Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Betül sakıncalı merve olmaz hilal siyasi gül hep güler başa bela tuğbalar artist olur burda elif olsun yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Kişisel analizinizi kutlarım 😊
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dün Gamze ismi uzak durulacak kız ismi arasında paylaşımı yapılmıştı. Hangisine inananalım. 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Kime inanmak istiyorsan ona inan 😂
- +1 yıl
Hadi bakalım, Demet Akalın. 😂
- +1 yıl
Bana inanın, başkasına kanmayın 😂😁
- +1 yıl
Ameno.
isimle ne alakası var adı Gamze olup ruhunda or. spuluk yatan biriyse nolcak
11 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin 2 taraflısı var.
Tuğba mı? Bugüne kadar kaç Tuğba tanıdıysam hepsi eğlenmelikti. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Peki. Siz nasıl diyorsanız. Tuğba ismini kara listeye alalım arkadaşlar. Sırada ki 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılIkinci ismim var ama birseye göre yargılamak saçma bence
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😊
+1 yılyuh ismim da var bu listede ayol sjkvddhkvdtyhfddzfhkbfhnbvh
14 Yorumla- +1 yıl
Sakin olun lütfen 😊
- +1 yıl
sakinim zaten de sfnmnxzsdghjjknnb
- +1 yıl
iyide evlenmicem ki ben cikartin ismimi hadi ey vallah dgjncsdgn df
- +1 yıl
Pekala. Siz nasıl isterseniz. Evet bu bayanı kara listeye alalım 😊
+1 yılAma annem seni alan 2 güne geri getirir demişti 😂 bu listede benim adım olmamalıydı
11 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sana minnoş bir şaka yapmış 😂😁
+1 yılHilal benim çok sevipte kavuşamadığım kızın ismiydi canım ya listenin başında ismi
13 Yorumla- +1 yıl
Üzdün 😐
- +1 yıl
Kimi
- +1 yıl
😂😁
+1 yılOrda Merve var tamamdır. 😂 Kesin doğru😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
O niyeymiş 😂
- +1 yıl
Bilirsin ya abim 'Mervelere gidiyorum' vs. o yüzden lakin tüm Merveleri siper ettim. Kusura bakamayın Merveler😂
- +1 yıl
😁😂😀
- +1 yıl
😂😂😏
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önei olan isim değil karAKTER
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😊
+1 yılvay anasini ya burda bile ideal es degilmisim.
28 Yorumla- +1 yıl
Ya aksine öyleyseniz 😊
- +1 yıl
sanmam. reelde de boyle. 4 bucuk sevgili olup sozlenemeyen benim.
- +1 yıl
Sadece ayrılma sebebinizi öğrenmem de bir sakınca var mı acaba?
- +1 yıl
ailelerin birbirinini istememesi sebebiyle yapilamayan kiz isteme.
- +1 yıl
Keşke ikiniz aileniz olmadan bir yuva kurmayı deneseydiniz iki taraflı seviyorsanız dicem de bu konuda bir tarafta problem oluyor.
- +1 yıl
evlenelim demisligi cok vardur da ben istemedim. hersey yordamuyla olsun dedim nasip olmadim
- +1 yıl
Anladım. Nasibinize ve kalbinize göre sorunsuz bir eş ve gelecek nasip olur inşallah. Beni kırmayıp sebebini açıkladığınız için de teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılBu listeye göre evde kaldım o halde.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülmeyin. Hayat çeşitli yollarla dolu. Siz de doğru yolda yürürken nasibinizi bulucaksınız 😊
Dudu ve Sultan nerde?
Tabii onlar evlendii 😆11 Yorumla- +1 yıl
😊😊
+1 yılMuneccim mi ya bunlar
çok saçma lüzumsuz işler11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😂
+1 yılBüşra mı jdududhdudhdy
11 Yorumla- +1 yıl
Büşra da varmış evet 😊
+1 yılIçinde istedim bir isim var ☺ B ile başlıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Nasibine ve isteğine ulaşırsın inşallah 😊
- +1 yıl
Inşallah kardeşim ☺
+1 yılAa benim ismim yok😨Kim yazdı bu listeyi yaf? 😒
17 Yorumla- +1 yıl
Ne demek yok ya. Nasıl en değerli ismi unuturlar 😠
- +1 yıl
😳😯unutmuşlar işte 😒
- +1 yıl
Hemen gerekli yerlere ulaşıp bu durumu düzelttiriyorum leydim. Siz hiç canınızı sıkmayın 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim jnm 😂
- +1 yıl
Ne demek leydim. Görevimiz 😊
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
😊😊
Yaşasın içinde ismim var!
122 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın isminiz var. Evlenebilirsiniz gönül rahatlığıyla artık 😂😊
- +1 yıl
Bence karamsar düşünmenize gerek yok. Merak ettim koç burcu dediğiniz için. Hangi burçtaki erkekleri istemezsiniz 🤔
- +1 yıl
Allahtan fazla değil 😂 İkizleri neden burçlar arasın da yazdınız acaba 🤔
- +1 yıl
Bunu fırsata çevirebilirsiniz. Burçların iyi yönleriyle arayışa çıkın. Kötüsü size yarar sağlamaz ve gerçeklik payı yarı ihtimallidir.
