Vicdan azabı çekiyorum ne yapmam lazım?

Ben şu an 20 yaşındayım. Bekaretimi kaybettiğim zaman 13-14 yaşlarındaydım yani 6-7 sene önce yaşanmış bişey. Çocukluk aşkımın laflarına kanmamdan dolayı başıma gelmiş bişey. Ben o günden bu zamana kadar her gün pişmanlık duydum intihar etmeyi bile düşündüm kaç kere tövbe etsem de Allah ın günahımdan dolayı beni mutlu etmeyeceğini düşündüm hani sürekli başıma bela olacağını düşündüm ve sonrasında aynı şekilde hiç bir birliktelik yaşamadım. şu an yaklaşık bir senelik bir ilişkim var ve hayatta hiç olmadığım kadar mutluyum 6 aylık sevgiliyken bir gün daha fazla dayanamayıp telefonda ağlayarak itiraf ettim o da benle birlikte ağladı hiç beklemediği için benden öyle birşeyi. Bakir olan bir erkeğin bunu takmasını çok iyi anlıyorum ama yapabileceğim hiç bişey yok çünkü Allah biliyor her gün pişman olduğumu. bende ona doktora gideceğimi kontrol ettireceğimi söyledim ama gitmeye cesaretim ve maddi imkanım yok kendi başıma yapmam için. Gittim ve sadece zedelenmiş zorlamadan dolayı dedim belki gerçekten de öyledir çünkü acı veya başka türlü hiç bişey hissetmedim ama yine de onu kaybetmekten korktum. bugün de bana bir rüya gördüğünü annesinin rüyada sevdiğin kadın yalan söylüyor dediğini filan söyedi bana vicdan azabım daha da katlandı ve benimle ciddi düşündüğünü biliyorum ne yapmam lazım çok üzgünüm.
Vicdan azabı çekiyorum ne yapmam lazım?