Neden ailem şehir dışında çalışmama izin vermiyor?

Zaten aramız limoni ben bu zamana kadar evde pek durmadım lisede yurtta kalıyordum üniversitede de şehirdışında. Bu zamana kadar ailemin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadım ama hep aramızda bir çatışma oldu küçüklüğümden beri böyle bu ufacık şeyleri büyütüp sorun ederler herzaman aşırı mükemmelliyetçiler mesela sofrayı silerken bile o nasıl silmek öyle diye sorun yaparlar sonu bağrışmayla biter öyle bir ortam. Ne yapsam kasıt ararlar eğer işte falan bir şeye sinirlenmişlerse benden çıkartırlar bir nevi günah keçisiyim. Annem kendi ağzıyla bile söyledi beni sevmediğini açık açık üzülsem de yapacak bir şey yok. Artık alıştım bu duruma mutlu olsunlar da ben günah keçisi de olurum sorun değil.
Neyse üniversiteyi 3 ay önce bitirdim arkadaşlarım şehirdışından haber verdi kaç kere -bu üçüncü kez hatta- maaşı en az 2000 ile güvenilir kalacak yer de hazır ama bir türlü kabul etmiyorlar şehirdışı olmaz diye nedenini anlayamıyorum lisede yurtda kalmama bir şey demediler üniversitede de şehirdışında olmama ama şimdi illa şehir içi olacak gidemezsin gidersen dönemezsin falan diyorlar. Şehir içindeki işyeri askeri ücret o kadar okudum askeri ücretle çalışmak istemiyorum. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum mantıken beni sevmedikleri için başlarından def etmeleri gerekmez miydi artık sinirlerim aşırı yıprandı üç aydır evde olduğum için gelen giden bana çatıyor evin tüm yükü bende yemeği temizliği alışverişi vs yaparkende sesimi çıkarmıyorum ben bunları bunları yapıyorum diye ama sabahtan akşama kadar evde oturuyorsun işe yaramaz bile diyorlar iş teklifi gelince de gidemzsin diyorlar bu nasıl bir çelişki anlamamıyorum ne yapmalıyım çıkamaza girdim iyice?
Neden ailem şehir dışında çalışmama izin vermiyor?