- +1 yıl
O bu değilde benim koç Burcu birisinden hoşlanıyorum söylenenler yüzünden artık olumlu düşünmüyorum ya 😔 aldatma ihtimalleri yüksekmiş. Korkuyorum. Çünkü biz tanışırsak ve anlaşırsak aileler sözü takar hemen. Ama ileride bir yamuk yaparsa ikimizinde hayatını zindana çevirir ayrılırım. Ya benim bir sürü hayalim var evlilikle ilgili o yüzden bilmiyorum çok kafam karışık. Anlatamadım sanırım. Neyse. Öyle işte
- +1 yıl
Ben de gelecekle ilgili düşünemeyeceğiniz kadar çok konu ve ince ayrınþiya odaklı hareket ediyorum, planlıyorum ve uygulamaya geçiyorum. Sizi gayet iyi anlıyorum. Herkesin farklı şekiller de endişesi olabilir ve bu yüzden sürekli karar alıyoruz. Önemli olan doğru şekil de seçim yapmak ve uygulamak 😊
- +1 yıl
Hangi konuda 🤔
- +1 yıl
Bunu anlamanız için ve yardımcı olabilmem için burcundan fazlasına ihtiyacınız var.
- +1 yıl
Öğrenmenize gerek yok. Çözebilirsiniz. Biraz sorguya tutarak terletebilirsiniz ve ondan habersiz arastırmalar da bulunabilirsiniz. Şüpheniz yogunsa birlikte olmanizi tafsiye etmem çünkü bu huzursuzlugunuz birlikteliginizde de devam edecektir.
- +1 yıl
Ben aslında şöyle testler yapmak istiyorum mesela merhametli olup olmadığını öğrenmek için orta dereceli bir resim gösteririm mesela çöp toplayan yaşlı bir amca ya da çok ağır bir resim gösteririm insanı ağlatacak şekilde mesela sude andaş ruh hastasının yaptıklarını. Surat ifadesinden çözebiliyorum insanları
- +1 yıl
Her çeşit konulardan sorgulayabilirsiniz. Çok ayrıntılı bir konudur. Size bu konuda detaylı şekil de yönlendirip sonuca ulaşmanızda yardımcı olmamı isterseniz mesaj atmanız yeterlidir. Nasıl uygun görürseniz.
- +1 yıl
Tabi. Siz nasıl uygun görürseniz 😊
Ahhh işte ilk sırada ben
11 Yorumla- +1 yıl
Pravo 😊
+1 yılokşana :D eğlenmelik kız ismi
112 Yorumla- +1 yıl
😮 ilginç bilginiz ve bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler 😊
- +1 yıl
:D ne demek o evlenmelik listeye rabia yıda ekleyin unutmusunuz
- +1 yıl
Tabi ki rabia hanım. Sizin bu isteğiniz bizler için bir emirdir. Bu durumla bizzat ilgeleneceğime ve halledeceğime emin olabilirsiniz 😊
- +1 yıl
güzel :D
- +1 yıl
😎😎
- +1 yıl
o deilde sen cidden zekisin ben anlarım :D mşşlh her kıza kibr yklşmlr gercek yuz birini kfsleyip evlenice çıkacak
- +1 yıl
İlginizi çekmek ne kadar sevindirici 😊 Nazik konuşmayı severim. Peki yorumları kontrol edicek merak duygunuza neye borçluyuz acaba 😊
- +1 yıl
insanlarla kibar konuşmak ikna etmenin anlaşmnın bir yolu sanırım sizin için nasıl konuşmnız gerektiğni çözmüşsünüz. neden yorumlarımı inceledin bu kibar söylenemez heralde.
- +1 yıl
merak da zekanın getirdiği bir unsur :D
- +1 yıl
Övgünüz için teşekkür ederim. Meraklandıracak kadar ilginizi çekmek mutlu edici. Merak edip cevabını öğrendikten sonra tatmin olup susanlar var ya da meraklanıp öğrendikten sonra daha çok meraklanananlar var. Peki siz hangisine aitsiniz 🤔
- +1 yıl
isteğiniz ikinci seçenekte sanırım bu kdr uzun cevap vermenize bklrsa. neden her yoruma cevp verdiğnizide merk ediyorum. ünlü bir felsefeci sokak sokak dolaşıp herkezle görüşür konuşur
farklı bkış açılarını öğrenirmiş sizinkide o misal mi - +1 yıl
Benim bir isteğim ya da bir beklentim yok. Olsaydı isteğimi açık ifadelerle belirtirdim. Ben karşımda ki kişiye göre hareket ederim. Her çeşit bakış açısına fazlasıyla sahibim. Bu yüzden ilginç ya da farklı bir beklentim yok görüşler arasında. Ama bu görüşleri tekrardan görmek isterim. İnsanlara karşı nazik davranırım ve üslubuma dikkat ederim. Sorunlarına yardımcı olmaya ve çözüm bulmaya çalışırım. Gönülerini hoş tutmayı ve güzel sohbet etmeyi şeçerim. Bir beklentim ya da bir çıkarım olmaz 😊
Büşra lara güvenmeyin beyler
11 Yorumla- +1 yıl
Neden 😀
+1 yılKaraktere değil de isme Göre mi 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Her geçen zaman işleri 2 taraflı zorlaştırıyolar 😁 Bakalım hangi taraf zafer kazanacak😊
Iki ismim de orda😂 hem de alt alta yazılmış
11 Yorumla- +1 yıl
Bu ne harikalık aman yarabbi 😂
Benim ismim de içinde💁😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 😊
+1 yılNeyse ki adım liste de yok
11 Yorumla- +1 yıl
Tehlike yok. Devam 😊
Mervelerle evlenilmez ama hadi neyse
11 Yorumla- +1 yıl
Peki. Bilgilendirmeniz için teşekkürler 😊
ismim var ama çok saçma
11 Yorumla- +1 yıl
Neden 🤔
+1 yılKomik bence.
21 Yorumla- +1 yıl
Gülmenize sevindim 😊
+1 yılEvlenmek istemiyordum zaten😒😂
15 Yorumla- +1 yıl
Hayatı paylaşacağınız ve güzel senelere adım atacagınız birisini şimdi ya da sonra bir şekilde bulacaksınız. Size uygun birisini bulmanız ve karşılıklı sevgiye hitap eden eden bir birlikteliği neden istemiyorsunuz diye sormak isterdim fakat sizin uygun görüpte anlatmanız daha dogru olur 😊
- +1 yıl
Aslında haklısınız hayatı paylaşıp birlikte yaşayacağım birini isterim. Ama evlilik bana korkutucu geliyor. Bir kişiye bağlı kalmak , ilk gece. ya da evlilik aşkı öldürür derler ben buna inanıyorum ve evlendikten sonra hayatın sıkıcılaşmasından birbirimize olan sevgimizin saygımızın azalmasından korkuyorum. Tabiki güzel yanlarıda var ama şimdilik böyle düşünüyorum ileride belki daha farklı düşünebilirim. Umarım güzel anlatabilmişimdir.😊😊
- +1 yıl
Gerçek aşk ölmez. Tabi iki taraflı gerçek aşk olursa. Tükenmez ve yıpranmaz. Evliliği gerçekten cazip ve mutlu kılacak olan karşılıklı gerçek aşktan geçer. Sizin bu düşüncenizi değiştirebilirim de aklınız iyice karışmasın diye söylemicem. Fikriniz de haklısınız. Gayet iyi anlıyorum 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten çok güzel anlatıyorsunuz şu an bile fikrimi değiştirdiniz.😀😊
- +1 yıl
Değişimi görmekten ziyade sizin bunu dile getirmeniz daha hoş oldu 😊
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Desene evde kaldım
11 Yorumla- +1 yıl
Nasibiniz açıktır. Doğru adayı bekleyin ya da arayın 😊
+1 yılHiçte bile
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😊
+1 yılBenim adım yok 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bir yanlışlık olmuştur mutlaka. Bu sorunu derhal bildireceğim ve gerekeni yapacağım. Merak etmeyin lütfen 😊
+1 yılagaghda😂😂😂💪💪
11 Yorumla- +1 yıl
😁😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerve mi ahahahhahah
11 Yorumla- +1 yıl
😁😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılay götüm
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp 😊
Cevap sahibi+1 yılayıp yatakta olur
aslnda bakarsan evin her kosesnde olablr- +1 yıl
Ayıp yatakta olmaz. Yatakta beraber olacağın evleneceğin kişi olduktan sonra. Cinsel obje olarak değerlendirmeyin. Her bölgede ve alan da ayıplanacak çok kriter var.
+1 yılİsmim yok
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm. Bu durumu müsade ederseniz düzeltebiliriz 😊
+1 yılaleyna ne la 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bayan. Paylaşımın gerçek sahibine bunu söyleyebilirsiniz. Üşeniyorum diyorsanız ben ileteyim 😊
- +1 yıl
Aleyna var biz yokuz 😄
- +1 yıl
Bu durumu derhal düzelteceğim bayan 😊
- +1 yıl
hahahahah 😄
- +1 yıl
Yanlışlığa ve haksızlığa karşıyım 😎
- +1 yıl
himmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiçbiri değil
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😊
ne alaka ya saçmalik
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😊
- +1 yıl
Tabiki haklısınız
+1 yılyalannnnnn 😄😄😄
16 Yorumla- +1 yıl
Yalan diyorsanız yalandır. Aksi olanını düşünme ihtimali söz konusu edilemez. O zaman bence de yalan 😂😁
- +1 yıl
😄😄😄😄😄benim adim yokkk
- +1 yıl
1. sırada olmanız lazımdı. Yalan bence de 😂😂
- +1 yıl
hahaha evetrr😄😄😄
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
:))))
Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. saçma
11 Yorumla- +1 yıl