Kotondan online sipariş verdim ama kargo paketinin içindeki ürünlerimden biri eksik geldi izlenilecek yollar nedir?

daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı kotondan alışveriş yapan online üzernden ürünü eksik alan vs tüketici hakem heyetinden başka nerelere şikayette bulunulabilinir sinirden
elim ayağım titiriyor yaa hiç bu kadar sinirlenmemiştim ürünü almadan önce adamlara söyledim bu konuda kesinlikle eksik ürün kabul etmiyorum hatasız gönderin diye şimdi tutturmuşlar kamera kayıtları diye milleti kamerra kaydı diye 1 2 hafta oyalamışlar nasıl mağduriyetim giderilir ücretini kapıda ödeme ile yaptım hatta paketi açalılm eksik ürün varsa tutanak tutarız dedim adam tutanak tutmuyotuz biz dedi onu firmayla konuşun dedi neler yapmak gerekiyor şimdi adım adaım yazarsanız tüketici hakem eyetine gidilecek ama bu süreci uzatır mı yoksa bunlarınürünü göndereceği yok uğraşmayı seviyorlar
Kotondan online sipariş verdim ama kargo paketinin içindeki ürünlerimden biri eksik geldi izlenilecek yollar nedir?