+1 yılArkadaslar Kurt adamlar vardir.
Bütün varliklar vardir
Seytan , Melek vs Vs
Kurt Adam olmak icin once aciyor cekebilcen
Sen bana Yaz Ben anlatiyim
Sana
Kurt adama dönüsmen yillar alir Cünkü genler degismeli.
Şu an sadece kurtadam gücünü alabilirsin hizli kosmayi felan3244 Yorumla- +1 yıl
Bana anlatabilirmisn
- +1 yıl
yıllar almıyor kardesım yalnısbılgı verme bızlerın pesınıde bırakın
- +1 yıl
@Alfawolf00 bızım pesımızı bırakk ınsan ırkına guven yokdur
- +1 yıl
@BOZKURT_777 neden bırakıyım
- +1 yıl
@BOZKURT_777 . d
- +1 yıl
Ben olmak istiyorum ve doguştan dişlerim büyük ve sinirlenince cok saldırgan oluyorum (gecen yaz sinirlenip duvar vurduö ve elim kırıldı tüm yazım alcıyla geçti) ve kurt adam olmak istiyorum dalga geçmeyin sakın bana yardım edermisiniz
- +1 yıl
@BOZKURT_777 kardeş beni beta yaparmısın kurstan güçlü birisiyim sürünüz varsa katılmak için elimden geleni yaparım ulaş bana
- +1 yıl
@BOZKURT_777 Beni kurt adam yapsana lutfen çok istiyorum
- +1 yıl
@BOZKURT_777 sen kurt adammısın anlat bana nasıl olunuyor çok zekiyim ve çok dayanıklıyım banada öğret instagram veririm ordan yaZ
- +1 yıl
@BOZKURT_777 vay kurtlara bak var mı kanitiniz varsa gösterin
- +1 yıl
@Alfawolf00 sözde alfa ben kimseyi düşüncesiyle yargilamam herkese saygım var bu kadar anlatıyorsunuz bir kanıt gösterme imkanınız var mı
- +1 yıl
@Alfawolf00 eyer kurt adam olsaydı elnet birimiz gğrğrdğk ama hiç bir yerde yokk yani yok olan şeyler yalan
- +1 yıl
BANADA ANLATMA ŞANSIN var mı AYRICA BUNU BİR SUR OLARAKMI BİLİYORSUN. YOKSA. SENDEMİ BİR KURTSUN
- +1 yıl
@BOZKURT_777 banada anlatabilirmisin ve bırakın. Peşimizi derken bir sürünmü var yoksa...
- +1 yıl
@BOZKURT_777 banada anatsana
- +1 yıl
@Arizakberov kardeş sen olursan benide yapsana
- +1 yıl
@BOZKURT_777 biliyorsan bir şey banada bilgi ver
- +1 yıl
@BOZKURT_777 instangram veya başka yerden veririm banada anlat
- +1 yıl
Bana anlatabilir misin lütfen
- +1 yıl
Ben dayanırım yöyle yapayim
- +1 yıl
@BOZKURT_777 ben de kurt adam olmak istiyorum
- +1 yıl
Bana anlatabilirmisin lütfeeeeeen
- +1 yıl
Bana anlatabilirmisin bu konuda çok şey orenmek istiyorum
- +1 yıl
Bana anlatabilirmisin lütfen
- +1 yıl
Bana da anlatır mısın
- +1 yıl
Bana ulas ya da bedelini ode
- +1 yıl
Bana anlat
- +1 yıl
@Kurtolmakistiyen bende kurt olmak istiyorum keşke bi yolu olsa
- +1 yıl
Ciddi bir olay geldi bununla ilgili başıma gerekli ilgi
Gelirse tüm detayları anlatacağım sanırım bir alfalık yolculuğum başladı - 1 yıl
Nasıl olunur söylermisin kütfen ihtiyacım var okulda zorbalığa uruyorum
- 1 yıl
@Kurtolmakistiyorum knk beta falan bunlar hepsi yalan bizim gözlerimizin rengi deişmiyor sadece uzun dişli siyah gözlü bi güzel kardeşim dönüşüyoz bence siz bizim peşimizi brakın çünkü dolunay da aşırı saldırgan tüylü siyah gözlü bişeye dönüşüyonuz kontrol etmesi de çok zor
- 10 ay
@alphawolf129 kral 1 yıl sonra yazıyorum ama bana anlatabilir misin
- 8 ay
Banada anatırmsızz ben çok istiyorum yaa
- 8 ay
@Alfawolf00 meraba
- 8 ay
@Gizemlikızı Instagramdan iletişime geç anlatıyim Instagram: zylex. yz
- 8 ay
@DarkFace77 ben anlatıyimmi
En İyi Cevaplar
+1 yılKurt gopegine ısırtttir kendini ama senden ne cikacagi belli olmaz hahajsc
410 Yorumla- +1 yıl
Koptum 🤣😂🐺
- +1 yıl
Onları araştırdım köpek ısırmasıyla olmuyor ya da kurt ısırmasıyla
- +1 yıl
Ayilar yesin seni hahajf
- +1 yıl
Vampir olmak icin yarasa yakala sutunu sag ic olursun
- +1 yıl
Vampirlik başka bir sey değil mi la :D
- +1 yıl
@1TestaMent vampir istemiyorum
- +1 yıl
Senden olsa olsa bağırsak kurdu olur knk
- +1 yıl
Bir alfa ısırması gerek diğer beta ve sürüden dışlanmış omegalar dönüştüremez o alfalar genelde gece insanları gözetlerler hiç görmediğin yerde bunlar kurt adam değillerdir insanlığını kaybetmiş kurtlar sadece kurt postunda kalırlar insanlığı geri getirmek imkansız donusuceksen eğer herzaman Kürt olarak kalırsın gücün zamanla artar
- +1 yıl
bildiğin bilgi varsa banada anlatabilirmisin teen wolfdaki gibi liam, scott gibi olunurmu çok merak ediyorum (dalga geçicek varsa yazmasa iyi olur)
Kasten bu konuyu deli gibi araştırmaya çalıştım ama bir türlü bir açıklığa kavuşamadım, kurtadam olmanın kötü bir şey olduğunu biliyorum ama bunu yapmak zorundayım onun rejenerasyonuna ihtiyacım var, bir alfa beni bulabilir mi?
