Arkadaşlar 3000-3500 TL para 2 3 yıl sürede nasıl katlanabilir?
Not=Haftalık 50 tl ile bu parayı nasıl katlarım?
Not=Haftalık 50 tl ile bu parayı nasıl katlarım?
gizli bir kumbara yapılır. bu kumbaranın içine sağdan soldan 1 tl, 50 kuruş şeklinde gelen paralar atılır, akabinde çalışıp ekstra kazanılan paralarda dahil olur. yerden veya başka şekil bulunan paralarda bu gizli kumbaraya atılır.. 1-2 ay bu şekilde ne bulunduysa hesaplanır. bu şekilde katlana katlana devam eder. 3-5 sene sonra tekrar bir daha hesap yapılır ve hesap miktarı ortaya çıkar. bu süreçte tabi ki kumbarayı sağlam ve güvende tutmak gerekir. arasıra tozunu, kirini almakta fayda var.. kış aylarında üzerini yorgan ile örtüp, yaz aylarında klima ile serinletilmelidir. elbette boşa harcama yapılmamalıdır... çok gerekmedikçe.. ben 2 ayda 1 saçlarımı kestiririm mesela. gözüme çok kötü görünüyorsa.. veya çok canım tatlı çekti ki bu hep olur alırım. yani önem arz etmedikçe para harcanmamalıdır. biraz boğazdan ve heveslerden kısıp dayanmak gerekmektedir... tabi başarabilinirse.. ki ben başaracağımı sanmıyorum... ve öyle de... hiçbir zaman para biriktiremedim ben xd
dolar yükselecek dolara giriş, eğer uzun vade dersen hazır düşükken şimdiden altın al
Cevap
4Cevap
bankaya koy faizle büyür
kanka o 50 yılda 200 tl anca verir
o kadarda değil abarttın
Bitcoin'e dönüştür.
hisse senedi
Bitcoin al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar