Beyler bayanlar arabamı değiştirmek istiyorum. aslında memnunum ama hayattan sıkıldım değişiklik yapasım geldi :D
elimdeki araba bundan

Almayı düşündüğüm ya BMW 1 serisi:

ya da Toyota Hilux:

Paran az ise, üzün süre araç değişmeyeceksen ve dayanıklılık istiyorsan toyota. Paran bol ise, hava atacaksan ve süret seviyorsan bmw.
Yani bir başka deyişle, evlenecek araç arıyorsan toyota, sevgili arıyorsan bmw...
Farklı bir bakış açısı
hilux on numara ama kamyonet muhabbeti çok kötü yıllık muayne hız sınırı 70 ticari yük taşımaz köprüden geçmez artık bu araçları otomobil ruhsatlı yapmaları gerek
o dediklerinin hiçbirisi beni bağlamıyor aga :D ben istte yaşamıyorum hız sınırlarına kurallara uymam ben. bizde orman kanunu geçerli yetmiş metmiş anlamam mobese polis görmezsem kırmızıda durmam :D yük önemli değil şirket adına almayacağım şahsi kullanım sonuçta...
şahside kullansan ticari yük taşıyamazsın tamamen insiyatif istedeler yazarlar ceza ama şehir dışıysan yıllık muayne sıkıntısı haricinde süper bir araç biraz bandrolleri yüksek ama sorun yok diyorsan pikap mükemmel araç
yıllık muayene ve mtv tek korkum. senelik 6 bin tl :D
aynen
BMW tabikiii
Cevap
5Cevap
bunlarin hicbirin alma bence jaguar al bence ama pahali biraz
façam yese alacağım arabayı biliyorum ben aslında da :D iyiki façam yemiyor yoksa tr yollarını most wanted otobanına çeviririm :D
bmw apaçi arabası toyota diyorum
eski bmwler öyle ben sıfır alacağım
senimi kıracam nene :p :D
:D :D sende haklısın :D sağol yinede :=)
BMW ama bu modeli değil
valla façam buna yiyor :D ama merakımdan soruyorum hangi modeli?
Bende çok anlamam bilgi olarak modellerden görünüş olarak söyledim güzel değil estetik olarak yani ama sanırım M3 yanlış hatırlamıyorsam bunu beğeniyordum.
Eksik hatırlıyorum galiba bu serisiydi modeli değil
3 serisi benimde hoşuma gidiyor ama m3 dediğin alet 500 bin tl. her baba yiğidin alabileceği bişi değil :D
Alıcı olmadığım için fiyatlara bakmamıştım valla
bencede bakma :D
Bende gelecekte range rover ya da mini Cooper düşünüyordum ikisine de hayranım bakayım bir fiyatlarına falan dedim yarım milyon diyor abi
bakma bakma :D
hilux iyi. bmw çok klişe oldu artık.
Bmw tabikide
çok net bmw demişsin :D
hilux ama :D
emin olamıyorum işte :) birde şimdi araştırdım bmw 120 tr de yok ya :(
@umtşşşşş neredesin?
BMW <3
bmw çok asil :D
Bmw al keyfine bak
bmw daha iyi
BMW.