+1 yılOkula Gitmemek için En İyi Bahaneler Nelerdir?
1- Ödevinizi/projenizi evde bırakmak.
Ev ödevini evde bırakmak, okula gitmemek için ilk iyi bahanedir. Yapmanız gereken çok önemli bir okul projeniz vardı ve onu hazırladınız ama ne yazık ki evde unuttunuz. O olmadan okula gitmeye cesaret edemedin çünkü iyi notlar almanın anne baban için ne kadar önemli olduğunu biliyorsun.
2- Kötü bir diş ağrısı başladı.
Gününüz korkunçtu! Okula gittiniz ama aniden dişinizde keskin bir ağrı hissettiniz ve hemen dişçiye gitmeniz gerekti. Neyse ki, kimse sizi zorlamaz.
3- Küçük bir hayvan buldum ve ona yardım etmeye çalıştım.
Yani okula gidiyordunuz değil mi? Bugün kesinlikle matematik dersinde en iyisi olmak istedin. Ama arabaların arasında bir aşağı bir yukarı koşan küçük bir kedi yavrusu buldun, bu yüzden ona yardım etmen gerekiyordu. Neyse ki onu bir veterinere/sığınağa götürmeyi başardınız ve şimdi güvende. Belki de bu, ebeveynlerinizi evcil hayvan beslemeye ikna etmeye çalışmak için en iyi zamandır.
4- Kötü bir şey oldu, gözyaşları içinde derse gidemedin.
Kızsanız işinize yarayacaktır. Birileri duygularınızı incitiyordu ve çok ağlıyordunuz, bu yüzden sınıfta oturup dikkatlice dinleyemiyordunuz.5- Diğer çocuklar seninle dalga geçti, sen de saklandın
Bütün gün okuldaydın ama saklanman gerekiyordu, o yüzden yok gibiydin. Ama anne babanız müdürü hemen arayabilecek tiplerdense bu bahaneyi kullanmayın!
6- Çok stresliydin ve rahatlaman gerekiyordu veya bir arkadaşın acil bir durumu vardı.
Son zamanlarda çok stresli olduğunuzu ve okula gitmek isteseniz de gidemediğinizi söyleyebilirsiniz. Ya da en iyi arkadaşınızın ciddi bir sorunu vardı ve yardım edebilecek tek kişi sizdiniz.
7- İshal
Yumurta salatası veya ton balıklı sandviç gibi şeylerle kahvaltı etmek için bir şeyler almaya kafeteryaya gittiniz ve bu sizi hemen hasta etti. Bütün sabah tuvalette kalman gerekiyordu. Ne yazık ki tuvaletten çıkamadığın için hemşireye gidemedin.
8- Yolda düştün ve acildeydin.
Aslında bunu seçerseniz, iyi bir oyuncu olmalısınız, çünkü örneğin dizlerinizde veya kollarınızda ağrı varmış gibi davranmanız gerekecek.9- Kız sorunu/Kaza geçirdi (erkekler için)
Eğer bir kızsan, kız sorunları her zaman iyi bir bahane olabilir. Bütün yetişkinler bunun bazen çok acı verici olabileceğini biliyor, bu yüzden anne baban bunu kabul edecek. Onlara okul için ayrıldığınızı söyleyebilirsiniz, ancak yolda şiddetli ağrınız olduğu için eve geri döndünüz. Eğer bir erkekseniz, yanlışlıkla kendinizi kestiğinizi ve yarayı sardığınız sırada otobüsü kaçırdığınızı söyleyebilirsiniz.
Okula Gitmemek için Ateşimi Nasıl Yükseltebilirim?
Okula gitmemek için tebeşir tozu kullanabilirsin. Geceden ıslak saçla uyuyabilirsin, pencereyi açık bırakabilirsin. Bunların hepsi ateş yükseltir. Islak saçla açık havada uyumak en etkili yöntemdir tabii ki. Geceden dondurma veya buz yemek de etkili olacaktır.
