksa sadece para yatırdığımda mı geliyor çok karışık olacak ama neden belirli bir yatırma günü var fazladan faiz mi alıyoruz?
Vadeli hesapta para yatırılması gereken gün nedir?
Vade gününe 36 gün var 36 günün sonunda işlem yapabilirsiniz aslında her istediğin zaman işlem yapabilirsin fakat vade gününde alcan faiz iptal olur tamamı değil sadece ilave yaptığın ay için bu geçerli
Parayı yatırırken mevduatlı faiz olarak yatırdıysan ve kaç ay veya kaç yıl olduğunu belirlediysen otomatik olarak her ay belirli miktarda faiz işler. Yatırdığın paraya faizin işlemesi için 22 Ağustos ile 27 Ağustos arasında yatırman gerekiyormuş.
Evet sizin belirlediğiniz aralıklarda para yatırma işlemi yapılabilir vadeli hesaplarda. Ayrıca siz para yatırmasanız da faiz olarak paranız artar zaten.
evet ziraat bayağı düşük devlet bankası olması ailemin ziraate yatırmam konusunda ısrarcı olmasına sebebiyet verince oraya yatırmış bulundum ingye geçmeyi düşünüyorum
Hanımefendi orada gördüğünüz faiz bitişi tarihi geldiği zaman para yatırabilirsiniz faiz her ay verilmez faiz bitişi tarihi sonunda verilir Ayrıca faiz bitişi tarihi dolmadan parayı cekemezsiniz
müslümanlığa yaraşmayan tek şeyimiz faiz olsun cana kıymıyoruz sonuçta. bu kadar dine düşkünseniz karşı cinsle yazılı da olsa iletişime geçmek de dinen iyi değil bye:d