Ülkermi daha iyi güzel yoksa eti mi ? sevdiğiniz bir ürününüde belirtebilirsiniz .
ÜLKER
ETİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ülker yıldız holding bünyesindeki bir şirket ve gıda üzerine çalısıyor bu yuzden çeşitliliği fazla.
eti ise sirketler grubu henüz holding levelinde değil ayrıca etinin kurumsal portföyünde Eti Makina A.Ş gibi bir şirkette var...
gerçi siz bu soruyu sorarken gıda ürünü açısından sordunuz.
ülkerin mutfak gıda maddeleri fos.
son zamanlarda çikolatada atılım yaptı bunun sebebide bir zamanların dünya devi GODIVA yı satın almasından kaynaklıdır.
lezzet açısından (damak zevkleri farklılık gösterebilir) eti ve ülkerin çikolatası aynı gibi...
her ikisininde belli başlı ürünlerini tercih ediyorum.
cemaatçi muhafazakar beni bağlamaz !
ben once mideme girene ondan aldıgım lezzete bakarım...
sonra bu şirket bilancosunda mali tablolarında ne gelir beyan etmiş ne kadar vergi ödemiş ona bakarım...
Ülker harcıalem çikolata yapar. Seviyesi halka hitap eder ve yüksek kaliteden söz edemeyiz. Kekleri ve diğer ürünleri de hep orta kesime yöneliktir. Hedef kitle olarak ana grubu temsil eder.
Eti de aynı şekilde olmakla beraber bir nebze olsun daha iyidir benim gözümde.
İçine bastıkları aroma ve şeker ile sahte lezzet katarlar ürünlerine. Bu tam da bir bardak çayı 2-3 şekerle içen halkın talebidir.
bir bilmecem var cocuklar - haydi sor sor + cayda kahvaltıda yenir - acaba nedir nedir +bisküvi denince akla - tamam şimdi buldum + her an onun adı gelir - ETİ ETİ ETİ :)))
Şu eti puf reklamları...Yirim ben onları,
Cevap
475Cevap
bifa , anı da fena değildir.
ülker eti kiyasinda ise kimindir falan filan bakmadan ürün çeşidine göre değişiyor. ikisinin de ayrı ayrı daha iyi ürünleri mevcut.
ama Torku bu gidişle alayina kibrit suyu dökecek gibi. çünkü hem ürün yelpazesi iyice genişlemekte hem de harbi harbi kaliteliler
Başka cevaba gerek yok...
kampanyamelegiaysell.files.wordpress.com/.../77077_173682945978620_167686716578243_600049_3822775_n1.jpg
tabiki de eti. ülkerin çikolatalarında falan yağ tadı geliyor ağzıma.
Dünya görüşümle örtüştüğü için Eti Eti Eti
ama ülkeride alırım severim düşman değilim yani :)
Bazı şeylerde eti bazı şeylerde ülker. Ülker'e başvururken tanıdık vasıtasıyla fabrikayı gezdim.
En kalite hammaddeyi kullanıyorlar şüpheniz olmasın. Pişirmede az ya da fazla olunca ürünü atıyorlar.
Zaten girmeden mis gibi koku geliyor dışarıya yayılmış vanilya şeker kokuları.
isterse ülker bir milyon kat daha iyi olsun ama ben SİYASİ GÖRÜŞLERİM nedeni ile ÜLKER gibi markaların ürünlerini KULLANMIYORUM.
ülkere para kazndırcağıma çikolata yemem daha iyi :)
ETİİ
Emperyalis Ülker kullanmıyoruz. Yaşasın ETİ SEVERLER :))
Çikolata grubunda Ülker bir adım önde gözüküyor bence, Eti'nin ürün skalası daha zayıf gibi. Öte yandan Eti'nin bazı ürünlerde (mesela senin söylediğin gibi Eti Cin), muadili olamayacak kadar açık ara üstünlük sağladığı da bir gerçek.