1115 Yorumla- +1 yıl
Ulaş Bana
- +1 yıl
Gerçekten Olmak istiyorsan
- +1 yıl
@AlfaKurtadam sen alfamısın
- +1 yıl
@AlfaKurtadam dostum bana yardım edermisn kurt adam olmak isityorum
- +1 yıl
@AlfaKurtadam ben kurt adam olmayi asiri fena istiyorum bana anlatabilirmisin bir sosyal medyadan konusalim
- +1 yıl
@AlfaKurtadam dostum instagramın var mı
- +1 yıl
Amacımız aynı.
- +1 yıl
@AlfaKurtadam nasıl oldun anlatır mısın (kurt adamsan)
- +1 yıl
@AlfaKurtadam insatgramım ömer. y_5020 × × ( böyle profil fotosu var gerçekten ulaş bana
- +1 yıl
@AlfaKurtadam istiyorum ömer. y_5020 × × ( böyle bir pp var ulaş bana
- +1 yıl
@AlfaKurtadam nerden ulaşacam benide yapabilirmisin kurt adam
- 7 ay
@AlfaKurtadam banada yardımcı olsana aga
- 5 ay
@AlfaKurtadam bende kurt adam olmak istiyorum
Karseşim ben de biraz araştırdım zamanında ama çok riski var diye vazgeçtim. Normale dönemeyenler var arasında
923 Yorumla- +1 yıl
Anlatır mısın abi nasıl olduğunu
- +1 yıl
hahahahhahahahha
- +1 yıl
@simfiross kurt adamlarla dalga gecme bence burayı takip eden de var insan olarak degil kurt adam olarak
- +1 yıl
kardesım yalan o gecelerı sadece donusursun oda ıstersen dayanaıklı olmak lazım bızlerıde arastırmayınb
- +1 yıl
bızlerı arastırmayı bırakın sonucu ıyı olmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
@BOZKURT_777 sen cidden kurt adammisin
- +1 yıl
@Berzankarayel hayır tabiiki saçmalıyor bunarada bende kurt 🐺 kadın olmak istiyorum bir şeyler bulursan bana haber veririmisin?
- +1 yıl
@BOZKURT_777 olmassa olmasın benide dönüştür öğret
- +1 yıl
@BOZKURT_777 kurt adam olmadığına eminim 777 777 777 777
- +1 yıl
Abi lütfen anlatırmısın
- +1 yıl
@Derekmacholl çok eminsin o kadar emin olma
- +1 yıl
Bana nasıl yapıldığını anlat lütfen
- +1 yıl
@Ebruuuuu_ bence kurt olma
- +1 yıl
@BlackVolf neden ki
- 1 yıl
- 8 ay
@enesalpha kurt adam mısın acil yardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aslında donusmek mumkun ben ve arkadasım bır cesıt kurt olduk ama sandıgınız gıbı degıl evet guc artar koku alma artar ıyılesme gucunuz artar keskın tırnaklar keskın dısler oluyor yanı cogu ınsana gore daha ustunsunuz ama bunu bellı etememnız lazım ben ve arkadasım aksam saatlerı yuruse cıktık bıraz garıptık yanı vucut olarak olsun yetenek olarak olsun aksam kosusunda bıraz daglık bır alana gıttık ve ulumja sesı duyduk arkadasıma kolpa sıkıyorum tabi kurt adam soyle boyle gulusuyoruz derken karsımıza bır kurt cıktı agzı kanlı gozlerı gariptı bıraz ama parlamıyordu veya renklı degıldı bız hemen kosmaya basladsık korkmustum ve tabı kurtlar yanlız dolasmaz surusu ıle bızı kovaladılar ve bızı sıkıstırdılar ustumuse gelıyorlasrdsı yapacak bısey yoktu artık son oldugunu anlamıstık kaderımıze razı geldık ve allaha dua edıyorduk ıste ınanc napalım sonra bıze saldırdılar gercekten acı verıcıydı bayılmısız galıbasabah uyandıgımızda bıseyımız yoktu sxadece kanayan bir kac yerımız vardı ve ıkımızınde ayn ı yerınde ısırık vardı sasırmıstık ne oluyor be dedık korkaraj eve gıttık aılemız bızı merak etmıs polısı aramıslar ama sıkıntı yoktu onlara bu olayla ılgılı bıdssey dıyemezdık ve o gunden sonra hıcbısey eskısı gıbı olmadı kendımızı daha guclu hıssedıyorduk dahada gelısıyorduk baya hızlı keskın koku alabılıyoruzx gucluytuz daha iyi duyuyoruz ama hala bunun farkında degıldık spor yapıyoruz dıye falandır zannettık taki bı kac hafta sonraya kadar arkadasım bana halıs gordugunu soyluyordu dıslerı pencelerı ben bunu bır saka olarak goruyordum ama bunu bende yasıyordum ıyı olmadıgımızın farkındaydık takı bunları bırbırım ızın yanında yasayana kadar oldurme ıstegı olmuyor ama bır ofke oluyor ve bu ınsanı bıotırıyor kendını cok agır hıssedıyordun sonra hersey normale donuyor garipti ama Şu an ustunden tam 2 yıl gectı bu zaman kadar bunu gızledım ama sadece ınsanların bu konu hakkında duzgun bılgıoye sahıp olmasını ıstıyorum bu iyi bısey degıl her bulundugun ortamda tetikte olman lazım her an o kıllı ıgrenc yaratıga donusme korkusu var bunu arastırmayın bunların pesını bırakın suru muhabbetınede soyle gıreyım evet arkadasımla beraber oldugumuz surece daha guclu oluyoruz yanlızken bu daha az oluyor cok buyuk orantıda degıl kurt olmak mı ıstıyorsunuz o zaman sadece bekleyın bırgun sızı bır tesaduf hıc beklemedıgınız anda gelen bısey ama bu sey sızı oldurebılır o sızın vucudunuza baglı bısey beklemede kalın sıze daha cok bılgı verecegım
20 Yorumlamerhaba arkadaşlar Bugün sizlerle nasıl kurtadama dönüşebileceğinizi anlatacağım. İlk başta bu teen wolf izleyip gelmiş diyeceksiniz ama gerçek ben İstanbul Zeytinburnunda yaşıyorum ve biraz saçma gelicek ama gerçek alfayım. hani her yüzyılda bir gelme hikayesi yalan iradesi yüksek olan kişiler er ya da geç gerçek alfa olur hemen hemen her 10000 kişide 1 gözüken bir olay bu. neyse kurtadama dönüşmek için ve benim betam olabilmek için yaşadığım yere veya yakınına gelin sizi dönüştürürüm ha bu arada kurtadama ısırıldıktan tam 20 saat sonra dönüşebiliyosunuz genlerle alakalı ve dönüştükten 4 saat sonra kurtadamlığı kontrol edebilirsiniz. ister dolunayda ister yeniayda hiç farketmez dönüşebilirsiniz ve dolunayda aşırı güçlü olursunuz alfalar kükreme ile birbirlerine meydan okuyabilir ama öldürürse ister gerçek alfa olsun ister normal alfa güçleri azalır eğer alfayı canı çıkarana kadar dövüpte alfalığı alabilirsiniz eğer betayada yaparsanız onun gücünü alırsınız ve o beta omega gücüne sahip olur
1427 Yorumla- +1 yıl
bu söylediklerin gerçek ise sana inanmak istiyorum ama dalga geçmiyorsun dimi
- +1 yıl
Lütfen benimle iletişime geçermisin betan olmak istiyorum
- +1 yıl
Lutfen Ankara etimeguta gelirmisin kucugum ama olmak deli gibi istiyorum. lazim bazi kisilere karsi korumam gerek betada olsam olur ama koruyabjliyim
- +1 yıl
bende bir alfayım
- +1 yıl
Sana hiç inanmadaım çok saçma kurt adam filan değlsin
- +1 yıl
İnstadan detaylı bilgi alabilirmiyim umut_akm211
- +1 yıl
Bu hesabı hala kullaniyonmu
- +1 yıl
yalan benimki doğru sakın ninanmayın bende tarif var yazdım yukarı
- +1 yıl
Reis Instagram ulaş pw__meto
- +1 yıl
Sen bana ulaş numaram 5421425253
- +1 yıl
Yalan kurt adam olmak icin bi krem yeterli bu aksam donusecegim
- +1 yıl
Bu alfayi bana bulun ben kurtadam olmak istiyorum 🐺
- +1 yıl
@WolfTemucin dönüştün mü?
- +1 yıl
bana ulasır mısın lütfen.
