Sarı bıyıklı renkli gözlü arapda olabilir
Yok kesin avrupalılık geni vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kardeşim asıl araplar sarısın ve renkli gözlü olur zaten. Bu söylediğimin esadla bir alakası yok ama onun aslının israilden geldiği söyleniyor.
Ne alaka a. mk sen süryanilerle ve kürtlerle karıştırdın herhalde. Senin o sarışın mavi gözlü arap olur dediğin araplar özünde arap değiller. Büyük ihtimalle araplaşmış süryani, asur veya kürtlerdir.
Kim demiş Arap diye?
Ya değilse...
Devletlerin dediği hiçbir şeye inanmam ben.
Arap işte ya, suriyeli değil mi?
Ya değilse?
Soru sormayı öğren genç adam..
Bu ülkede bile kimlik adı Ahmet, Mehmet olan ama gerçek adı Agop, Salamon olan yüzbinlerce kripto var. Suriye'de neden olmasın?
neyse bu konuyu boşverde bir sorum olacak sen boşnak mısın?
benim dedem boşnak.
Değilim. Ama severim Boşnaklari.
Dinimiz ve tarihimiz ortak.
Dedem Fatih Sultan Mehmet Han'in emanetidir biz Müslüman Türklere, Boşnaklar...
saol
Boşnak bir eşim olsun isterdim mesela.
Onlara karşı ayrı bir sevgim ve ilgim var.
Güzel yüzlu ve guzel huylular.
Naif insanlar...
Aliya'nin annesi Üsküdarlı..
Biliyor musun bunu?
biliyodum evet annesi türk aliyanın.
Kendisi şöyle der; "İslamî şuurumu anneme borçluyum." Bir başka sözünde de; "Beni Osmanlı askerleri ile Boşnak gençlerinin arasına defnedin." Mekânları cennet olsun...
amin.
Bursa'da mısın sen?
yarı niğde, yarı eskişehirliyim. bursa ile bir bağlantım yok. fakat dedem eskişehire gelen boşnaklardanmış. bursadada göçmen çok onu biliyorum ama bursalı değilim.
Anladim. Bursa'da çok fazla Boşnak var. O yüzden sormuştum. Niğde'de Boşnak olduğunu ilk kez duydum bak
zaten ben yüzde yüz boşnak değilim. sasdece dedem boşnak. o eskişehirli.
Hiçbirimiz %100 Türk Boşnak vb değiliz genç adam. Burası Anadolu. Kavimler cenneti. Önemli olan kavmin ve ırkın da değil zaten. Mühim olan milletin = dinin. Müslüman ve diğerleri... Tek ayrım bu benim için. Kavme, ırka girersek çıkamayız içinden
yani karışık mıyız?
Elbette karışigız genç adam.
Dedigim gibi burası Anadolu.
Dünyanın en renkli kavimler cenneti...
Ermeni, Rum vb bile çıkabilir kökenlerimiz.
Sorun da değil bu.
Yeterki "İSLÂM MİLLETİ"nden olalım.
internette bir video görmüştüm herifler ırk testi yaptırıyo, bangladeşli adam bile %11 ingiliz çıkıyo çok değişik bişey.
Çıkar genç çıkar.
Çünkü Bangladeş Pakistan'dan ayrildi 1970lerde. Pakistan da Hindistan'dan ayrildi 1947'de. Hindistan'ı da ingilizler bir asirdan fazla bir süre sömürdüler...
neyse dediğin gibi ırkın önemi yok önemli olan insanın içi. bu güzel sohbet için teşekkürler.
Rica ederim genç adam.
Gittin mi hiç Bosna'ya?
gitmedim ama çok merak ediyorum. dedem bile uzun süredir gitmiyor.
Bence ailecek gitmenin bir yolunu bulun. Ben de hiç gidemedim ama en büyük hayalim, Başçarsi'yi ve Bilge Krali'in kabrini görmek...
inşallah bir gün giderim. ama para yok. bu arada bazı boşnaklar aliya izzetbegoviçi sevmezmiş. savaş tam boşnakların lehine dönmüşken anlaşma imzalamış olmasından dolayı bosnalı boşnaklar tarafından pek sevilmiyomuş. bu konu hakkında ne düşünüyosun.
Evet biliyorum. Böyle bir kitle var. Tıpkı bizdeki hainleri kahraman bilip Osmanlı'ya kin kusan tipler gibi. Ama ben onların müslüman Boşnaklar olduğuna inanmiyorum. Ya Sırp Ortodoks geçmişleri var ya da 1460 öncesi Begomil mezhebinin derdinde olanlar onlar bana göre. Aliya elinden gelenin en iyisinj yaptı o süreçte. Başta TR olmak üzere bütün İslâm âlemi sırtını dönmüş tek başına bırakmışti o bilge adami. Adriyatik Denizi'ine açılan küçücük bir kapı kapmak için ne çetin mücadeleler verdiğini ancak Allah bilir.
Cevap
3Cevap
Belliki suriyelilerin arap olmadığını bilmiyorsun. Suriyeliler arap değildir, tam olarak asurluda değillerdir. Aralarında renkli gözlülerde vardır. Anadolu türkleri gibi düşün kesin olarak şu ırk diyemiyorsun ama onlarda bir millettir. Fakat çok sağlam bir benlikleri olmadığı için araplaştılar. Olah bu yani suriyeye ziyaret eden birine sorarsan mutlaka renkli gözlü görmüştür esad başkanlık ailesinden mutlaka aileyede güzel bir avrupalı girmiştir ama aslen suriyeli olduğunu düşünüyorum benziyorda.
olabilir gayet normal
araplar esmer olur benim bildiğim
genetik kombinasyon var. Zenci bir ailenin çocuğu beyaz tenli olabilir. Ailesinde hiç
Gürcüyüm
tamam bunu söylemene ne gerek var sorumu cevapla sen :D
Bir toplumda herkes aynı ırktan olmayabilir yani bunu demek istedim 😉
ANLADIM SAOL :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar