Mesela bir erkekle göz göze geldiniz, oda size tebessüm etti kızda karışılık verdi! Bu erkek tarafından yanlış anlaşılır mı? Yoksa normal bir şey mi ben bana gülümseyen herkese karşılık veririm bu yanlış mı?
Tebessüm Eden Erkeğe Gülümsemek, Kötü Bir Davranış Mı?
Anlattığın çok masumane bişey.. Hiç bir kötülük yok ama öyle erkekler var ki. "Bu kız bana baktı ln, kesin benden hoşlandı" peşine takılır teklif eder cevap alamazsa. "naz yapıyor kesin o da hoşlandı" bir sürü saçma şey.. Yani kötü değil ama bizim insanımız tebessüme layık değil..
Sana gülümseyen erkeğe bağlı. Ben kızlarla muhatap olmam mesela. ama masum duran , edepli kızlara selam verir , hal hatır sorar güler yüz gösteririm. hatta var mı yapabileceğim bir şey diye de sorarım. çünkü böyle bir zamanda iyiliği hakedenler asıl onlar bence.
Aynen bende onu anlamıyorum, bir adam vardı kursta gittiğim öğretmen samimiyetim, konuşmuşlugum yok adam her gördüğü yerde "Merhaba" diyip tebessüm ediyordu bende karışılık veriyordum kuyruk sallama mı bu yani?
bir ara onu yapıyordum dışarda falan kötü bir niyetim olmaksızın ki belli ediyordur kafamı çevirip yola bakıyordum hemen. Nezaketen yani. Şu aralt yapmıyorum
Yok aynı ortam da bulunduğum adam, Kursa gidiyorum oda okul müdürü, merdiven de karşılaştık, bir durdu gözlerini kapatıp gülümsedi, bende gülümsedim onun amacı nezaket değil mi yani?
Yani okul orası oda müdür, ben de kursa gidiyorum adamla konuşmuşluğum yok, Ama iki kere falan gülümsedi, bakışlarıda var uzak duruyorum zaten acaba bu bakma cesaretini Tebessümüne karışılık vermem den alamaz dimi?
o gülümsesin. müdür olduğu için tebessüm saçabilir sağa sola. yani niyetini bilemeyiz ama diyaloğunuz yoksa karşılık verme. anlık saliselik gülümseyerek bak geç en fazla.
En İyi Cevaplar