Eşinin durumu iyi olur ihtiyacınız olmaz
mesela çocuklarımı büyütücem onların peşinfe koşturmak istiyorum demek mesela..
mesela çocuklarımı büyütücem onların peşinfe koşturmak istiyorum demek mesela..
Çalışmamak mantıksız bişy. Hele ki okuyup çalışmamak. Kadınlar üretimin içinde olmalı. Eğer çalışmasına mani durumlar yok ise. Benimde çalışmadığım akşama kadar evde olduğum dönemler oldu. Cidden insanın psikolojisi bozluyor evde durmaktan.. insanın herşeye vakti oluyor çalışmadığında ama hiç birşey de yapmıyor. Çalışan insan zamanın ve boş vaktin değerini kendisi açısından daha iyi biliyor. Ayrıca para kazanmak , kendi emeğini ortaya koyup para kazanmak gibisi var mıdır? Yoktur. Yılmaz Güney'in bir filmde repliği vardı. Çalışmayanlar çalışanların halinden anlamazlar. en fazla küçümserler ama yapamazlar :)
sen önce kendi hayatını kurtar bir meslek sahibi ol sonra çalışmak istemiyorum diye söylersin eşine şimdi artık erkekler çalışan bayan arıyor hayat şartları bağımlı kalma kimseye şansa bırakma işini
Zaten evlendikten sonraki duruma göre
Bir 3 5 sene çalıştıktan sonra
Evlenmeyi düsünüyorsan calismalisin bence sonra cikar her lafina ehe bos insan olarak en son sen kurabilirsin bu cümleyi falan der 😂
Biliyorsunuz calisan her insan her manada dolu insan oluyor.
Eğer durumumuz iyiyse çocuklarımla olmayi tercih ederim, bir baskasina birakmak istemem. Biraz büyüdüklerinde çalışırım bişey yapmadan duramam. Oncelik çocuklar olur.
Cevap
9Cevap
cocuga en iyi annesi bakar belli bir yasina gelene kadar cocuk kadin calismaz.. sonra egitimine gore calisir isterse tabi calissin isterim durumum iyi ama kendi parasini kazansin ozgurlugunu bilsin evde tikilmasin cocuklarda da kadinlar da calisir prensibi yerlessin..
çok çok büyük şansınız yoksa o devirler geçti artık devir ekonomi deviri. İki tarafta eşit şekilde katkılar sunarak ilerletebiliyor ilişkiyi.
Herkese göre de aynı değil aynı
ben annemi çok özlüyordum ya çalışmayı düşünmüyorum.
Ben calistirmicam eşimi belki çocuk olana kadar ama ondan sonra kacari yok
Hayır kendi ayaklarinin üzerinde durmak kadar gurur verici bir şey yok.
okumadımda çalışmıyorum da
Neden baban milyoner mi
eşinin durumu iyise elbette gerek yok
Mantıklı çalışmasına gerek yok
bence çocuklara en iyi anne bakar
Olabilir kaldirabilirsen
evet mantıksız
bence ahmaklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar