Saçlarımı dün Koleston 3/0 koyu kahveye boyadım saçım siyah gibi oldu doğal yolla nasıl açarım, deneyip açan oldu mu bir yardım edin lütfen? Koyu kahve saç boyası kullananlar
Saçlarımı dün Koleston 3/0 koyu kahveye boyadım saçım siyah oldu, nasıl düzelir?
Bazı markalarda koyu kumral, koyu kahve gibi renkler maalesef saçları siyaha dönük yapıyor. Bu yüzden sürekli kullandığımız saç boyası markasını tercih etmekte yarar var, çünkü sürekli kullandığımızda hangi tonu elde edeceğimizi daha iyi bilir hale geliyoruz.
Koleston koyu kahve kullananların yorumları neler?
Koleston koyu kahve kullananların yorumları
Koleston koyu kahve 3.0 saç boyası kullananların yorumlarında da benzer şikayetler görmüştüm. Özellikle saçlarınız koyu renkse ve üstüne koyu kahve saç boyası Koleston uyguluyorsanız, saçlarınızın siyaha yakın bir renk olması muhtemel. Bunu önlemek için istediğiniz tonun açığını almanız gerekiyor. Koyu kahve yerine, saçlarınızın açıklığına göre kahve ya da açık kahve tercih edebilirsiniz.
Saçımı koyu kahveye boyadım siyah oldu, nasıl düzelecek?
Saçımı koyu kahveye boyadım siyah oldu
Saçlarınızı yeni boyadığınız için bir süre dinlendirmenizi öneririm. Hemen açarsanız saçlarınız yorulur ve yıpranabilir. Ancak koyu renklere boyayıp siyah sonuç verdiyse, tek çözüm yolu saçlarınıza açıcı uygulamanızdır. Fakat bunun için en azından 15-20 gün bekleyin derim. Açıcıyı saçlarınızda 40 dakika gibi uzun süreler bekletmenize gerek yok, zaten koyu renk istediğiniz için saçlarınızın birkaç ton açılması yeterlidir. Sonrasında istediğiniz renk boyayı saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Koyu kahve saç boyası kullananlar hangi markadan memnun kalmış?
Koyu kahve saç boyası kullananlar
Kullananların birçoğu 3.0 Palette Deluxe Koyu Kumral saç boyasından çok memnun kalmış. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlara bakım yapıyor, saçları neme doyuruyor. Renk pigmentleri oldukça iyi ve kutu üzerindeki rengi tam olarak veriyor.
Ancak saçlarınızın ne renk olduğu da burada çok önemli, siyah saçlarınıza uyguluyorsanız istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Dediğim gibi, saçlarınız siyaha yakın ya da siyahsa öncesinde açıcı uygulamanız gerekiyor. Saç boyasının da koyusunu almak yerine, kahvesini alabilirsiniz. Böylelikle istediğiniz tonu tam olarak tutturmuş olursunuz :)
Bende aynı şekil kuaföre gittim boyattım kumral istedim zaten doğal saçım kumral küllüydü sonra boyattım orielle açtı istediğim saç rengi tutmadı yeşil oldu bir daha başka kuaföre gidip boyattım bsl köpüğü gibi oldu saçım ayrı kaşım ayrı oldu en son koleston koyu kahve 3.0 aldım simsiyah oldu mavi siyah gibi esmerim ama ben bu kadar koyu istemiyodum eski saçımı istiyordum yapamadılar en son siyah kaldım ve sabunla açılır diyolar ama sabunu nasıl kafamı yıkıycam saçlarım kaskatı oldu ve suda çok kötü oluyo ne yapmam lazım kumral istiyorum tekrar eski saçım gibi nr yapmam gerekiyor
Aynen benimde saçımda şu an koleston koyu kahve var ve bildiğin siyah, bol bol yağlı bakımlar uygula saçına bol bol yıka benim değişmeye başladı sanki hafiften ama moralim fazlasıyla bozuk koleston hani koyu kahveydi bu
bir kova ılık suya kabartma tozu döktüm 2 paket saçımı yarım saat beklettim içinde tabi bu olay geçen sene civarıydı saçımın rengi yıkaya yıkaya açıldı eski rengini aldı ve beyaz sabunla yıkadım saçımı ama çok mat oldu bir kutu saç kremi kullandım kendine geldi ama zor yani ve zaman gerekiyo
Arkaslar bende ayni sorunu paylasiyorum şu an saclarim simsiyah sizce kac gunde yani kac ton acilir ben 1 2 ton acilsin yeter istiyorum bikdiginiz dogal bir yontem varsa lutfen soyleyin
bir kova ılık suya kabartma tozu döktüm 2 paket saçımı yarım saat beklettim içinde tabi bu olay geçen sene civarıydı saçımın rengi yıkaya yıkaya açıldı eski rengini aldı ve beyaz sabunla yıkadım saçımı ama çok mat oldu bir kutu saç kremi kullandım kendine geldi ama zor yani ve zaman gerekiyo
Bugün saçlarımı koyu kahveye boyamak için bu kolestonun 3/0 ı kullandım. Maalesef saçlarım zift siyahı oldu. Hatta o kadar siyahti ki lacivert gibiydi. İnanılmaz moralim bozuldu. Yarın nasıl işe gideceğimi düşündüm. Çaresizce internette çözüm arayışına girdim. Neyseki sorunu çözdüm. Sırf aynı dertten muzdarip olanlara yardımcı olmak için de geldim bu siteye bunun için üye oldum. Ben bu sorunu şöyle çözdüm; üç kere üst üste saçlarımı yıkadım. Her defasında bol şampuanla uzun uzun köpükledim. Her şampuanlama sonrası çok sıcak suyla duruladım (hiç soğuk tarafı açmadan), saç diplerime ise suyu çok kısa aralıklarla tuttum yanmasın diye ama diğer yerleri çok sıcak suyla normal şekilde arındırdım. Bu işlemi üst üste üç kere yaptım. En son bolca bakım kremi sürdüm ve saçlarımı kuruttum. Saç rengim evet açıldı. Öyle çok açılmadı, yine koyu ama en azından o kapkara siyahlık gitti. Hala koyu olsa da ışıkta kahverengi yansımalar en sonunda var. Ben dümdüz bir şampuan kullandım. Kullandığım şampuan besleyicili ya da bakım kürlü bir şampuan değildi. Dümdüz normal bir şampuandı ve her seferinde uzun uzun şampuanladım. Ben bu şekilde kurtuldum.
açılmasını bekleyeceğim daha sonra palet tenin küllü kumral boyası çok güzel ona tekrar boyacağımAn itAn itibari ile yaşadığım olay Açılmasını bekleyeceğim daha sonra palet tenin küllü kumral boyası çok güzel ona tekrar Boyacam
Bekle oyle bıanda akmaz ama :) bak bıde guneşlenme imkanın varsa ya da balkona cık sacına gul suyu dok acılır. Ben her sene guneşlendıgımde gul suyunkullanırım zarar vermıyo ve cok guzel rengını acıyo :)
o değil de annemin doğal saç rengi açık kahverengi, 6-7 ay önce saçını siyaha boyattı boya hala akmadı ya dip boyası bile gelmedi çok enteresan kalıcı da değildi boya
En İyi Cevaplar