Diğer Tırnağım morardi ama acimiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamun aleyküm dedigim gibi tırnağım morardi sol ayak orta parmak morardi ama herhangi bir rahatsızlık acı vermiyor. Neden? Bilen varmı? Tırnağım morardi ama acimiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Melissa_826 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bir yere çarpmis olabilirsin kılcal damar kanamasina benziyor 0 0 Yorumla
Tuğbaaaaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bildiğim çok iyi bir ağdacı var 🤢 1 2 Yorumla Melissa_826 +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl T-T Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalp hastalığında oluyor diye biliyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Korkutma beni.:) Herhangi bir kalp hastalığım yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok korkma tabi tırnak morarması kalp hastalığında oluyormuş duydum ama 1000 tane nedeni daha olabilir belki ayakkabı içinde sen farketmedin sıktı ayakkabı vursaydın bir yere acısı olurdu farkederdin Yorumla Soran +1 yıl Valla elliyorum biraz sıkıyorum falan ama tepki yok. Hiç acı vermiyor. Yorumla
En İyi Cevaplar