İki tarafın da ürünleri bol miktarda nişasta, glikoz şurubu, çeşitli gıda boyaları, kanserojen kimyasallarla dolu.
ulker cikolatali gofret benim icin zirvedir cikolatasi kalitesizdir falan ama mukemmel bir tad uyumu
:D genelde de ulker mamullerini kullanirim merhum Sabri Ulkeri iyi bir insan olarak gormemden markasina guvenim var
ülkeri asla yemem.. fabrikasında çalışan bi yakınımız var.. pislik içindeymiş herşey ://///////////// ıyyyyyyyyyyyyyyyy
çikolatada nestle ve toblerone ikiside değil illa birisi ise nestle derim ülkerin adı var
Ülker'in ürünleri daha çeşitli ve gıda sektöründe hemen hemen bütün alanlarda var Ülker
Ben Eti diyorum. Ülker ürünlerinde mısır şurubu kullanıyor. Neme gerek GDO'lu mısırın şurubu haydin afiyet olsun.
Ülker çikolata konusunda kat kat daha iyi. Mesela çikolatali gofret, laviva, cokonat, metro, dido, saklikoy, biskrem , halley, albeni... Bu gibi ürünlerin etide muadili yok. Ama bana kalırsa eti de baharatlı atıştırmalıklar ve bisküvi konusunda oldukça başarılı. Mesela Gong (en iyi ürünü olabilir), crax, biskrem, eticin, petito, hosbes, browni gibi gibi. Ama birini seçmem gerekirse kesinlikle Ülker'in ürünleri daha iyi
Eti :D Ülker çilekli pudinginde karmen maddesini kullandıklarını öğrenene kadar Ülker de yiyordum ama güvenim kalmadı şu an eti torku gidiyor bakalım :D
karmin böcekten elde edilir ama zararsızdır.. hijyeniktir..
damak çikolata hangisinindi, onu seçiyorum
kahretsin türk markalarıyla aram iyi değil
etinin ürünleri ve paketleri hatta lezzeti bile daha iyi. Ama ülkerin çokanatı ve gofretide unutulmaz.
Tabiki Ülker!! Şahsen ben buna bayılıyorumm 😍
https://i.hizliresim.com/poGmLN.jpg
Eti nin mi ayıcıklı çikolatası vardı. Ufak olan panda var üstünde. O çok güzel. Ülker smart şekil olarak yanına yaklaşamıyor :D
büyüdük daha da yemeye doymuyoruz valla :D
Aynen :)) Ülkerin çikolatalı gofretiyle bir de bu fındık parçacıklı olanı güzel. Etinin bunun eşdeğeri var mı?
hayırrr :D teşekkür ((:
İkiside benzer gıdaları satıyorlar ama ben ikisindende vazgeçmem çok güzel ürünleri var ikisininde sıralamaya sokmak yalnış bence. :)
Rica ederim.
ülker de eti de dev ama ülkerin yeri farklı tadı daha güzel..
Bu Video'yu Kanalıma Yüklediğime Beni.. Ettiler.
Cevap: Eti
hocam şirketten misin dün de ayran mı kola mı diye sorduydun :D
ülker çok daha büyük bir firma hocam eti ise çok basit kalıyor, adamlar 900 milyona godivayı aldılar
Torku&Ülker&Mis gibi yeşil sermayeye hayır.. Zaten bir moka yaramaz ürünleri
Şöyle bir kıyaslama yapalım Ülkerin çikolataları eti'ninkinden çok daha lezzettli bence o yüzden ülker
Açık ara Eti. Torku eh işte. Ülker yemem. Hiçbir ürününü. Yan ürünlerini de yemem.
Tabiki de ÜLKER diyorum fakat bisküvi deyince akla hemen onun adı gelir :) Reklamı da hafızalarımdan silinmiyor
Eti Eti Eti
Ülker ve Eti ikiside. Her ikisinin de başarılı oldukları ürünler var.
