Kocama karşı eskisi gibi değilim yardım edin lütfen?

Herkese dolu dolu merhaba. Size bir sıkıntı mi anlatmak istiyorum. Kocamla görücü usulü evlendim dünya güzeli 1 yaşında kızım var. Kaynanamda bizimle yaşıyor. Kayinbabam vefat etti. Eşim cok sinirli küfür eden hep bana hakaret eden bir insan. Bir birimizi seviyoruz elbette. Ama ofke kontrolu yok onda. Hele bir sinirlensn o an eline balta bile geçse fırlatır onu yüZüme öyle bir insan. Eskiden böyle değil di babası vefat ettikten sonra böyle oldu. Cokkötü davranıyor bana. Sonra özür diliyor sinirden oluyor diyor ama ben affedemiyorum. Beni hiç ev karısı olarak görmüyor halbuki herkes benim gibi gelini olsun istiyor. Akrabaları falan dile getiriyor. Ama o her kavga da küfürler ediyor vuruyor herşey söylüyor. Sinirlenince. Sonra benimle olmak istiyor ama ben yanasmak istemiyorum yani icimden gelmiyor. Aramız cok soğuk ilişki denen birşey kalmadı. Elimde degl unutamyrm söylediği lafları özür diliyor herşey yapıyor ama affedemyrm. Öpmeye çalışıyor ama benim icimden glmiyor. Bana ne onerirsiniz. Konuşmayı denedim tamam diyor bir hafta sonra yine aynı. Lütfen akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde kayinbabam varken ben birlik oturuyordm. Evimi ayırmak istiyodm. kaynanam her kötülüğü yaptı bana. Sana güvenmiyoruzzz bile demişti herkesin icinde. Neler cektirdi bana neler neler. Kocam da onlardan taraftı. Şimdi iyi oldular ama ben bittimmm.
Kocama karşı eskisi gibi değilim yardım edin lütfen?