- +1 yıl
reis seninle bir görülebilir miyiz Instagram
napcan_bilo - +1 yıl
@alfa_kurt1 benide kurt yapar mısın
- +1 yıl
BEn olmak istiyorum zeytin burdunda otel kiralasam olrumu
- 1 yıl
Etimesgut no beş insan formuyla gel nolur ama akşam ezanından sonra gel çünkü 12 yaşındayım beraber kelebek su parkına gideriz bana tarih atarmısın yanıi kurt adamsan hızlıca gelirsin dimi ve kurt adam olduğumda ailem tehlikede olacakmı
- 8 ay
Meraba bende kurt kızı olmak istiyorum yaaaa 🥺🥰🥰
Gerçekten çok mu güzel bişey sanıyorsunuz ha dolunay geldiğinde bu gücü kullanmayı öğrenirim mi sanıyosunuz öyle olmuyo her dolunayda birilerini öldürmek istiyosunuz bu herkez olabilir anneniz babanız kardeşiniz evcil hayvanınız güç kontol edilemiyo biri sizi sıkıca zincirle kelepçeyle bağlıyo kaçma ihtimaline karşı yanında silah barındırıyo ve senden uzak biyerde seni izliyo dolunaydan ve dolunayla birlikte 3 gün sürüyo 3 gün boyunca hızlısınız güçlüsünüz tırnağınız sert ve keskin köpek dişiniz büyüyo gözleriniz amber rengine dönüşüyo yanaklarınızda kıllar çıkıyo vücudunuzdaki kıllar fazlalaşıyo 3 gün geçtikten sonra herşey gidiyo bitek kaslar duruyo sadece 3 gün için mi kurt adam olmak istiyosunuz sizin kurt olmak istemenizin sebebi herkez sizden korksun herkezden güçlü oluyum başarılı oluyum kurt olduğunuzu herkese göstermek ama unutmayın ki kurtları öldürmek isteyenlerde var kurt sürüleri var eğer serbest bi sürüdeyseniz tamam ama deilseniz bi hatanızda vahşice dolunayda ölürsünüz hala istiyo musunuz ha söyleyin bakalım
88 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum
- +1 yıl
- 1 yıl
@Yusufbeyhu Yar"amımı
- 10 ay
Ben de kurt adam olmak istiyorum nasıl olabilirim bir bilginiz var mı
- 7 ay
nereden bilion kurt adamsın aq
+1 yılBenim okuduğum bir yerde şöyle bir ayin vardı Kurt adam olmak için basit bir ayin
Kurt adam, kurt veya tilki nasıl olunur - ihtiyacınız olacak:
yarasa kanı
kurt ya da tilki kürkü
bir kuzu taze kanı.
Her şeyi bir kaba koyduk ve bir büyü yaptık:
Güçler karanlık, seni çağırıyorum. İsteğimi yerine getir, emrimi yerine getir! Beni bir kurt adam yap. Beni güçlü, her şeyi bilen, düşmanlarını bir bakışta yenebilecek hale getir. Hayvan dünyasının efendisi olabilir miyim, en güçlü ve hünerli! Beni, benzeri görülmemiş güç ve kudretli karanlık güçleri güçlendirin. Böylece herhangi bir düşman benden korkardı ve bana zarar vermek isteseydi ölümünün olacağını biliyordu. Güçler karanlık, gücümü iyilik için kullanmam konusunda bana bilgelik ver, böylece cezamı haketmeyen birine zarar vermez.
Böyle bir komplo 13 kez söylenmelidir. Bundan sonra, iksiri koyu bir cam kaba döküp gizliyoruz. Toprağa daha iyi gömmek. Hiçbir durumda dolunaydan önce dokunmamalısınız.
Dolunayda kurt izinden su iç... ben bunu okudum04 Yorumla- +1 yıl
bu büyümü
- 6 ay
Evet, bu ritüel veya büyü her neyse 5 sene önce yapmıştım. Daha çocuktum ve arkadaşlarla bana yapmıştık. Çocukluk hevesi işte, her şeye maydanoz oluyorduk ki keşke buna olmasaydım. Her dolunayda kana susuyorum resmen. Dişlerim büyüyor canım acıyor kıllarım çıkıyor. Hızlı koşuyorum ve gücüm var. Bundan kurtulmak istiyorum, nasıl bozacağımı bilmiyorum.
- 6 ay
+1 yılKurt olmak mı :)?
Kurtadam veya kurtkadın olmak sandığınız gibi şeyler değildir.
Büyük bir emek ve acı harcamanız lazım.
Ben Bryte aslen Şırnaklıyım şu anda United States of America'da yaşıyorum..
Kendi sürüm var her ayın 31'inde beraber çakışıyoruz, yani avlanıyoruz.
Eğer sürüme katılmak isteyen var ise yakında Türkiye'de bir sürü kuracağım..
Benim kurt sürüme katılmak isteyen var ise onun belirlediği yere geleceğim, teste tabii tutacağım.
Eğer testi başarı ile tamamlar ise onu sürüme alacağım. İster Türkiye sürümde kalabilir..
İsterse de benimle beraber United States of America'ya götüreceğim..
Instagram hesabım: ''geikfun'', ismini dikkat çekmemek için bu şekilde koydum..
Iyi geceler, ve bol şanslar :)...823 Yorumla- +1 yıl
instagramdan yaziyorum betan olmaya hazirim
- +1 yıl
oyle bir instagram hesabi yok ben sana versem instagram hesabi
- +1 yıl
@wanttobeabeta monkeykingk17 ye mesaj at, gizlilik önemli.