600 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAilenin yanına gel anne karnım çok kötü falan de sonra başını tut ve neyse gibi şeyler söyleyip git. Ve bir bez al bu beze kaynar su dök bez zaten ılıklaşır ve alnına yanaklarına boynuna götür. Ve yüzüne çok hafif pudra sür ve kurumasını bekle. Gece annenler yattığı zaman ikide bir yanına git anne çok kötüyüm de ateşine bakmazsa ateşime bakar mısın de bakar zaten sonra yanına yatmasını iste zorla baya gece kontrol etsin hep seni sonra sabah erkenden kalk annen uyanmadan ve yüzündeki pudrayı sil ve yeniden bez koy sonra sakla her seyi. Ve geri yat. Kesin okula gitmezsin..
632 Yorumla- +1 yıl
Manyak terör estirmis jdjdjdjdksjsj olum sen git sinemacilikta calis
- +1 yıl
@Ahmetbrooo Ayn aga
+1 yılAnnen veya babanı boş müsait bir durumda annene de yarın ben okula gitmiycem neden diye soracaklar deki salla bir ders edebiyat dersinin performansı vardı yapmadım 0 alırım bidaki dersinde yapıp gidicem diyin ben her yıl yaparım tutar 😂
Veya Bugün Nöbetçiyim gitmiycem de gitme 😂183 Yorumla- +1 yıl
Olm bende tam durum öyle şu an yarın edebiyat şeyi var yapmadım 0 almaktan korkuorum
- +1 yıl
Knk benimkiler ağzıma siciyo ama neden yapmadın diye
Okula gidiyorum diyerek çıkacaksın, sonrasında öğrenirlerse "öğretmenlerin toplantısı varmış, bizi serbest bıraktılar, biz de kızlarla kahve içmeye gittik" falan dersin. Ailene bahane uydurursan evde otur derler, dışarı çıkamazsın ki :)
260 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tatlım bana da daha demin oldu konuşmayı anlatıyım..
-kızım hadi geç kaldın koş koş!
+anneee gidersem senin de gelmen lazım
-neden mis o bakalım
+hatırlamıyo musun anne geçen geç kaldığımda ismim yazıldı bi daha geç kalırsam seninde gelmen lazım demiştim sana zaten okul çok uzak hiç uğraşmıyalım bence
-iyi kızım sen böyle devam et uyu bakalım (!)
Ve görüldüğü üzere gitmedim ve birde ikincisi var ama bu pek lnanılır mı bilmiyorum ben olsam inanırım ama neyse...
-kızım geç kalıyorsun
+anne rapor alırımm
-nerden alicaksın bakalım hanımefend? artık rapor vermiyor bizim doktor
(Gerckten vermiyor mal adam)
+çok sevimliyim ya verir verir merak etme.(hemen konu değiştirirlir) Bu arada kuzenlerim ne zaman geldiler ben duymadım?
-dün gece geldiler ve bak sen böyle devam edersen olmiycak bu iş söyliyim iyi yat uyu ses çıkarma kuzenlerini uyandırma sakin!!
Ve gördüğünjz gibi gene okula gitmedim bunlar yaşanılnis olaylardır :D92 YorumlaÖncelikle Allah bozmasın :) Geceliyin belirli aralıklarla uyanılır (ister alarm ile ister başka bişey) annenin ya da babanın yanına gidilir anee hastayım şu bu felan onuda siz uydurun sabaha kadar annenin yanına gidilir anne bıkar ve yanına gelir yatar senle ilgilenir sabah olur ama okul vaktinde uyanılır böyle annem uyandırmaya gelirken ah uh felan dersin işte karnım ağrıyo sonra annen bir nane limon kaynatır içersin sonra hoppa tuvalete burada yapılan beni ilgilendirmez çıkınca (ağlamaklı olarak) anne karnım dersin ve göndermez.
