Anlar misiniz? Neyden anlarsiniz mesela?
Ve aranizda hic bu mevzularin acildigi olur mu meraktan vs?
Ve aranizda hic bu mevzularin acildigi olur mu meraktan vs?
Kız arkadaşlarımla konuşuyoruz bazen ve giydiği pantolona göre ped giyip giymediği belli oluyor
Ben kiz oldugum halde anlamiyorum sen nasil anliyorsun
Çoğunuz dar pantolon giydiginiz için izi belli oluyor mesela geçen metroda gördüm kız beyaz dar pantolon giymiş altına beyaz çamaşır ve pedi belli oluyordu
Nasıl bir dikkatle baktıysan artık😂
Farkindaligim çok yüksek öyle dikkatlice bakmadım :)
Peki erkekler kendi aralarında bunu konusurlar mi? Kizlar regl görüyor falan diye bahsi geçer mi?
Hayır geçmez pek konuşanı görmedim duymadım ama sevgilisiyle ile konuşan erkekler var
Hepsi bilir mi kizlarin regl gordugunu
Evet hepsi biliyor
Hadi ya. Karnim agriyor deyince anlar mi hepsi dendigi gibi
Evet genel olarak onu düşünürler öyle olduğunu zaten en büyük nedenlerinden biridir adet olduğunda karın sancıları falab
Dogru. Evet. Cok tesekkur ederim cevaplarin icin
Rica ederim varsa başka merak ettiğiniz sorun :)
Erkekler gercekten aralarinda kadin vucudu muhabbeti yapar mi? Bu bir soylenti mi yoksa
😂😂😂 soru dediniz geldi sjdhf
Evet yapıyorlar genelde sunun vücudunu güzel sexsi taş gibi vs şeyler konuşuyorlar
Birbirlerinden cekinmiyorlar mi? Kendilerini tatmin ettiklerinin muhabbeti de gecer mi aralarinda
Benim için sıkıntı yok sor konuşmak istiyorsan konuşuruz :)
Pek çekinme olmuyor erkek erkeğe olunca tatmin etkileri muhabbet pek geçmez
Tekrar sordum bir soru 😊 bir üstte
Mesela "31 cekecegim" tarzi seyler derler mi
Yok onu demezler asla ama birlikte olduğu cinsellik yaşadığı kadınları anlatirlar
Biriyle yattim mi derler ne yaptiklarini ozendirircesine mi anlatirlar?
Evet anlatırlar şöyle oldu böyle oldu hatun iyiydi falan
Cok utanc verici degil mi? Bundan nasil utanmiyorlar
Aslında evet öyle utanç verici ama eski kız arkadaşları oldukları için sorun olmuyor bunlar ne ki daha neler var neler bir bilsen
Hadi ya çok acı. Sana bir şey sormak istiyorum
www.kizlarsoruyor.com/.../q7655692-bir-erkek-cinsellik-konusmadan-detaydakileri-diyorsa-ne-hissediyordur
Bu soru benim sorum. Altta baskalarına da biraz detayli anlattim. Bir bakar misin? Sanirim sana da cok garip gelecek. Bir goz atarsan sevinecegim
Bunları dediyse her şeyi detaylı olarak düşünüp hayal kurmuştur kendini tatmin ederken bile belki seni dusunuyordur
2.5 sene oldu. En fazla bunları söyledi. Kendini tatmin ettiğini de sanmiyorum. Cunku bazen sabaha kadar konusuyoruz hic bu tur seyler soylemiyor ve sabah namazina gidiyor her gun. 5 vakit namaz kiliyor. Bunlari sadece bazen moralim bozuk oldugunda falan hosuma gitsin diye konusunu acip soyluyor. Sonra kapaniyor hemen konu zaten. 5 vakit namazi nasil kilabilir kendini tatmin ediyorsa? Gusul almasi lazim. 2.5 senedir en fazla bunlari demesi? Yani ben de diyorum belki aklindan gecer filan ama hic oyle de gelmiyor. Insallah dedigin gibi olmuyordur, kafami kurcaliyor bu soru
İnsanlar sana kendilerini göstermek istediklerini gibidir sonuçta oda bir erkek onunda bir nefsi var korelmemis bir nefis kadar tehlikeli bir şey yoktur kendini elbet tatmin edecektir kalkıp sana ben gusül abdesti alıyorum diyecek yok kaldı ki mast yapmak kadar doğal bir şey yok nefsine hakim olabilmesi için kendini tatmin ediyordur belki de kendini tatmin ederken sana bunları söylüyor ucu açık bir soru herşeyi dusunebilirsin
Biraz olsun koreltebilmişse mast. yapmiyor olamaz mi? Ve benim bildigim kadariyla mast. yaparken erkekler kendilerini tutamazlar. Kotu konusurlar. O bazen boynunu koklamak opmek istiyorum diyor konu orada bitiyor mesela. Hic uzamaz bunlari dediginde. Ben hepsini birlestirip soyledim
Mesela camiye gidiyor biz telefonda konusuyoruz. Insallah nasip olsun opup koklayacagim seni, cok guzel kokarsin sen diyor. Sonra camiye gidiyor telefonda konusurken. Gusul almiyor bunlari dediginde.
Bunları deyince gusül almasa da olur boşalmasını sürece gusül abdesti almaz argo konuşsa bile almasına gerek yok ki zaten koreltebilmesi için mast yapması lazım düzenli olarak yapmıyorsa bile vücut onu kendi kendine yapar ruyalanma olur erkekte
Evet ama demekki yapmiyor bunu demeye calistim. Yapmiyorsa dusunmuyor olabilir mi? Cok soru sordum kusura bakmayin ama
Bende diyorum ki yapmadığını nereden biliyorsun? Sen yapmasını istemediğin için yapmadığı üzerine daha baskın düşünüyorsun bende yapıyor olabilir diyorum anlatabildim mi
Evet anladım. Tesekkur ederim. Insallah yapiyorsa bile beni o halde dusunmuyordur.
Ona bir şey diyemem işte
Bir sey daha soracagim. Sozlum diyebilirim bu kisiye. Yani evlenecegiz insallah. Ailelerimiz sulalelerimiz filan biliyor. Sozlum dindar. Ama arkadaslari degil. Gruplarinda filan kotu seyler konusuyorlar midir
İki ihtimali sonuç olabilir de olmayabilir bilir de
Cok tesekkur ederim cevaplar icin
Rica ederim
Yanaklarina fondoteni fazla kacirdiginda ve yuruyusunden belli eder;)
karnim ağriyor derse anlar
Konuşuyomusunuz beyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar