Honda msx125 ilk resim, Rks rn180 ikinci resim. Ikisi de hemen hemen ayni boyuttalar. ilk resimdekini alirsam ikinci el alacagim , ikinciyi alirsam 0. ama ikincinin cikmasi 4-5 ayi bulur daha satisa cikmadi
boyun gene var cok kisa degilsin. bende almak istiyorm cbr 250 falan ama arabam varken gereksiz kalio.. ama abimle yamaha r25 alacaz 20 bin falan ama ne bilim bunlar oyuncak gibi cocuk motoru gibi
Her yere minibusle veya taksiyle gitmekten sıkıldım, kendime ozel bir aracim olsun istiyorum ama tabii bununla birlikte trafikte gozlerin bende olmasini da istiyorum 😂
birdr başka şehirden motor alicam diyorsun ya onu şöyle yapiyorlar yol parasina kiyiyorsun binip otobüsle gidip görüp motoru alıyorsun. sonra ayni sekilde otobüsle geri geliyorsu. motor icin bagaj ücretini öduyorsun otobüsle goturyorsun yani.. sonucta binerek gitmek hem yorucu. hemde gereksiz uzun mesafede.. yakacagin benzinin parasini otobüs e verirsin cok çok
Evet forumlarda okudum otobusle goturulebiliyormus ama 6-7 sene onceki basliklari gordum hala goturuyorlar mi emin olamadim. Arabayla gidecegiz arka koltugu yatiracagiz oyle bagajdan on koltuga kadar sokmayi deniycez olmazsa ya bir kamyon arkasinda gotururuz ya da otobusle anlasiriz umarim otobusler kabul eder
otobüsler kabul ediyor bagajda geliyor halende o sistem var yani genelde İstanbul İzmir kocaeli. Ankara gibi konya gibi yerlerde motorla cok olunca piyasa ucuz diye gidip aliniyor. bu sekilde alip gelenler oldu ben en son 2 sene önce motorumu satarken bu sekilde birisi almak istedi de ben satmadim parayi hesaba havele edecekti. velaket ile gönderdiğim de alıcım gelmeden bile satış alabiliyordu. ama motoru görmeden satilmazda alinmazda
Yok tabii once gidicez motoru gorecegiz islemleri yapacagiz sonra motorla donecegiz. Peki bagajda goturmek icin ortalama ne kadar ucret oderim bir fikrin var mi
valla otobüs filet fiyatın 2 kadar odersin hani diyelim ki otobüs biletin gideceğin yere kadar 100 tl ise enfazla 200 tl de motor için ucret alirlar. ben bir kac kez asya gonderdim küçük dü ona bilet parasının yarisini vermistim
O zaman ikinciyi tercih edebilirsin ama unutma baska bir motor 1 yildan sonra masraf cikartir honda senelerce saglam durur kiyaslarsak honda karlidir :)
En İyi Cevaplar