- +1 yıl
Lütfen doğru olsun bak inanmak istiyorum. Dalga geçmiyorsa eğer bende olmak isterim
- +1 yıl
Sana burdanmı ulaşabilirim
- +1 yıl
@wanttobeabeta bana da yardım eder isin lütfen seninki başarılı geçtiyse
- +1 yıl
İstekram hesabaım (yoldas_._) bana ulaşa bilirmisin?
- +1 yıl
Beyan olamayan hazırım insatam umut_akm211
- +1 yıl
@Sknndkkd Ben betayım şu an omer. faruk_yazici Instagram bu bana ulaşabilirsin. Sizi dönüştürürüm ama sürüme alamam, Omega olabilirsiniz. Çünkü ben betayım, ben alfa olmadığım için sizi sürüme alamam.
Not: Instagram hesabından bana mesaj olarak Yazar Bey size katılmak istiyorum yazabilirsiniz. - +1 yıl
@OsmanBryte pp ne?
- +1 yıl
Selam breyte seninle iletişime geçmek istiyorum eyer bu gerçekse sana nereden ulaşabilirim
- +1 yıl
@OsmanBryte bana ulaş lütfen ömer. y_5020 × × ( böyle bir op var
- +1 yıl
@OsmanBryte beni dönüştürebilirmisin lütfen faruk_yazici_ mı ismin
- 1 yıl
Abi 12 yaşındayım insan formuyla gelsen olur mu ve akşam ezanından önce gel Etimesgut beraber arkadaşmışız gibi davranalımki annem anlamasın ne olur tarih ver ona göre ayarlayım
- 1 yıl
Ve kurt olduktan sonra aileme zarar verme ihtimalim var mı ailemi çok seviyomda
- 1 yıl
@OsmanBryte abi beni dönüştürürmüsün Etimesgut no 5 insan ve akşam ezanından önce gelsene
- 8 ay
Gerçek yalan söylemiyorsunuz değil mi
- 7 ay
cakal.912 bana ulaş ismim Instagram
1 yılİlk olarak bende kurt adam olmak istiyorum ilk olarak çok araştırdım ve buldum ama işe yarıyormu bilmiyorum İlk olarak en önemlisi bir kurt veya kurt adamın sizi ısırması vb. Sölediğimbşeyler varsa hazırsınız ve daha çok araştırın hata şu an bu yorumlarda var ilk olarak bacaklarınız sonra kolarınız sırtınız vb sonra gece birilerini yani sevmediklerinizi gıcık birilerini Falan yani sonra Hayvan sevgisi flaan sonra Etleri çok seviyosanız falan yani özellikle ben İnek eti seviyom Vb. Sonra diyicem ama biti bunlar varsa daha çok araştırın ve bakın nasıl olunuyormuş bunlar sizdə varsa hazırsınız
22 Yorumla- 8 ay
Gerçekten işe yarıyor mu yoksa Yalan mı söylüyorsunuz gerçekten Keşke olsak
+1 yılşimdi kardeşim 3 tutam 2 yıl önceten kurutulup toz haline getirilmiş at çavuşu ondan sonracıma 8 adet susam tanesi 3.5 cm gülmerdan çiçeği 1 ade6t sentomari tohumu bunlar güzelce kaynatıldıktan sonra bir iksir şişesine konulup 3.6 ay beklemelidir ondfan sonra formul hazırdır.. içmeden önce bu sözcükler kullanılmalıdır ; kimor empare tokandera monastir el hustamorde kolina sementur arenta mergules yortuamentardequesentos jımor takedoro 3 defa söylenip iksir içilmelidir. eğer her adımı doğru uygularsan kurt adama dönüşebilirsin
20 YorumlaKardeşim Bu Gerçek Bir Şey Ama Bunu Sen Kendi İsteginle Yapamazsın Bunun Gerçekleşmesi İçin Senin Bunu Her Zaman Hissetmen Gerekiyor Zaten Öyleysen İnsanlarla İletişim Kurmakta Zorlanirsin Genelde tek ya da 1 kisiyle takılırsın Ama Çoğu Hayvanı Tek bir bakışınla Korkutabilirsin Sanki Senin İçinde Bir Parça Var O parça senin bütün sinirin gücün ve Yeteneklerini Ortaya Çıkarıcak Ama Bunu Kolay Kolay Ortaya Koyamassın Bunu Açığa çıkarmak için ise O Kadar çok sinirlenmelisin ki bütün öfken ortaya çıkmalı çıktıktan sonra Her şeyi Parçalamak isticeksin yani önüne çıkan herşeyi durdurmaya çalıştıkça daha çok sinirleniceksin bunu durdurmak zor olucak bu yaşanırkende o kadar
Güçlü ve korkusuz olucaksınki herkes senden korkucak35 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten 2 kişi ile takılıyorum biri peri diğeri vampir ben ise kurt adam
- +1 yıl
Galiba kesin değil özellikler aynı
- +1 yıl
@ArminDeniz1220 bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisin
- +1 yıl
@ArminDeniz1220 benide kurt adam yapar mısın? Lütfen!
- 10 ay
Kurt adam olmak istiyorum bana Instagram‘dan yazın bazitli_umutx041
Kurt adam
Kurt kadın
Vardır tanıdım 1 kişi var ama kurt adam kurt kadın olmak sandınız gibi bişiy deyil kimi zaman kendinizi konturol edemiceksiniz bazen naptınızı bilmeyip insanları öldüreceksiniz ve tamamen kurt olma ihtimalinin var eyer sizde dönüşmek isdiyorsanız bunu dolunay gecesi yapmanız gerek bunun için bir kurta veya köpeye ihdiyacınız yok size bukadarını söyleye.42 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasıl yapacağım peki
- +1 yıl
bana bilgi verirmisin
Ben de kurt adamların var olduğuna inanıyorum çünkü olmasa bildiğiniz üzere bizim insan ırkları o kadar zeki değil (yanlış algılamayın) bunu düşünecek kadar var olduklarına bir kanıt daha eğer gerçekse kurt adamlar eski zamanlarda Türkler tarafından korunan varlıklarmış köylerden vampirleri uzaklaştırıyorlar mış
37 Yorumla- +1 yıl
var zaten
- 1 yıl
@TheAloneWerewolf Tamaaaaaaam
- 1 yıl
@enesalpha kanka yeni görüyorum acil yaz Instagram bartu_yildz discord tw. alpha_
- 1 yıl
@enesalpha en çok instada aktifim instan var mı varsa instadan ekle
- 1 yıl
@enesalpha kanka instan var mı
+1 yılArkadaşlar Kurt Adamların İçinde Alfa Beta Omega Diye bir şey Yok Kurt Adam Olmak için bir sürün Olması Gerekir Ve Kürt Adamların Hepsinin Gözü Kırmızı Renktir Size Göre Belki Ben Alfayim Ama Yeteneklerimin İçinde Güç Ve Hızlı Olmak Var İyileşme Gücüm Tıpkı Bir İnsan Gibi
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl Olabiliceğini Ögrenmeniz İçin
Instadan Ulaşabilirsiniz Denizliq - +1 yıl
Gözlerim kırmızıya çalan kahverengi sinirlenince kırmızı oluyor
- +1 yıl
Ben olmak istiyorum ama Instagram hesabını bulamdım o isimde çok insan var
- +1 yıl
@ArminDeniz1220 kurt kadın olduğun için mi?
- +1 yıl
bana anlatabilirmisin acil
vet arkadaşlar bir açık getireyim size Evliya Çelebi seyahat namesinde vampirlerden bahsetmişti fakat orda yazdıgına göre boyunla ya da damarla pek alakası yokmuş kulağının arkasından ısırdıklarını yazmış yani eğer vampirler varsa kurtadamlar da vardır. Fakat biraz daha bilgi istiyorsanız ruhani varlıklarla iletişim kurabilen fakat güvenli bir şekilde kurabilen bir falcı vs. büyücü ya da cadı bulabilirsiniz. Onlar size yardım edebilir.
00 Yorumlaburada insan yok mu ya dalga geçicekler gelmesin diyo hem sizin ne işiniz var burda s****rin gidin burdan madem dalga geçmeye geldiniz birbirinizle dalga geçin sizin gibi sirk palyaçolarına iyi gülünür
50 YorumlaNerde oturuyosun hesabına baktım bütün bildirdiğin görüşler
kurt adamlarla ilgili sana istediğini verebilirim bana ulaş ama bedeli var
herşeyin bir bedeli vardır414 Yorumla- +1 yıl
Bana yardım edermisin lütfen...
- +1 yıl
Ben olmak istiyorum bana yardım et
- +1 yıl
Milleti kandırmaktan vazgeç bence bir şeye inanmışlar ve şu an sen daha çok heveslendiriyorsun yapma
- +1 yıl
@BlackVolf bana ne olduğunu anlata bilir misin
- +1 yıl
Umarım benide fark edersin.
