Olmaz mı ben masörüm. Sana bir masaj yapayım bak kendini kuş gibi hissedersin
20 Yorumla
+1 yıl5 yıldızları otellerin dışındaki masaj salonları 5 para etmez.
14 Yorumla- +1 yıl
Diğerleri de tekin değil. Ama çok pahalı olduklarını sanmam. En çok Swiss Otelde 300-TL diye hatırlıyorum. Diğer otellerde daha ucuz olabilir. Kaya Thermal'e falan bakabilirsin.
- +1 yıl
@Boyka5269 Bas git adamı hasta etme. Abazalığın lüzumu yok.
Kiz arabalarin ustune hep kart birakiyorlar oralara git hahahha
28 Yorumla- +1 yıl
Kiz kardesin falan yok mu o yapabilir gidip oyle yerlere para verme cevaplardanda anladigim kadariyla luks yerler yapiyormus baya pahaliya bende hamam dahil hicbiyere gitmem boyle seyler icin hem hijyenik bulmuyorum hemde fazla para aliyorlar. Birisi 300tl yazmis otel icin oraya 300verenekadar ustune para koyup gider masaj koltugu falan alirim hahahh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ben varım diyen bir dallama çıkacak mı diye geldim başlığa.
İzmirde değilim malesef bilemeyeceğim.07 YorumlaNe tür bir masaj istiyorsun? :P Rusyada yaptırmıştım harika gerçekten..
00 Yorumlamasaj gercekten cok iyi gelir bayanlar masaji sevıyor ama güvenle gıdecekleri bir mekan yok 🙏🏻
00 Yorumlabende izmirdeyim neresindesin
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar cevrenizde masajı seven kız akadaşlarınız varsa güvenilir bir masaj hizmeti istıyorsanız ben varım bizde yanlış yoktur Amacım sadece kendime katkı sağlamak Sebebide şudur gercekten izmirde kursum var gecen yıl maddıyat sıkıntısından yapamadım bu yılda bişeyler yaptım eylul gibi izmirdeyım hem ek gelir hem arkadas cevresı olmasını isterım ben ortam gün görmüş insanım asla pişmanlık dıyacagım hataları yapmam eli yüzü temiz 5 10 tane ya da daha fazla müşterıö olsun bana yeter benim duşuncelerim tamamen ekmek ve karıyer besındedir farklı bir Amacım yoktur asla masaj konusunda abartmadan sadece şunu söyleyecem dokunduğum insan da bagımlılık yapıyo o derece rahatlatma yeteneğine sahibim burayı gecıyorum Twetter den istek atabılırsıniz sizin ıcın daha Guvenilir olduğum Ne olduğum gercek lerıyle ortadadır 🙏🏻😊
+1 yılmutlu son da istiyor musun peki? ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,6b cevap paylaştı. Masöz varda masör bilemedim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Masörüm hemde ücretsiz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılbir ton masör gelir şimdi fkjsdjfks
10 Yorumla
+1 yılben varım profosyonel seansı 200 tl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. var :) cok rahatlatıcı olacaktır :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok var alsancakta özellikle
01 Yorumla bilmiyorum
00 Yorumlaevet var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaparım
00 Yorumla ben varım antalyada
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat