Dinine bağlı bir insandim ben. Yaşım 20. Ama merak ediyordum doğrusu. bende istek vardı ancak hırsta vardı çünkü merak ediyordum ne lan bu herkes peşinde felan diye şeytan gözümü kör etti. Nefsime uydum
sonra olaylar süreçler felan bir kızı ayarladım
bak size samimi söylüyorum ilk yaptığımda
bu muymuş lan dedim? Ordan çıkınca içimi karardi gibi hissettim. dünya tersine döndü sanki. Atlatmam baya zaman aldı. Psikolojim bozuldu. Üniversite de derslere gitmemeye başladım düşünmekten. Okulu bıraktım. Açıktan bir bölüm yazdim bu sene de o kadar pişmanım ki.. sakın ha sakın böyle bir şey yapmayın merak edipte. . Allah beni affetsin. Yazıklar olsun bana. Üstüne birde imam hatip mezunuyum ben :( dinini bilen bir erkeğim ama işte şeytan beni kör etti. Tövbe ettim lakin pişmanlık devam ediyor. Sakın ha sakın.
sonra olaylar süreçler felan bir kızı ayarladım
bak size samimi söylüyorum ilk yaptığımda
bu muymuş lan dedim? Ordan çıkınca içimi karardi gibi hissettim. dünya tersine döndü sanki. Atlatmam baya zaman aldı. Psikolojim bozuldu. Üniversite de derslere gitmemeye başladım düşünmekten. Okulu bıraktım. Açıktan bir bölüm yazdim bu sene de o kadar pişmanım ki.. sakın ha sakın böyle bir şey yapmayın merak edipte. . Allah beni affetsin. Yazıklar olsun bana. Üstüne birde imam hatip mezunuyum ben :( dinini bilen bir erkeğim ama işte şeytan beni kör etti. Tövbe ettim lakin pişmanlık devam ediyor. Sakın ha sakın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer