Ne işim olur sunumla yahu. :D Ben gezi fotograflari paylasmak istiyorum. Fotograf cekme adetim cok yoktur o yuzden elimdeki gezi fotograflarim cok az var ama yavas yavas fotograf cekerek o fotograf cekme aliskanligini kazaniyorum. Artik hepsini fotograflayacagim, cekecegim gittigim yerde manzara, doğa filan guzel olur hem bana anı kalır. Gezi sayfasi acabilirim belki
instagram sayesinda herkesin hobilerine ekledigi alan. meger hepimizde bir amator fotografci ruhu varmis da imkan yokmus. neyse ki instagram var da herkes sanatini konusturuyor. 😊 Güzel bir hobi bende çekerim öyle geçen hafta sonu çektiğim fotoğrafları Burda soruda kullandım mesela dur link atayım sana
😊😊ben yarışma olduğunu bilmiyordum öyle sıradan edebiyat parçalayarak bir foto atım sağolsunlar 10 ekşi vermişler 😂ne yaptım lan ben sizi Vicdansızlar güzel fikir katılabilirsin ben artı veririm sana hahaha😊
Sanada arti veriyim :zd Bence motordakinin erkek oldugu bellidir ya :D o motor okadar kucuk bisey degil :D ayni pozu ben verince komik duruyor cunku kucuk kaliyorum motora gore, emanet duruyor. :/ hic guzel olmuyor.
Degiyorda tam taban basamiyorum ayak uclarimla basiyorum. Kullanmak icin o kadarcik degmesi yeterli oluyor. 150-200-250cc kullandim hepsinde ayakucum degiyordu. Esimin motorunu hic kullanmadim yalniz o bana güç olarak fazla.
😊 adrenalin veriyor motor özgür bırakır ruhu 😊😊sen nasil ruhun dar😊ben bir kere micira kapılıp düştüm o günden sonra binmesini bir daha tabi ben kaşinndim bir viraja yat ikiye yat hız kesmeden 3 viraja gelince de gaz kesmeden girince motor micira kapıldı ben yukarı motor yolum altına o son oldu motor sevdam
O nasil bir motor surmek. :D :D Nick bulamadim o an canim sıkıldı boyle yaptim. :) motor iyidir ama kendi sınırlarımızı ve tecrubemizi göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Hayatta kalmamiz lazim ki daha cok binelim. Keske boyle kotu tecrubeyle bitmeseymis seninki.
Sizöyle hareket edersiniz😊 ben seyirciyi artık kenarda Biraz benim yapımdan kaynaklı sınirları her zaman zorlamayı seviyorum Tabii bazen olumsuz sonuçlar da aliyoruz. Bir de sabah di yollarda boş iyi cesaret geldi O an Neyse olmuşla ölmüşe çare bulunmaz. Ben Hevesimi aldım son nefeste 😊
Cikolata koysam daha mi havali olcakti :) Turk kahvesi yaninda suyla gelir ve oyle icilir. Bununda sebebleri var. Oncesinde soguk icilebilir agzi temizlemek icin ya da sonrasinda icilir agizdaki telveler icin.
Ben öncesinde soda tercih ederim yanında bisey yemeyi sevmiyorum genellikle kahvenin tadini alıyor gibi geliyor sonrasında da tekrar soda içerim sodam kaldiysa bittiyse bisey içmem afiyet olsun size
En İyi Cevaplar