Mini cooper mesela? Ya da mercedes a180? Ya da bmw 320?
Bunları rahatlıkla alabilir mi sizce?
Bunları rahatlıkla alabilir mi sizce?
Alirsin ya 30000 liraya cooper var ama bmw a180 falan zor yani bir prof bulman lazim hastane aahibi falan anca oyle olur:))))
Prof ne alaka ya koskoca profesörden mi isteyim arabayı😀
Koca bulursun iste yrd doc falan sen sag o selamet Allah mesut etsin hayirli isler hesabi:))
6 ay sonra ;) olabılır kredı cıkmaz sana bır bankcı olarak dıyorum keş varsa ;) neden olmasın
alır tabi kredi çeker
Cevap
7Cevap
Maaşına göre değişir ama ben olsam 1 sene para biriktirir istediğim arabayı öyle alırdım
Kedi çekerse alabilir.
Kedi mi😳
Köpek falan olmaz mı🤔
Hahahaha, ilk defa bu kadar uzun gülüyorum birinin mağduriyetine :)
Mühim değil bayım, ne güzel güldük işte..
Neymiş :)
' Tıp fakültesinde ilk kez kadavra başına toplanan öğrenciler, baya bir merak ve ilgiyle kadavrayı incelemektedirler.. Profesör dersine başlar..
'Tıpta iki şey doktorlar için çok önemlidir, ilki insan vücudu ile ilgili hiç bir şey sizin için iğrenç olmamalıdır..' Örneğin, der ve parmağını cesedin kıçına sokar ve çıkartıp kendi ağzına götürür.. 'Hadi bakalım şimdi sizlerde aynı şeyi yapınız..!' Öğrenciler şok içinde, hepsi duraksarlar ama bakarlar ki profesör çok ciddi, istemeye istemeye hepsi sırayla kadavranın kıçını parmaklayıp sonrada emerler..
Öğrencilerin hepsi bu işin tadına bakıp berbat bir hale gelmişken, profesör konuşmasını sürdürür; 'Bir tıp doktoru için ikinci en önemli nokta gözlemdir' der ve devam eder; 'Ben kadavranın kıçına orta parmağımı soktum ama kendi ağzıma işaret parmağımı götürdüm..' Şimdi bir doktor için, dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu da öğrenmiş bulunuyorsunuz..!' Neymiş? Sonuç olarak, işimizi dikkatli yapmazsak boku yeriz.. ''
Hahahahah, süper ya.
Aldım ben mesajı..
bu arabalar 200 bin civarında. nasıl alacak?
Puhahah 200 derken? En pahalısı 100 bin falan. Mini zaten 60 bin, audi a3 50-60 bin, mercedes ve bmw de 100 bin.
Alabilir ancak borçla.
Kredi çekerek alabilir
İlk yılında alabilir meslekteki.
ucmayalim
Niyeeeağ😀
2. sınıfım
Yok ya senelerce okuyup sınavdan sınava giriyim bir mini cooperi de hak etmiyim..
Taksitle alır
alir alir 😊
Alınır
Kredi çek al kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar