Paylaşmak istedim burada herşey net Berkan Çapkurt Benim :)
Yeterince Açıklayıcı mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben kurdum ve ben de bazı kurdleri sevmiyorum ama insan birbirine saygı duymalı. Bazen diyorum g. doğu ve doğu anadoludaki kürtleri gönderip avrupadan bölgeye devşirme kurd getirsek çok güzel olmaz mi diye. Hepsi asiretci ve yobaz. Ben agnostik ve Kurtceye hayran bir insanim ama ne yazıkki o kürtler 20, 30 kişilik ailelerinden başka bir şey düşünmezler. ne bilimden haberdarlar ne de edebiyattan. bana çok yazık. DILÊ MIN DIQELIQE.
ben Almanların kafasını çok beğeniyorum. Keşke kurtler arasında Alman fikirli insanlar cogalsa. yahu bırak türk kurtle dalga geçsin, hatta dovsun dayak atsin ne olacak ki. şimdi bir türk, ben kürt olduğum için benimle dalga geçse umurumda bile değil. gram uzulmem, gram kin gutmem çünkü kürt eziliyorsa sebebi arap dini ve aşiret sistemidir.
pislik insanlar ya sanki insanlar kendı seçebiliyor hangi ırktan gelebileceğini bunlar türklerle kürtleri birbirine düşürenler kötülüğün ırkı olmaz bir anlayamadılar.
insanlari sevmem türk kürt suriyeli mülteci kim neymiş ne olmuş banane kardeşim kimsenin dini irki dili beni ilgilendirmez ben genelleme insanlardan nefret ederim saçma salak 16 yaşinda ergenlerin cool olma çabalari
Bu zihniyet durduk yere oluşmadı yazdıklarında 1 gram samimiyet hissetmedim hiç sevgi yok içimde yalanmı söyleyeyim. :) Küfür etmedik hakaret etmedik sevmiyorum hepsi bu
En İyi Cevaplar