Nasıl gideceğimi bilmiyorum, yarın Silivri'de olmam lazım.
Hangi yolu kullanabilirim?Hangi duraktan neye binmeliyim?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hangi yolu kullanabilirim?Hangi duraktan neye binmeliyim?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
goptan topkapı dolmuşuna bin top kapıya geldiğinde bakırköye bin ataköyde in orda silivri otobüslerine ya da metrobüslerine binerek silivriye gidebilirsin
Teşekkürler.
rica
Minibüs ile topkapı metrobüse git. oradan metrobüs ile avcılara kadar git. Ya da şirinevlere kadar git. orada bekle silivri gececek
Teşekkürler.
rica
kızlar garajyeri uygulaması ile şöförlü araç ile çok uygun fiyata gidebiliyorsunuz.
Cevap
7Cevap
gaziosmanpaşadan yenibosnaya otobüs var, onla yenibosnaya geliyosun.. Silivri otobüsleri de zaten yenibosnadan kalkıyo. ordan da Silivri ye.. iyi yolculuklar
Teşekkürler.
metroyla yeni bosnaya kadar git ordanda Silivri arabasına bin git
Teşekkürler.
Yenibosna'ya gel...Oradan Silivri arabaları kalkıyor..2-3 dakikada bir gelir..Beklemezsin
Yenibosna'ya, metrobüsle yani?
Metrobüse bulaşmama gerek yok yani, teşekkür ederim.
Teşekkürler.
goptan yenibosnaya ordan Silivri otobüslerine ya da metrobüse bin beylikdüzünde in orda bin Silivri otobüslerine
Teşekkürler.
Metrobus'e cik. Beylikduzu'ne kadar git. Ordan Silivri arabalari geciyor. Bin, git.
GOP'tan metrobuse nasil gidecegini biliyor musun?
Biliyorum fxinturevi saol, bir de yninintegrali falan olsa sitede.
Bu arada, Yenibosna'ya gitmene gerek yok. Metrobus ile Beylikduzu'ne kadar git.
Yolda trafik falan varsa Yenibosna'dan Silivri cekilmez olur. Beylikduzu'ne kadar hizli hizli git Metrobus ile, ordan Silivri arabalarina binersin.
Bu Avcilar'in oludugu yerde cok trafik oluyor, Metrobus'ten baska bir seyle gitmeni tavsiye etmem.
Teşekkürler, aslında sınırlı sayıdaki karakterde insanlardan birisin -tam kafasın yani- biraz ego sorunun var hocam, demesem içimde kalırdı.
Yolu anladiysan, sorun yok.
Anladım, cidden anladım.Kaybolmam yani.Kaybolsam da 2 action olur. Ama yine de önceki yorumuma oturtmalı cevap falan verirsin sanmıştım.
Dusunceni yazmizsin, saygi duyduk gectik. Sorun yok.
''Uzattı bu da ama'' dersin belki, olsun..
Arada denk geldiğinde görüyorum, siteden sana sataşan kızlar oluyo falan, belki o yüzden böyle bir sonuca vardım.Neyse.
Metrobuse bin son durak beylikduzunde sonra ustgeciden karsiya gec orda durak var 303 silivri otobusune bin direk silivri son duraga kadar gidiyor
goptan 55Y ye bin , yenibosnadan 303 e
Teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar