Votka en etkili ve guzel nasil icilir 😀
Ben icine enerji icecegi limon damlatrim. yine de tadi zikkim gjbi.. bosuna mi para verdim sindi buna
Ben icine enerji icecegi limon damlatrim. yine de tadi zikkim gjbi.. bosuna mi para verdim sindi buna
aldığın votka önemlidir. tercihen finlandia, belarus ve rusya standartlarındaki votkaları tercih et. marka olayına girecek olursak belayarus, belvedere, smirnoff, finlandia, russian standard (favorim, the cyristal head vodka.. diye uzatılır yazmadıklarım da çok ama türkiyede bulman çok zor. votka -80 derecede donar bu yüzden votkayı içmeden önce buzlukta 4-5 saat bekletmen lazım. benim favorim votkanın içine limon damlatmak hem güzel bir aroma hem de renk veriyor. tekel votkalara votka bile demem ben. unutma, votka bembeyaz bir tuvaldir, onu karıştırdıkların ve yanında tükettiklerinle o tuvali karalamak ya da sanat eseri çıkarmak senin elindedir. ben votkanın su gibi gittiği yerden geliyorum Çeçenistan
bir de sakın ha votkayı enerjiyle ya da vişne suyuyla karıştırma, bu votkaya saygısızlıktır ayrıca şeker alkolün kana daha hızlı karışmasını sağlar bu sayede hem daha erken hem de daha fazla kafa bulursun
aaa, hoşgeldin sevgilim
unutma ki bir votkayı sek içtiğinde ağzına bir aroma ya da aroma geliyorsa uzak durman gereken votka demeye bin şahittir o. ucuz adi bir votkadır. sakın votkayı sıcak içme. içmeden 4-5 saat önce buzluğa koy
tamam canım
tamam, sevgilim ne derse o
benim tercihim votka-bira. oran olarakta yarım su bardağından az fazla votka ile soğuk bir şişe birayı karıştırıp içerim. 4 şişe bu şekilde içtiğimde yetiyor
En etkili istiyorsan redbulla dene en son birinci dunya savaşındaydım
Cevap
16Cevap
Soruya bak hele.. :) redbull agir gelirse elma suyu ve ya vişne suyu ✋
Vişne suyu katarsan tadı nar suyu gibi oluyor, öyle dene.
Tadinin bal. Gibi olmasini bekleme votkanin ben herzaman redbull a icerim ama visne suyu tadi yumusatir
Rakı candir
rakı iç. napcan votkayı. hıh.
Votka vişne veya elma suyu ile iyi gidiyo
soda ile ya da gazoz ile
Elma suyuyla dene
Vişne suyu
sek icilir
fişne suyuylan kat
burn ile
Onu koydum hala tadi aci
redbull
Soğuk çay ile iç