Saygıyı , davranışları veya söyledikleri belirtir.
Abi kelimesi yaş farkını belirten bir şey bence.
Abi kelimesi yaş farkını belirten bir şey bence.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için abi kelimesi başkası için kullanıcaksam. Bana gerçekten abi gibi davranıyor veya abilik yapıyorsa abi derim. Yoksa yaş farkıda olsa birine asla abi demem. Başka hitap cümleleri kurarım.
Abi kelimesi, aradaki yaş farkına göndermedir. Içinde saygıyı barindirir. Sevgili potansiyelindeki iki karşı cinsi ayirmak için batırılan bir çuvaldızdır. Kesin bilgi, yayın bunu :/
Belirtir ama herşey abi demekle bitmiyor tabi atıyorum ben 20 yaşındayım 15 yaşında biri gelir adımla seslenir ne kadar saygısız olduğunu düşünürüm madem öyle herkez ismiyle seslensin
Ben saygısızlıktan ama derim cidden büyüğüme değil ama yaşıtıma ya da genç erkeklere
*amca
Cevap
7Cevap
alakası yok saygıdan abi derim sadece. Bazı 40 yaşındaki insana abi demem bazen 3 yaş büyük olur abi derim. Saygılı efendi birine abi derim yani.
Ama ne bileyim aptl insanlara sırf yaşı büyük diye abi demeyi gereksi z buluyorum
abi kelimesini bana bir şey katabiliecek ogretebilecek insanlara söylerim yasa hürmeten de söylenebilir ama bende yasa hürmet yok o yüzden kullanmam
.
Abi esasen yaş farkını değil,
Yol gösteren bilgilendiren anlamındadır.
Bizde sadece yaşça büyük olan anlamında kullanılıyor.
.
Sadece yaş farkı için kullanılan sıradan bir sözcük. İçi boş
Abi abla kelimelerini kullanmam
Bana abi diyebilirsin
evet saygı
Belirtir
tabi abii
haklısın
haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar