Bence teknolojik şeylerden uzak tut onu. Kız ise eğer onun saçlarını ör. ona örmeyi öğret. güzel anılar anlat. onun küçük fotoları varsa albümden göster. Parkta kucağına alıp sallanin vs. dondurma yiyin :) erkek ise sinemaya götür onu bilim kurgu ilgisini çekicek türde. Saclarina sekil ver joleyle veya tokalarla komik olur. sana makyaj yapmayı denesin hoşuna gider. takvim yaprakları inceleyebilirsiniz mesela bunu hem kızla hem erkekle.
Biraz fedakarlık yaparak onun ilgi alanları üzerinden gitmen gerekir çünkü o çocuk sonuçta ne senin sevdigin şeylere eşlik edebilir nede yalandan mutlu olabilir. İlgisi oldugu şeyleri tespit etmeye çalış bilgisayar oyunlarına falan ilgisi varsa oyun oynarken falan aa güzelmiş gibisinden yaklaş oturup biraz ona fikir falan ver yardımcı ol böyle böyle bir bağ oluşur aranızda
Aramızdaki bağdan yana bir sıkıntım yok böyle şeyleri sürekli yapıyorum zaten. Hatta bazen oynadığı oyunu anlamadığımı ve bana anlatmasını istiyorum. Böylece benimde ilgilendiğim bir alan var ve ben bu konuda bir birey olarak bunu insanlara aktarabilirim diye düşündürüyorum. Sadece yarın için bir şeyler yapmayı düşündük ama ne yapacağımızı bilemedik. Yine de güzel fikirlerin için teşekkür ederim :)
Anladım ben biraz komplike yaklaşmışım olaya :D Beraber bowling paintball tarzı şeylere gidebilirsiniz ya da futbol/basketbol seviyorsa maç izleyebilirsiniz illa profesyonel olmasına gerek yok çevrenizde illaki ametor klupler vardır ve bunlar kendı aralarında antreman macları falan yaparlar bunları degerlendırebılırsınız
kız ise saclarımı yaptırırdım birlikte bilgisayar ya da playstation oynayabiliriz anime izleyebiliriz kitap okuyabilirim ona anılar anlatabilirim evde su savasi yapabiliriz
En İyi Cevaplar