170 Yorumla
+1 yılarkadaşlar benim okula gitmemek için çok güzel bahnem var ve annem bunu hep yiyor çok katı bir ana olmasına karşı şimdi anlatıyorum akşam odama geçip elime a4 kağıdı alıp şunu yazıyorum anne sabah 2 ders ingilizce dersi var ama hoca dün okula gidip ropor adı o yüzden 2 ders boş sabah sadece 2 ders görmeyemi gideyim onun yerine ebede ders çalışırım bunu yazın kapınıza bantla yapıştırın anneniz sizi uyandırmayı gelirken kapıda asılan kağıdı okur ve sizin uyandırmaz yıların tecrübesi var bende
141 Yorumla
+1 yılYanarım yanarım, böyle bi' çılgın ergen olamama yanarım.
Benim ailem de keşke kısıtlasaydı beni, keşke bahaneler arasaydım, keşke falan filan.
Böyle bi' heyecanı da kalmadı, aksiyonu da. Kahrolsun bağzı şeyler!90 Yorumla
+1 yılOkullar açılmadan başladınız kaçma planlarına arkadaş :D
430 Yorumlao kadar nefret ediyorum ki okuldan kendime zarar verecek seviyeye geldi artik okulda bi problemim yok ama gitmek istemiyorum simdi de dun gece kirilan boy aynasinin buyuk bi parca camiyla ayagimi kesip anneme ayagima girmis gibi uyandirdim agladim ve ayagimi keserken hicte pisman degildim zaten canim tatli degildir cok acimaz acisada hosuma gidiyo o yuzdencok problem olmadi benim icin
120 YorumlaSabah bir kaç dakika erken kalkın ve ellerinizle alınınızı ovun bir süre sonra ısıncak (anneniz gelene kadar) sonra solgun ve halsiz bir sesle -Anne ateşim var gibi hissediyorum bi de karnım ağrıyor deyin sonra anneniz alnınızı kontrol eder ve biraz ilaç verir sonuç: Okul Yok AjKNSJDHDJDNF
40 Yorumla
+1 yılŞimdi akşam yatmadan önce anne veya babana git *çok fenayım* falan de sonra sabah kalkınca iyi misin diye sorarlarsa değilim geçmedi de, ateş ölçücü kullanma anlarlar onun yerine sıcak havlu koy, saç kurutma makinesi de yaramaz çok ses çıkarır. Sonra okula gitmedin, ama eğer ailen hastaneye falan götürürse veya ilaç verirse ayvayı yedin. 😶
80 Yorumla
+1 yılArkadaslar benim bahanem cok basit cunku cizrede oturuyorum annem beni okul icin uyandirmaya geldigi zaman repligim hazir zaten annem gelir uyandirmaya calisir kizim kalk okula gec kalicaksin vs vs bende anne bak yine silah sesleri var catisma cikti yine sabahtan beri susmadilar duvarlarimiza kac mermi yapisti kim bilir kac kisi ölmustur simdi ya bende ölursem (sirinlik biraz gozler buyuk ve dolmus dudak buzulmus) tamamdir 😄😊
51 Yorumla- +1 yıl
bence hiç iyi bişey deyil okula gitmek silah seslerinden güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık devamsızlıktan kalma 10 güne düştü sen daha ilk günlerden okulu asarsan bu gidişle sınıfta kalırsın
170 YorumlaBizim okulun kayitlari daha bitmediginden 1 hafta tatil verildi bize.bunu kullan istersen:D
51 Yorumla- +1 yıl
Babam okulu arayıp duruyo bu tür şeylerde :D
+1 yılDedem öldü de bir numaralı bahanemdir işyerlerinde çok uyguladım yediler okuldada yerlermi bilmiyorum gözlerinede tükürük sür ağlamış süsü ver
53 Yorumla- +1 yıl
O zaman arkadaşım öldü de cenaze törenine gitmem gerek de
- +1 yıl
çok süper bilmişsin sen :D :D
okulu ekmek için bahane aradım ama size bahane bulamadım anneciğim. ben sevgilimle buluşacağım de :)
91 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayHastalık desen evden çıkamaz ama hani okula diye çıksan
