Aleyna Tilki mi güzel Hande Erçel mi?
Aleyna Tilki güzel...
Hande Erçel güzel..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
.
İkisini de güzelliğine yorum yapacak kadar tanımıyorum.
Makyaj malzemeleri endüstrisi o kadar ilerledi ki,
Bir şempanzeyi alıp kadın diye satabilirler.
.
anket sonuçlarına bakınca neden sadece görsel güzellik ile değerlendiriyoruz anlamadım mesela ben aleyna dedim neden dersen bence yatakta daha mükemmel sevişiyordur armi :)
biraz saçma olmuş soru
aleyna isimli şahısın bu popülerliği çok hızlı sönecek
ha bahar candan ha aleyna tilki
güzel mi? ...
iyiymiş yaaa
Kıyas komik ve şakasız aralarında 7 8 yaş var Hande bu resmindeki gibi olda şu an ona basardım
Cevap
7Cevap
Orantısız bir kıyaslama. Aleyna, Hande Erçelin yanından bile geçenez
hande ercel tabiki de ;) bu nasıl bir kıyaslama? ben hande yi ruyalarimda görüyorum
hande erçel daha hoş bir kadın daha zarif
Hoşluğuna bişey demiyormuşsun o vücuda ve surata zarif diyorsan bir göz doktoruna görün iri yapılı hoş bir kız
Kilo demedim iri dedim yani kemikli;) sana bakınca onu beğenmen daha normal zaten 😂 Galiba herkes kendi tipi gibi beğeniyor
Kıyas Aleyna tilkiymiş pardon Elçin Şangay sandım bu kıyasta Aleyna değil tabikide😂
Kompleksli olmamla ne alaka bu durum?
Ne demeye çalıştığını anlamadım aynı dilden konuşmuyoruz çünkü kompleksli değilim canım
@HarleyyQuinnn wuuuhuuu kız kavgası :)
Kavga Yok bir fanatik var işte as sonra Buda az sonra benim pp resmime sövmeye başlar bok suratlı der diğerleri gibi 😂 @ruscu-armiş
@HarleyyQuinnn sardıkça sarıyorsun :)
Sence haklımı?
Haklı Aleyna tilkiden güzel zaten hoş kız. Ama bunlara sorsan Victoria secret meleği😂 Bu ergen fanlar bu kıza güzel ama aşırı değil dedim diye saldırdı bana engel listem ülke oldu
@HarleyyQuinnn hande erçel aleynayı 5 e katlar...
Dünyanın standartlarının çok altında...
Hande erçel abartılıcak kadar güzel değil...
Asla yeşilçam güzelleri ile boy ölçüşemez...
@HarleyyQuinnn fani olduğumu nereden çıkardın? kızın sadece adını biliyorum. yargisiz infaz yapmak aliskanligin herhalde az oncede sadece profil fotografima bakarak iri kemiklisin demen gibi. ama merak etme ben sana karsi oyle bir terbiyesizlik yapmayacagim. profil fotografina bakmadim merak edipte ilgilendirmiyor cunku beni. hadi sana iyi gunler.
Ben sana iri kemikleşsin demedim ki kıza iri kemikli dedim sen değilsin zaten @ruscu-armiş tabiki Aleyna tilkiyi katlar ama daha güzel kızlarda var bu ülkede kanka onu demek istedim
@HarleyyQuinnn haklısın mesela yasmin çok güzel...
Her paylaşımı internet alemini sallıyor...
Yasemin kim 😂 Ay yasmın işte😂 @ruscu-armiş
@HarleyyQuinnn www.google.com.tr/search o bir melek 😁
Çok güzelmiş @Ruscu-armiş
@HarleyyQuinnn reeldde görücen bir gülüşü var bir ömre bedel :)
Onu görünce aklım gidiyor :)
Anlıyprum😂 @ruscu-armiş
ben daha güzelim pehh
aleynayı sevmiom hande aşkım
Hande reis
tabiki Hande
Aleyna dedim
ikiside depillll
aleynanın fanıyız..
Aleyna mal
Tabiki de ercel
Hande Erçel.