Arkadaşlar WhatsApp son görülme sabitleme istiyorum girsem de son görülme hep aynı kalacak bunun hakkında fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun 😊 WhatsApp son görülme saatini durdurma mümkün mü?WhatsApp
WhatsApp'ta son görülme saatini sabitlemek istiyorum, hep aynı saat olsun mümkün mü?
WhatsApp günümüz iletişiminin en önemli aracı. Hatta insanların birincil seçeneği konumda. Ee onca güzel özelliği var ki insanların kullanmamak için bir nedeni yok. Yazılı mesajlaşma standart bir özellik gibi. Sesli, görüntülü görüşme olanağı, ek ücret ödemeden multimedya, dosya gönderimi gibi özellikleri şahane. Üstelik bunların hepsini tek bir tuşla, kolayca yapabiliyorsun. WhatsApp'ın sunduğu bir özellik de kişilerin uygulamada yer aldığı son zaman bilgisi. Peki WhatsApp son görülme saatini durdurma mümkün mü?
WhatsApp Son Görülme Sabitleme Mümkün Mü?
WhatsApp son görülme
WhatsApp kullanıcılarına karşı tarafın son görülme bilgisini veren bir uygulama. Kişi listenizde olan biri, aynı zamanda sizi listesine eklemiş birinin bu güncellemesini görebiliyorsun. Tabi bu kişilerden herhangi birisi bu özelliği kapatmamışsa.
WP son görülme sabitleme 3. parti uygulamalarla mümkün diye söyleniyor ancak bu uygulamalar güvenilir değil. WhatsApp'ın kullanıcılarına sunmadığı bir özelliği, 3. parti uygulamaların güvenli bir şekilde sunması mümkün değildir. Bu uygulamalar kişisel bilgilerinizi, arkadaşlarınızla görüşmelerinizi, fotoğraf ve videolarınızı yani en mahreminizi ele geçirip depolayabilir. Hatta spam linkler gönderip sevdiklerinizin de bilgilerini ele geçirebilirler.
WhatsApp son görülme
WhatsApp da son görülme saatini sabitleme mümkün değil ama son görülmeyi kapatmak mümkün. Son görülmeyi kapatmak için;
WhatsApp'ı aç ve sağ üstteki 3 noktaya tıkla,
Ayarlar kısmından, Hesap > Gizlilik kısmına eriş,
Son görülme ayarına gir, karşına "Herkes, Kişilerim, Hiç Kimse" seçenekleri çıkacak,
Hiç kimse seçeneğini seçersen son görülme bilgin paylaşılmaz.
Son görülme seçeneğini hiç kimse yaparsan senin son görülme bilgin kimseyle paylaşılmaz ancak sen de kimsenin son görülme bilgisini göremezsin.
WhatsApp son görülme hep aynı yapılamıyor sonuç olarak. 3. parti uygulamalara da yönelmeni tavsiye etmiyorum. Buradaki paylaşımda da en komik ve yaratıcı WhatsApp grup isimleri yazılmış, bence güzel öneriler. Mutlaka göz atmalısın. :)
En İyi Cevaplar