Ayrıca " Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı"...
Cikolatada en iyisi tadelledir. He ulker mi etimi dersek tabikide eti. Ülker cikolatalari birseye yaramaz.
Türk markası olarak Ülker. İlin gavur markasının reklamını ve araştırmasını neden yapım. Hem yaptığın tanıtımda insanları da bilgilendirmiş olursun..
Ülker de eti de glikoz şurubu kullanıyor
benim için glikoz= zehir nasıl korkunc yan etkileri var araştırın bakalım bedava verseler 1 adedini yer misiniz?
ayrıca bu işadamları kendileri yiyor mu ürettikleri şeyleri ?
farketmez benim için ikisininde sevdiğim çeşitleri mevcut
eti hoşbeş yiyorum bu ara sıklıkla, bide intense i var etinin beğendiğim hepsi güzel ya tatlı olsu yeterki eti ülker şölen farketmez
Ülkere para filan yedirmem .eticiyiz biz eti kazansın .1kruş vermem ülkere
Tabiki eti ulkere para kazanidrmam asla
neden ? nedenini bizde bilelim bizde uygulayalım akp li olduğu içinmi
Valla kimse masal okumasın yok ülker dincilerinmiş yok eti israile calısıyormus vs vs vs :))
İkisinde de yediklerim var. Ülkere dinci diyen kesim arkadaşlar İsrail ürünleri kullanıyorsunuz gariban öldürüyorsunuz. Hepsi laftaaa pehhh
Gönül isterdi ki Etiyi seveyim ama ne varsa Ülkerde var 👻
Mutluluk deyince akla hemen onun adi gelir Eti eti eti. 😂😛
ETİ.
Ülker dinci. Benim bir gofret alıp almamam belki Ülker için fark etmez ancak vicdanım elvermiyor.
Kesinlikle ETİ. Son zamanlarda favorim ETİ GONG, bitter Antep fıstıklı çikolata.
açık ara ülker diyorum. ketçap, yoğurt, makarna, puding el atmadıkları şey kalmadı :) beceriyorlarda bu işi
Babamın malıymış gibi severim Eti'yi. Ülkeri sevmiyorum mecbur kalmadıkça da almam
Eti derim baska da bisey tanimam.. Eti karam gurme favorim.. Yiyemesem de -.-
ben küçükken E. T vardı filmi çek severdim o yüzden etinin ürünleri daha sempatik geliyor
zaten bir kurutulamadık yurtdışına gidiyorum ülker eti abi bunedir ya :DDD
Balkan ülkelerinin çoğunda var.. gerçi ben çok fazla sevmiyorum tatlı püskevit :DD filan kansızlık vardı ben de tedavi olunca zerre canım çekmiyor hele baklava filan ayyy:SSS
Eti herhalde, Ülker çok kalitesiz ve dincilerin markasıdır.
Yeşil sermayeyi zengin etmeme adına Eti yi tercih ediyorum.
Probisi çok severim onu bile yemiyorum artık düşün.
Eti en iyisini ülkerde sadece taklidini yapar.. Ülker emek hırsızı gibi ürünlere bir bakın hepsini eti bulmuş ülker adını paketini değiştirip piyasaya sunmuş o yüzden bence eti.
ikisininde farklı ürünleri var mesela bisküvide çikolatada ülker diyebilirim ama etide ise ıslak kek ürünlerini tek geçerim. eti balık kraker felan ülkerdeki ile kıyaslanamayacak derecede güzeldir
Ülker. Burdaki türk bakkalarına gittiğimde hep Bi'stik alırım.
Ülker tabki de . ülker markadan baska cikolta yemem :)
eti eti etii
ülkerin bir meyve suyu var ööö içim markası berbatt
Ulker muhafazakar a mk oldum olasi almam aldirtmam.
Eti akar
aha dün halley almıştım yemeyi unuttum o aklıma geldi
saol ama akşama artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar