Rks ağır motordur baştan söyliyim ama altından kalkarim diyorsan mutlaka almani öneririm suzikinin alt markasidir kalitelidir seni yarı yolda bırakmaz bende rks 150 titanic modeli vardi çok sağlam motordur ilk defa motor alıcaksan rks 125 öneririm asla hız yapma ve kaskini her zaman tak daha çok şeyler söylemek isterim tabi mesaj atarsaniz size motorsiklet hakkinda detayli bilgiler verebilirm
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
motor surmeyi rks titanic 150 ile ogrendim ben zaten. kolay motor ama yine de biraz zorlandim dengem falan bozulunca paaat yere dustum agirligi biraz fazla 😂 bu resimdeki daha hafif
Eğer yeteri kadar öğrendiyseniz umarım oğrenmişsinizdir o zaman alın derim cc az da olsa yüksek bir motor gaza gelmeyin hiç bir zaman.. öngörülü olun trafikte
r25 fazla gelir sana diye düşünüyorum en ideali cbr125 onda acemiliğini atarsın hem parçası ucuz hem ikinci elinin alımı ve satımı kolay tabi az yakmasıda tercih etmek için diğer bir seçenek ama kilondan çok boyun önemli?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
cbr 125le r25 hemen hemen ayni boyutta zaten. onlara bindigimde ayaklarım yere degmiyorr
r25 250 cc dir ve 250 cc kategorisindeki en hırçın motorsiklettir başlangıç motorsikleti olarak önerilmez sana gereken cbr125 bir süre binersin acemiliğini atar sonra cc yükseltirsin
Butcen ne kizim senin. Ucuz ama güçlü dersen mondial mcx al parcasida ucuz. Ama arkasını kaldır bujiyide iridyumla değiştir. Onun disinda pahali markalari sende biliyosundur zaten
En İyi Cevaplar