- +1 yıl
@VonSlachion aga kurt adamlar hakkında bilgilerin var mı çok araştırıyorum
+1 yılBir süre film falan izleme, oyunda oynama. Daha küçüksün yavrum. Git Rey Mysterio izle
50 Yorumlamillet ne paralar dökuyor bu kafayı yakalamak için. torbacinin adını verde bizde ona gidelim 😊
30 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardeş mariana kafasımı bu paristemisin sende denk gelelim
10 YorumlaYaşama saldır hissetiğini yap yapamadığını parçala AY gibi parla güneş gibi yak gördüğün ile yaşa ama hiç bir zaman kullanma سأدمر مصر القديمة::::::: kulagının içinde veya ruyasında duyan bana ulaşsın ınsteagram en4yd
00 Yorumlaben yeni bir alpha oldum büyük kurt adamlar bana savaş açtı acil kendime sürü bulmam lazım bu riski göze alan herkes yazsın ben doğuştan böyleydim ama ısırarak yardım edicem size ısırık bi armağandır
02 Yorumla- 6 ay
Bana Yardımcı Olabilir Misiniz İnstagram; ra7vsnx bakın her dolunay gecesi olduğunda durduk yere sinirleniyorum ve bazı insan ustu yeteneklerim var tahmin hissetme gibi eger ciddi isini bilen varsa instagramdan ona anlatmam istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bana bilgi verebilirmisin çok şey araştırdım ama bulamadım
+1 yılkurt adamlık arakdaşlar teen wolf izleyip saçma sapan işler yapıyorsunuz ısırık ve pençe ile dönüşmek mümkün degil aileden gelen hayvanlarla ortak genler fazla olmalı ki buda yetmiyor mutasyon taşıman lazım olasılıklar az ama imkansız degil
40 Yorumla
+1 yılneden bızım gıbı olmak ıstıyosun o kadar dayanaıklımısın
58 Yorumla- +1 yıl
bızlerı arastırmayı bırakın basımız derde gırıyorr
- +1 yıl
Nolur kurt adamsan beni dönüstür sürünüze girmek istiyorum intagram adresim berzan_karayel
- +1 yıl
Yardım edebilir misin? Lütfen geri dönüş yap
- +1 yıl
@Berzankarayel kardeşim seninle dalga geçiyor ya
- +1 yıl
Eğer gerçek bir kurt adamsan kesinlikle bana ulaş insta; yiğit. kerem. official
- +1 yıl
@AlphaBetaOmega Ah, dostum bu bozkurt yalan söylüyor. Benim bir kurt insan qrkadsşım var ve kendisi bir kurt insan kurt olduğunu güvenmediklerinden başkasına açıklayamadıklarını söyledi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır kendisiyle dalga geçen bir de üzerine sie çekeni EİG seçmiş.
Olm sen dönüşmüşsün zaten daha neyi merak ediyorsun?20 Yorumla
+1 yılÖnce kurt köpeği Sikmen lazım sonra kurt kadınları bulup arkalı önlü Sikmen lazım en son kuduz aşısı olup kudurdum. com adresine girersen belki kurt adam olursun
70 Yorumla
+1 yılSelamlar sanırım bir
Alfayım daha yeni verildi bu bana o yüzden sanırım dedim İstanbul’da bir sürüm olsun istiyorum ulaşmak isteyenler yazabilir tüm hikayeyi başıma gelenleri detaylı anlatacağım02 Yorumla- +1 yıl
bennnn bende istanbuldayım çok araştırıyorum benide betan yaparmısın
- +1 yıl
beni yaparmısın
+1 yılArkadaşlar kurt adam yoktur bakın şöyle bizim DNA mız sınırlı yani DNA mızda dolunayda kurt adama dönüşte o bu şuda böyle bir şey bilimsel olarak mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılSanslisin kurtbogan otunu ez ve krem haline getir ilk dolunayda ormana git altina genis bi camasir giy canta hazirla en son oraya geri donecek ve hic bi sey hatirlamayacaksin
20 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ben Karaman'da yasiyorm cumartesiye otuyom KURT ADAM OLMAK İSTİYORUM ALFA OLAN VARDA ya da YARDİM EDİCEK İNSTA pw__meto maskeli birisi olacak (2 TANE __ BUNDAN VAR)
01 Yorumla
+1 yılbir kurt adam olmak kolay degildir kuduz bir kurt ıstırıgı kurt adam ıstırıgı kurt adamın bastığı yerdeki yagmur suyunu içmek ve kurt adam pençesi derine inerse olursun
10 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gece gece fazla esrar içmişsin kardeşim.. Yapmayın şöyle şeyler.
20 YorumlaBende kurt adam olmak istiyorum beni bulabilcek alfa var mı turkiyede
29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ebruuuuu_ kurtadam değilde vampir olmak gerçek vc17 virüsünü araştır vampir diyorum ama filmdeki gibi değil flash gibi olmuyorsun vc17 virüsünü araştır görürsün
- +1 yıl
@brianoconnerrr vc 17 virüsü vücüda 1 damla kadar bile girse ilk 1 hafta vampir gibi yaşarsın ama sonra kalbin çok kan pompalamaya başlar ve ölürsün vampir olmak istiyorsan tek yapabileceğin şey bir vampirin 4 de 1 i kadar kanını içmek eğer içersen ilk 2-3 gün baş dönmesi ve kusma yaşayabilirsin ama kusmicaksın ve vampir de zannettiğiniz şeyler değil bir vampir en fasla 1 - 2 insan gücüne eşittir.
- +1 yıl
Kurt adam olmak istiyorum dalga geçecek varsa yazmasın ciddiyim buna ihtiyacım var eğer alfa varsa bana ulaşsın instagram Ömer. y_5020 × × (
04 Yorumla- +1 yıl
bende araştırıyorum ismin omer. y_5020 mi bildiğim çok şey var sanada anlatabilirim
- +1 yıl
ismim yildiz7575_ istek at istersen bana sana bilgi verebilirim
- 1 yıl
@TheAloneWerewolf kanka bana istek atsana @zorbaemrevesinirli Instagram
- 6 ay
+1 yılKurt adam olduğna inanmıyorum eyer olsaydı elbet bi kanıt olurdu ama hiç bir yerde gercek bir kanıt yok
10 Yorumla
+1 yılben kurt adamım teen wolf izleyip gelmiş diye bilirsiniz
ama gerçek ben alfa yım hani 10bin de 1 görülen olay
benim betam olmak isteyen05 Yorumla- +1 yıl
Ben Instagram ulaş pw__meto. Maskeli bişey olacak
- +1 yıl
@Alfabikurt bana ulaşabilirmisin
- 8 ay
@TheAloneWerewolf meraba gerçek ten oldumu kurt adam
- 8 ay
@Gizemlikızı deniyorum burada çok aktif değilim sorun olursa Instagram: zylex. yz
Istedigine ulaşmak isteyen bana ulaşsın not kimin gercekten isteyip istemedigini anlarım instagram: keremozbulat
05 Yorumla- +1 yıl
Abi ben Azeriyim nasıl olur bilmem
- +1 yıl
Yazdım knk
- +1 yıl
bulamadım ismin ne şuanki
- 1 yıl
Benn
+1 yılKurt insana dönüşmeniz için bir kurt insanın sizi ısırması gerek kurt insanlar türkiyede var ama hangi illerde fazla ya da az bir bilgim yok.
07 Yorumla- +1 yıl
Azərbaycanda var mı abi?
- +1 yıl
@teenwolvers məncə olarr çünki məndə olmağ isdiyrəm
- +1 yıl
@BlackVolf sen kurt musun?
- +1 yıl
@BlackVolf sen kurtsan benide kurt adam yaparmısın
- 8 ay
@BlackVolf beni de yaparmısın lütfen😫🙏🙏💓
- 8 ay
@Gizemlikızı hala oldunmu
+1 yılBende acayip istiyorum sen kurt adam olduysan benide ısır ben baya araştırdım ama çağıramıyorum baya bide efsaneleri okudum. Bana ulaş
00 Yorumla
+1 yılKurt adam Olmak Mümkün ama dediğn gibi hiç bir yerde dogru bir bilgi yok malesef hayal Olarak kalıcak sanırım.
10 YorumlaBu konu hakkında merakı vb şeyleri olan bana ulaşsın ınstagram dan konusalim
00 YorumlaKurt adama dönüşmek istiyorum bunun için bana yardımcı ola bilecek var mı aceba
01 Yorumla- 6 ay
ben instargram hesabıma istek at ismi zylex. yz
Bütün yorumlar iyi hoş da neden bir kurtadam kendini ifşa eder ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kurt adam olmak istiyorum beni dönüştürücek bir alfa var mı istanbuldayım instagram yıldız7575_ istek atabilirsiniz mesajlar açık alfa varsa lütfen bulsun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncel hesap bartu_yildz
+1 yılKnk bende teen wolfcuyum bu nasıl olcak keşke olsaaaa
00 YorumlaSonuçları neler?
Ve olmak için nelere katlanmalıyız?10 Yorumla
+1 yılbir kurdum ve her zaman onların yanında dolaşırım!!!
02 Yorumla- +1 yıl
@Lone6wolf aga bişi kurt oldunmu olduysan yapabilirmisin çok araştırıyorum
Bencede mümkun bir alfa varsa zaten o bizi bulur ona ihtiyacımız var
00 YorumlaYoldaş bi şey bulduysan bana ulaş alperenkaplan5454@gmail. com
01 Yorumla
+1 yıl@alone_wolffreis instagram : tolgaw14 bi yazsana konuşalım
00 Yorumla
+1 yılHmm... Bende kurd adamları araşdırdım ama onların gerçek olup olmadıklarından hala şupheliyi.
00 YorumlaGerçekten aranızda kurtadama dönüşmeyi başarabilen var mı varsa bana dönebilirmi
03 Yorumla- +1 yıl
@Gollaraaben kurt adamım teen wolf izleyip gelmiş diye bilirsiniz
ama gerçek ben alfa yım hani 10bin de 1 görülen olay
benim betam olmak ister misin - +1 yıl
Abi olmak isterdim * Ben Türkiyə də diyulim bu nasıl olsun
- +1 yıl
KURT admım diyenler ve yadımcı olurum diyenler b. semiherenn insta
00 YorumlaBence komik soru sormuşsun ben güldüm 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçek
küçükken wolfteam oynayınca ben
05 Yorumla- +1 yıl
Anlatsana
- +1 yıl
Ne formu
Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. şehir efsanesi bunlar
00 Yorumlaİlk defa duyanlar burda mı?
00 Yorumla- Diğer konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılhirsutizim hastasılığı bu
00 Yorumla Film etkisinde kalmışsın sen.
00 Yorumla
+1 yılKurt adam olunmaz, kurt adam doğulur.
25 Yorumla- +1 yıl
Hayır sonradan kurt adam olanda var
- +1 yıl
Yalan
- +1 yıl
Hayır değil sonradan kurt adam olanlar var
- +1 yıl
git jeff davise sor kurtadam nasıl olunur diye :D teen wolf ne kafa yapıyor arkadaş
+1 yılKardeş bu bir ironi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben seviyorum kurt adamları <3
22 Yorumla- 8 ay
Ben de kurt adamları çok seviyorum gerçekten Keşke Ben de olsam
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem