Ama benim arapçam yok tövbe hâşâ Allah'a şirk olur diye takmak istemiyorum hemen arapça bilen var mı İnsanları büyü yapmak ne demek ya insanların yuvasını yıkmak ne demek hakkımı helal etmiyorum allah yanlarını bırakmasın🙏
Arkadaşlar Salih memişoğlu isimli hocaya gittim bugün iki tane hocanın aynısı da iki tane büyü varsende dedi bana birşeyler yazdı?
Senin amacın hocayı karalamak Allaha şirk koşmuyorsun Allahın ayetleri var diye taşımak önemli gelmiş burda hocayı kötülüyorsun Şirk koşmak istemiyosan 300 tl neden verdin sen tedavi olmak istemedin için gelip burda bunu soruyorsun ayrıca o hoca diğer bütün medyumculara bin basar bana Allah izin verdi ve onun sayesinde iyi oldum sen sadece muska beni korur diye takarsan şirk koşmuş olursun geliş burda Algıda seçicilik yapma ayar oldum sana ! Şirk diyosun eminim fallara da merakın vardır ya da başka günah şeylere hoca gerçek hoca senin Allahın ayetlerine inancın yoksa İyileşemezsin ! Ne kadar saçma soru sormuşsun burda sorcana giit cami hocasına sor bukadar cücük beyinlisin ayrıca o muskadakiler kurandan yazılıyor herkese aynı muska veriyor demiş biride ne bekliyordunuz ki 🤔 Kuranda başka ayetmi değişik şeyler mi bekliyordunuz tabiki aynı muska dualar olur Muska beni koruyor diye takarsan Şirk tir bunu unutma hocayıda burda dalgaya alma !
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onu bilmemde dolandırıcı olmadığını bildiğim tek bir hoca var o da Serkan Kiremit paran yoksa onuda almıyor ve kağıda birşeylerde yazmıyor videolarına bakabilirsin
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya para aldı Ama bak sana şunu söyliyim hayatım boyunca hiç kimseye anlatmadım bir sırrım vardı hoca bana bunu sordum neden böyle diye şaşırdım kaldım ve aynı gün içerse ben iki tane çok farklı hocalara sordum ikisi de aynı şeyi söyledi
Eğer büyü varsa zaten serkan hoca büyü yapan kişinin adını dahi veriyor bu hocada iyi olabilir ama Serkan hocadan iyi olduğunu sanmıyorum istersen onada bak cidden çok iyi bir insan youtubede videoları var sorduğun hocalarda işinde iyi olabilir ancak serkan hoca varsada 100 tl alan bir insan ve hayatımda onun kadar iyi insan görmedim işini çok iyi yapan biri.
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
inanmayin abi sole seylere 😁😁 ulan ben de mi bu isi yapsam.. yapan adamlari suclamiyorum inanan sazan olduktan sonra bukadar ben de yapiyim abi.. iki agzimi oynatiyim ufliyim.. kagida iki cizittiriyim al diyim buyu sonra gelsin para 😁 turk buyuculuk okulu kuruyorum arkadaslar.. acibadem 15 temmuz sehitler buyuculuk okulu... bir nevi hogwarts
ne kadar para ödedin. faydasını görürsen fiyatı da uygunsa bende gidebilirim. fakat ne zaman hacıya hocaya muskacıya gitsem başıma bela geliyor. o yüzden aslında gitmeye de çekiniyorum. yazısı pek onunaklı değil. beni internetten dolandıran hocalar oldu. hocalara güvenmiyorum. iyi zan beslemiyorum
Metrobüste hadımköyde in oradan kırmızı taksiye binin taksi 10 tl tutuyor dereağzı mahallesi heybetli caddesi eda sokak no : 4 serkan hoca cumartesi pazar İstanbul'da numarayı arayıp ön bakım için randevu alabilirsiniz
geçen hafta çarşamba bende salih hocaya gittim aynından banada verdi bide safranla yazılmış olanını suya koy yazı silinince çıkar iç dedi muskayıda taktım evet ayetler ama herkese aynı muskayı veriyo çıkardım sildim ve gömdüm
Kafan basmıyor sanırım senin herkese aynı muska vercek tabiki Kuranda başka ayetmi arıyorsun çıldırıyorum sen böyle dedikçe Allahın ayetlerini hüçe saymış oluyorsun iftira atmaya yermeye bire birsin işde başka hocaya git sana içinde muska diye başka şeyler yazılı olandan versin tey Allahım tam çıldırmalık herkese aynı veriyor diyo bide kızım kuranı kerim Allahın ayetleri var başka ne bekliyorsun he para alıyor diye diyorsun yalancı demeye getiriyorsun siz ancak medyumlar müstahak olur bana Allah izin verdi sonra Salih hoca sayesinde düzeldim muskamıda takıyorum ama Allahımın ayetlerini taşıdım için mutluyum beni koruyan muska değil içindeki Allahın ayetleridir Burda gelip mal mal konuşma
Ey insanoğlu akletmezmesin diyor Allah yorum yazan canımsın bilginiz yoksa insanları da karamalayın orada yazanların tamamı Allah'ın ayetleri ve kişide ki musallat ile alakalı para olayına gelince yazılı ayetler safran zaferan dediğimiz özel bir mürekkep ile yazıldığı için para isteniyor Salih Memişoğlu hoca da bu ilmi en iyi yapan hocadan birisidir
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Arkadaşlar Salih memişoğlu isimli hocaya gittim bugün iki tane hocanın aynısı da iki tane büyü varsende dedi bana birşeyler yazdı?
En İyi Cevaplar