Arkadaslar basortusunu cikarmak hakkinda detay?

Arkadaslar oncelikle kendi istegimle kapanmis olan biriyim. Kulturlu egitimli cok iyi bir bolumden mezun olan biriyim, bakima cok fazla deger veren biriyim. Insanlar basortulu kisiye surekli onyargiyla yaklasiyo iste kultursuzdur egitimsizdir sonra kisiligimi gorduklerinde bu kadar iyi bir kizin kapanmasi uzucu neden kapandigimi soruyolar bunlar artik bunaltmaya basladi. Erkeklere gelince ben cok guzel biriyim kapalida guzelim ama acik daha guzelim tabi herneyse erkekler genelde bakimli olanlari kapali tercih etmiyo niyeyse acik olmus olsaydim onume cok daha fazla firsatlar cikacajti diye tahmin ediorum, bazen acilsam mi gibi dusunceler aklimdan geciyo ama yinede yanlis diyorum yapma siz ne diyosunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu kadar yazdigimdan sadece erkeklerle ilgili bolumu alanlar icinizin ne kadar fesat oldugunu gosteriyosunuz herkes anlamak istedigi gibi anlar ben insanlarin bu dislayici basortuyu hor gorucu yargilayici tavrindan bunaldim anlatabilio muyum boyle yorum yapacak olanlar yapmasinlar daha iyi
Güncellemeler
+1 yıl
@Tatlı_hanımefendi engellemissin beni sinir mi oldun bana tatlim kiyamam zamanim degerli evet ama senin gibi inferior biriyle egomu tatmin etmek daha zevkli, senin dilinden konusmayi bilmedigimi mi sandin sen bebegim benim karakterim degismes ama tavrim kisisine gore degisir senin anlayacagin dilde konustum hadi aimdi iyi geceler kendi kapasiten ve senden altta olanlari sec tartiairken tavsiyem ;)
Arkadaslar basortusunu cikarmak hakkinda detay?