00 Yorumla Okula çıkıyorum diye evden çık. Sevgilinin yanına git. Neden bu kadar düşündün ki.
50 Yorumla
+1 yılBen genellikle anneme ya da babama ''Öğretmenler'in Tübitak ile toplantısı varmış öğlene ya da akşama kadar''diyorum. Onlar da iyi tamam madem yat uyu dinlen diyorlar :D
62 Yorumla- +1 yıl
Denemek lazım fikir iyi
+1 yılBende şu an bahane arıyorum eğer başında beklemiyorlarsa sende uyu okul saatin geçene kadar sonra AA geç kalmışım zaten tüm sınıf bugün gitmemiş tek napicam dedim bikez tuttu ama şimdi aynı numarayı yapamam yemez
80 Yorumla
+1 yılDeneme var de inanır deneme baya iyi bahane deki denen var parasını vermedim hoca beni rencide ederse de denemeye para vericegime toplu deneme alır çözerim de bence göndermez sahte ders programı hazırla deki bugünkü derslere bak de %1000000 gondermez
30 Yorumla
+1 yılanne esrar almaya gidicem de kesin bırakır 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
50 Yorumla
+1 yıl"Regl oldum karnım fena ağrıyo gidicek durumda değilim" de :Dd
46 Yorumla- +1 yıl
O çok iyi olur da evden çıkarken annem "senin karnın ağrımıyo muydu ne çabuk geçti" falan der inadına göndermez. O sorun değil, evden çıkarım direk ama akşam babama söyler AS:dAS:D
- +1 yıl
Haha evet bak bu doğru :D Okula gidiyorum diye evden çık ruhu duymaz :dd
- +1 yıl
Mesaj atıyolar a q :D
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun haha .D:DDD
- +1 yıl
Regl olduğumda karnım hiç ağrımıyo sorun orda aslında bir olay oldu size anlatmak isterim.
1 buçuk ay önce sırf okula gitmemek için karnım ağrıyor diyordum ve bunu hep yaptım inandırıcı olsun diye sadece hafta içi değil hafta sonuda karnım ağrıyor dedim
Sonra annem dayanamayıp hastaneye götürdü ben tabi bişi diyemiyorum
En sonunda doktorlar apandisit dediler ve ben şoke oldum oysa hiç bişeyim yoktu - +1 yıl
Regl olduğumda karnım hiç ağrımıyo sorun orda aslında bir olay oldu size anlatmak isterim.
1 buçuk ay önce sırf okula gitmemek için karnım ağrıyor diyordum ve bunu hep yaptım inandırıcı olsun diye sadece hafta içi değil hafta sonuda karnım ağrıyor dedim
Sonra annem dayanamayıp hastaneye götürdü ben tabi bişi diyemiyorum
En sonunda doktorlar apandisit dediler ve ben şoke oldum oysa hiç bişeyim yoktu. Neyse ameliyat oldum iğleştikten sonra bir kere kalbim sıkıştı ve ben yine gitmek istemedim daha sonra göğüs kafesimin ortası sıkışıyor anne diyordum hiç bişeyim yokken sonra gene doktora gittik bana ya psikoloji ya da gastrit dediler. Uzun tedaviler sonucunda gastrit olduğu ortaya çıktı VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN AMA ŞUANDA BİLE OKULA GİTMEMEK İÇİN TUVALETTE OTURMUŞ GÜYA TUVALETİMİ YAPIYORUM NUMARASI YAPIYORUM 😋😋😉😁
okula gidiyorum diye çık gitme,sevgilin bir yalan bulur elbet
14 Yorumla- +1 yıl
Okuldan mesaj atıyolar gelmeyince, servisten de arıyolar bide :D
- +1 yıl
Tek sorun var sevgilim yok
ilk olarak hocalar bu gün bahçeye çıkarıcaklarmış ders boş geçer zaten de. diğeri de zaten bugün kimse okula gitmeyecek de. ve okula gitmeme subliminal dinleyebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılYarın okulda son derse kadar deneme sınavı olcakmış
Öğretmenden izin aldık denemeye girmeyecekler gelmeyebiliyomuş zaten sınıfın yarısı denemeye girmiyomuş
Hadi kolay gelsin😂50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende oturduğun yere yakın bir sevgili bul uzağa niye gidiyorsun
32 Yorumla- +1 yıl
@mesela1 yürü be kızım👍
İğneden çok korkuyorum ilk defa kanal tedavi ve dolgu yapılacak üç dolgu iki kanal tedavi çok korkuyorum bana bilgi verir misiniz bunun için
10 Yorumla
+1 yılBu işlerle uğraşacağınıza genel kültürünüzü aratırsanız daha iyi olur bence. Bu işlere kasmayın derim.
10 YorumlaFön makinesini anlina tut ve kizardigi zaman yatağa git anne basım çok agriyo anne bez getir de sonra git biraz daha fonle bı baktin evdesin
30 Yorumla
+1 yılBence sesin kısılmış gibi yap. Anne boğazım ağrıyor sesim kısıldı de.%95 gitmemene izin verir..(SINAV YOKSA)
21 YorumlaOkula gitmemek için yarın 4 dersim boş de inanırlar ben bunun sayesinde bayadır okula gitmiyorum
00 YorumlaBEN GENELLİKLE OKULA GİDİYOM DEYİP İNTERNET CAFEYE GİDİOM
30 Yorumla
+1 yılannene ders çalışmaya gidecem diyebilirsin en büyük klasik yalan :D
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhocanın işi çıktı
raporlu00 Yorumla Bulursun elbet. Kaçıncı sınıfa geçecektin?
04 Yorumla- +1 yıl
11
- +1 yıl
@alban
SUPER BAHANESIZ GITMEME YOLU
MALZEMELER
CANTA
ANAHTARLIK
BALKON
KAZAK CEKET
OKUL FORMASI
UYARI !!
~Annenizin uyuyo olmasi lazim
~ses cikarmamaniz lazim
~Kat 1 de oturuyor balkondan asagiya inebilecek durumda olun
PLAN
ogle vakti geldiginde anahtarligi alip giyinik bir sekilde olup balkona cikin okuldan gelmis gibi olmaniz icin asagidan kapiyi anahtarlikla acin annenizin yanina gidin
Aaa annecigim uyuyor musun bugun okulda cok yoruldum
DIYIN
Anneniz inanmassa tam ogle vaktinde idareyi aratin gec aratmayin tlefonu acarlar
SIRA GELDI OGLE VAKTINE
e onada bahane bulun 😁
Herseyi ben mi dusuncem - +1 yıl
UYARI 2 》!!
SERVIS OLMAYACAK
MUDURUN BAZI ZAMANLAR ATTIGI MESAJLARDA ANNENIZE SOYLE DIYEBILIRSINIZ.:
ANNE BIR DERS GEC KALDIM MUDURDE SIBIRLIYMIS GEC KAGIDI VERMEDI
DIYIN
HADI BOL SANS 👏
+1 yılüffff kendimi yaşlı hissettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah anana babana yardım etsın yazık ınsanlara...
10 Yorumlaanadilde eğitim boykotuna katıldım de ^^
21 Yorumlayanlışlıkla yok yazmışlar bahanesi
20 Yorumlaadet oldugunu sole karnın cok agrıdıgını ıfade et
01 Yorumla- +1 yıl
İnanmaz
doğruyu söyle bence :)
01 YorumlaGidiyorum De Ama Gitme Okula
01 Yorumla- +1 yıl
Okuldan mesaj atıyolar, servisten arıyolar :D
Hastayım dersiniz
00 Yorumla
+1 yılDers boş