Bana asik oldugun halde beni sevmeye korktun
Seni hic affetmeyecegim cunku .... Cümleyi nasil devam ettirirsiniz?
Bana asik oldugun halde beni sevmeye korktun
seni hiç affetmeyeceğim çünkü ben büyük işler başardım. güvenin sevginin sadakatin az olduğu şu zamanda sana ben sana dolu dolu bu duyguları yaşattım.toz pembe bulutları olan bir dünyanın güneş ışığında bile parlayan bir kalp teslim ettim. ellerimi her tuttuğunda seni hiç bir zaman bırakmayacak ellerimin olduğunu sana her seferinde gösterdim sımsıkı tutarak ve biliyor musun. pembe bulutlu dünyamıza sevgi tohumları ektim sabırla büyüttüm gölgesinde dinlendirdim sevgimizi. göğsümü gere gere adam gibi sevdim kadınım dedim hatunum dedim kalbimin en derinine yerleştirdim seni. aşk nehirinden bir yudum su içmenle günlerce sarhoş ettim seni ve biliyorsun ufkunda bir bebek izler gibi izledim seni. yüzünde masumiyetin izlerinde buldum en güzel düşleri. her çabam seni mutlu edebilmek uğruna yedi gün yirmi dört saat amele işçi gibi işledim sana olan iplerimi.dualarımda adını dilimden eksik etmedim bir an . çok çalıştım çok uğraştım ömür boyu uğraşmaya hazırdım her zaman tereddüt etmeden . sen ise bulutlarımızı simsiyah ettin sevgi ağaçlarımızı kestin.nehrimize olur olmaz pislikler attın.uykularında başkasını sayıkladın beni mahvettin ve sonunda ben sende sen bende bittin.seni hiç bir zaman affetmeyeceğim . . .
hiç yalan söylemedim yalancısın dedin
yemin etdin tutmadın
yaptığını benim üstüme attın
hava atacağım diye herşeyi bozdun
Allah bile kulunu affediyor
seni affetmem dedin
ben Allah affederken nasıl affetmem derim
üç hafta kalmış bir senmiydin gelin olan
çünkü... hayatta olduğun halde, yaşadığın halde beni babasız bıraktın...
senin yüzünden sevdiğim erkeğe karşı bağımlı oluyorum, hem sevgili hem baba yerine koyuyorum.. yeteri kadar erkek sevgisi alamadığım için, en güzel bebeklik çocukluk yaşlarımda seni hiç yanımda görmediğim için, senin güvenini hissedemediğim için şimdi aşk ilişkilerimde hep çok tavizkar oluyorum sırf sevdiğimi kaybetmemek için.. ama sonunda yine kaybeden ben oluyorum.. hepsi senin yüzünden.. allahın cezası.
Kucuk bir cocukla oynar gibi oynadin duygularimla ;(
Cevap
16Cevap
Seni hic affetmeyecegim cunku ... benim gibi birine nankörlük edip yarı yolda bıraktığın için verdigin sözlerin hepsinin yalan oldugunu ögrettiğin için..
Seni affetmicem cünkü : Birisini affetmen için karşındakinin insan olması gerekir.hadi sia hıammua :D
Bu cumleyi devam ettiremem cunku kimseye kirgin degilim olamam da.Elim de olan birsey degil boyleyim herkes i hersey i affederim.Ne yapalim bende boyleyim iste
kimseyi affetmeme gafletinde bulunmuyorum.üzerimde gereksiz yükler taşımayı sevmiyorum.
* * *
Gözüme görünme
Irak ol benden
Olma bana yakın
Canını almamdır
Bendeki hakkın
Seni hiç
Affetmeyeceğim
Bilesin
diye giden şiirdir :)
Kim olursa olsun, ne yaptysa yapsın affederim .. Kin tutmam..
seni hiç bir zaman affetmiycem çünkü BANA KELEK YAPTIN... o kelek kısmına ne koyarsan koy artık :))
Seni hiç affetmeyeceğim.Çünkü sana inanan bir kalbi kırdın
böyle soru soranlara da gıcığım kendi söylemez ama bize sorar :D sen de yazsaydın ya daha samimi olurdu benim de yazasım gelirdi :S
bana cevaptı sanırım bu güncelleme.
sen bırakmasaydın onu çok benzeri benim de başımdan geçti keşke daha açık olsaydım ona diyorum :(
cunki affetmek benim işim değil
sevemeyecek kadar güzelsin
beni hiç tatmin etmedinn :DDDD
artık skmde değilsin :D
Cunku; beni kaybetmeyi basardin...
Seni hic affetmeyecegim cunku ERRORR...
Çünkü bir kebap dahi yapamıyorsun :d
bana hep yalan söyledin
sen gittin hayallerin kaldı
bana yalan söyledin...
benim sevgime layık bir sevgili olamadın...
çünkü sen bir yalanda ibaretsin==
çünkü sen şerefsizin tekisin
çünkü buna değmezsin
beni eklemiyorsun :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar