Merhaba değerli kase halkı. İnsanlar gün geçtikçe bir dal yaprağa, bir dal çiçeğe hasret kalıyor. Yeşillikler ve çiçekler insanlara psikolojik olarak son derece iyi geliyor ve baktıkça insanın içini açıyor. Sizde çiçeklerle uğraşıyor musunuz? Evinizin herhangi bir köşesinde bir dalda olsa çiçek var mı? Edit : sizi Fahri ile tanıştırayım çiçeğim Fahri 😂😎 Terasımızın en güzel çiçeği 😎🌸🌷🍂☘️🍀🍁🎋🎍🍃💐🎄🌲
Bizim ozumiz zaten toprak yesillikle ugrasmak benide pskolojik acidsn rahatlatiyor ozellikle fahri beyle tanistima memnun oldum) insan digasinda var tabiatla ugrasmak yazilicak sey varki bunla ilgili binalarin artmasi sira sira teniz oksijenide goturuyor yesil alanlarin eksikligi sanatcinin sanat eseri
evet çiçek yetiştirmeyi seviyorum, kendi odamda iki tane var, oturma odasındada iki tane balkonda 3 tane hepsine yok biri hariç hepsine ben bakıyorum sayılarını sneye az artoracam balkona ekleme yapıcam
Oo olmaz mı? Annem evi botanik bahçesine döndürdü resmen. Tatilden döndük, kadın çiçeklere sarıldı "Yavrularım!" diye. Hayatım boyunca ilk defa anneme yorum yapamadım.
Inanmiyorum sana ya fahri olur mu ne kadar güzel kırmızı kırmızı nazlı narin falan koyar İnsan 😃 genel olarak ismi nedir yani cinsi nedir 😃 misal: menekşe karanfil küpeli falan filan
En İyi Cevaplar