100 Bin tl kredi çekmek istiyorum ama asgari ücretle çalışıyorum.
Asgari ücrete 100 bin tl vermezler unut o işi :)
Verir belki 100 bin tl.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben finans müdür yardımcıyım. bankadan 100.000 tl kredi almak istiyosan 6 ayı gecik bir iş hayatın olması gerek ayrıyetten asgari ücretle calısıyor olabilirsin ama iş yerinden rica edersen ücret bordronu yüksek maaş ile gösterebilir bu bordroyu bankaya verebilirsin birde iş yerinden yazılı dilekçe alabilirsin imzalı kaşeli bir şekilde işte şu şu kişi net şu kadar maas alıyor gibisinden
güzell sallamışsınız sonra devlet bu adam neden asgari ücretin üstünde maaş alıyor sigortası asgarı yatıyor ve diyerleri neden asgarı de bu fazla alıyor diye bir sorgularsa banka da iş veren de zor durumda kalır
@damsızprens denemesi bedava bak bakalım sallamışmıyım yoksa sallamamşmıyım
tiyatroo yapmaaa devlet salak değil cezası var bu işlerin böyle bişi olsa da banka ayda 2500 3000 ödeme ister bu adam iş yerinden alamaz öyle belgee vermezlerrrr alsa da ayda 2000 3000 bin tl ile 100 bin tl alamaz ipotek ister banks kefil isterr her önune gelene bodıra götürüp 100 isteyene vermezlerrrr yanlış bilgilendirme
@damsızprens denemesi bedava dedim. ayrıyetten insanlara biraz saygınız olsun yardım etmeye calısıyoruz ettiğimizede söylediğimizede bin pişman oluyoruz küstahlık yaptıgın resmen defol be git ne bok yersen ye mal
terbiyesizlik eden sizsiniz güzel kardeşim şimdi yanliş bilgilendirme kimseyi ben sadece bildiğinizin yanlış oldunu söyledim küfretmene gerek yok her kötü söz sahibine aittir
@HasanxP önce gidin bir araştırın ondan sonra trol dersiniz.
Kardeşim neyi araştıracağız? öyle birşey olması imkansız banka hesapları kontrol edicek neden asgari ücret yatıyor diyecek ayrıca bu adam asgari ücretle çalışıyor yalan gösterip krediyi çektin diyelim misal sen onun aylığını nasıl ödiyecen sonuçta ayda 1,300 lira maaş alıyorsun kredinin aylık masrafıda 3-4 bin tl arası
@HasanxP 100.000 tl krediyi çekiceksen zaten aylık 1.000 tl ödeyemessin ayrıyettten banka çok iyi biliyor sen merak etme neden asgari ücrettten yattıgını. maasın yarısı elden yarısı bankadan alınır çoğu firma vergi kaçırmadan dolayı böyle yaparlar herkes biliyor. bankada bunun farkında ve kredi vermek için böyle bir talepte bulunuyor dilekçe getir diyor ya da bordroda yüksek göster 1 mali müşavirden iste diyor vs vs
Vermez 30 bin TL den yukarısını hiç kimse vermez ki 30 bin TL yide almak için kredi kartı kullanmak gerek bir süre puanın olması için. ona göre verirler 30 bin üstü için maksimum 40 50 verirler onada kefil lazım kısacası unut o işi :)
100 bin tl çok büyük mevla haklısın :(
benim 2+1 90 mt kare evim var kendi üstüme değeri 250 300 felan çekebilirmiyim yani kredi?
Araba almam lazım
Zaten araba 100 bin tl değil 60-70 bin tl fakat ordan bir 30'da bana kalsa hiç fena olmaz :D
vermezler ancak su sekılde verır banka uzerıne kayıtlı ev arsa tasınmaz mal olursa o da yuzbın tl nın uzerındeyse ancak bankalar kadar uyanık kurnaz ışını saglama alan kurum varmıkı adamlar ışı gucu para satmak
Abi benim 2+1 90 mt kare evim var kendi üstüme değeri 250 300 felan çekebilirmiyim yani kredi?
cekersın o zaman bankaya belırtırsen evım var exper gelıyor bankanın calışanı yanı evı goruyor sonra oay verıyor yuzde yuz cekersın amöa lutfen dıkkat et bak 2 taksıt odemessen teerrıte gırer 6 taksıt sonra odeyemessen banka el koyar bu bankalar cok acımasız cunku olurmu dıkkatlı ol demek ıstedım
Teşekkür ederim araba alacağım sırf onun için abi yoksa ne işim olur bankalarla :)
pekı hayırlısı olsun ınsallah hakkında
.
Kredibiliten çok önemli ama,
50 bile zor alırsın.
Ya da kuralları çok tınlamayan bazı bankalar var.
Onlar bir ihtimal verebilir.
.
Cevap
6Cevap
Daire alacaksan ipotek yoluyla verir krediyi fakat ihtiyaç kredisini o kadar vermezler.
Vermezler. Hadi bir şekilde aldın varsayalım, nasıl ödeyeceksin? Ekstra gelir olması şart.
teminat göstereceğin bir taşınmazın yoksa mümkün değil.
Abi 2+1 evim var çok büyük değil ama değeri yeni bina olduğu için 250-300 arası bankaya onu göstersem alabilirmiyim kredi?
evet o zaman alırsın
ama büyük ihtimalle o ev hacizle gider elinden. bankaya bulaşan illaki pişman olur.
Hadi ya benim annemin bankaya 7 bin tl borcu vardı kanserden öldüğü için 5 aydır ödenmiyor sigortada kanser olduğu için ödemiyor eve birşey yapabilirler mi?
yaparlar valla gerekirse hemen başkasının üzerine devret güvenilir birisine
kefille belki verebilirler benim babama verdiler
vermez ya başka gelirin olmalı
Ne alıcaksın ki o parayla?
Araba
vermez en fazla 15 bin alirsin
Verir
Yapma batarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar